Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، نبی‌اله خدابخشی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سمنان از راه‌اندازی و آغاز به کار رسمی نخستین مرکز تخصصی نیکوکاری کودک و نوجوان با عنوان «سایبان امید»، پیش از ظهر یک‌شنبه 17 بهمن 1400 هم‌زمان با ششمین‌روز از دهه‌ی فجر در مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک کانون سمنان خبر داد و گفت: مرکز نیکوکاری «سایبان امید» با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) با هدف حمایت از کودکان کم‌برخوردار، رفع نیازهای مادی نیازمندان، افزایش آگاهی افراد، بازگرداندن حس اعتماد به نفس، بارورکردن توانایی‌های آن‌ها و ایمان‌داشتن به توانایی‌ها راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدابخشی در ادامه افزود: ترویج فرهنگ نیکوکاری و نوع‌دوستی در نسل آینده از دیگر اهداف راه‌اندازی این مرکز است تا کودکان و نوجوانان به‌صورت عملی درس نیکوکاری را تمرین کنند.

وی ضمن ابراز خرسندی از این روی‌داد فرهنگی با تأکید بر ارزیابی و بازخوردگیری از فعالیت‌های خیرخواهانه‌ی مرکز نیکوکاری «سایبان امید» اظهار داشت: دستیابی به اهداف مورد اشاره و انعکاس نتایج و فعالیت‌های خیرخواهانه این مرکز در جامعه، زمینه‌ و انگیزه‌های لازم را به‌منظور راه‌اندازی چنین مرکزی در سراسر کشور فراهم می‌کند.

خدابخشی با اشاره به این‌که مؤسسه‌های خیریه نقش مهمی در انجام امور خیر به‌صورت سازماندهی‌شده ایفا می‌کنند، گفت: مؤسسه خیریه یک سازمان عام‌المنفعه مردم‌نهاد است که معمولاً به‌صورت غیر انتفاعی و غیر سیاسی در رفع مشکلات مردم یک کشور در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کند.

وی یادآور شد: مرکز نیکوکاری «سایبان امید» با مسئولیت‌پذیری اعضای خود به شناسایی نیازمندان می‌پردازد و بهره‌گیری از ظرفیت خیّران و نیکوکاران نیز در ادامه‌ی مسیر نقش بسیار بسزایی دارد.

خدابخشی با اشاره به ساماندهی کمک‌ها با مشارکت و مساعدت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، خاطرنشان کرد: به‌منظور کمک مطلوب و در شأن کودکان کم‌برخوردار بایست از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم تا به کودکان بااستعدادی که از لحاظ مالی با مشکلاتی مواجه هستند برای آینده بهتر حمایت کنیم.

حمایت از کودکان کم‌برخوردار با محوریت باورسازی توانایی‌ها

علی بحیرایی مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) استان سمنان نیز در این آیین با اشاره به توانمندسازی فرهنگی دانش‌آموزان از سنین کودکی در این مرکز، اظهار داشت: اعتقاد داریم در این بازه‌ی سنی می‌توان خودباوری را در کودکان و نوجوانان تحت حمایت پویا کنیم.

وی در ادامه‌ی سخنانش، انتقال مفاهیم دینی و انسانی را از دیگر قابلیت‌های این مرکز نیکوکاری برشمرد و گفت: ارتقای سطح فرهنگی، کشف  استعدادها و هم‌چنین ترویج فرهنگ نیکوکاری از دیگر محورهای شکل‌گیری این مرکز است.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان حضور در دوره‌های آموزشی، ارتقای آگاهی‌ها و اعتماد به نفس کودکان تحت حمایت و... را از دیگر اهداف این مرکز نیکوکاری، عنوان و خاطرنشان کرد: حمایت از کودکان کم‌برخوردار با محوریت باورسازی توانایی‌های آن‌ها در بخش‌های مختلف فرهنگی و هنری از دیگر ارکان محوری شکل‌گیری این مرکز است.

گفتنی است، رونمایی از مجوز راه‌اندازی مرکز، تجلیل از اعضای برگزیده فراخوان‌های بین‌المللی، ملی و استانی، بازدید از نمایشگاه آثار هنری از بخش‌های دیگر این برنامه بود.

46

کد خبر 1600910

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کودکان کم برخوردار مرکز نیکوکاری کمیته امداد توانایی ها راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۰۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی سیدین نیا صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها ی کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.

مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

سیدین نیا خاطر نشان کرد: آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

شایان ذکر است ،این دوره‌ها مطابقش شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 6094067

دیگر خبرها

  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • راهیابی نوجوان سمنانی به جمع استعدادهای نویسندگی کشور
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان