Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سرهنگ امیر معین‌الدینی روز سه شنبه در جمع اصحاب رسانه به عملکرد واحدهای خدمات رسان راهور، آمار تصادفات درون شهری استان همراه با تحلیل علل وقوع و راهکارهای کاهش تصادفات و سایر اقدامات پلیس راهور از ابتدای سال جاری تاکنون پرداخت و افزود: کاهش تصادفات طی ۶ ماه متوالی گذاشته در شهرهای استان کرمان محسوس و قابل توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: روند کاهش تصادفات منجر به فوت از مردادماه سال جاری در استان کرمان خود را نشان داده و روند نزولی داشته است.

سرپرست پلیس راهور کرمان با اشاره به اینکه از ابتدای بهمن ماه سال جاری تاکنون حتی یک مورد تصادف منجر به فوت در صحنه تصادفات را در شهرهای کرمان شاهد نبوده ایم اظهار داشت: اهدای کلاه ایمنی به موتورسواران، حضور فعال پلیس در فضای مجازی، تولید محتوای آموزشی برای رانندگان و اصلاح نقاط حادثه خیز از جمله دلایل کاهش تصادفات در این استان است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ درصد آمار فوتی ‌ها و هشت درصد تصادفات منجر به جرح در کرمان مربوط به نقاط حادثه خیز در شهرها است گفت: ۱۰۳ نقطه حادثه خیز داخل شهرهای استان کرمان شناسایی شده که در برخی از نقاط موانع برطرف شده و نقایص موجود در ۷۵ نقطه باید رفع شود.

سرهنگ معین الدینی تصریح کرد: بیش از ۳۲ دستگاه اجرایی یا سازمان در تصادفات دخیل هستند و اگر هر کدام سهم خود را به طور دقیق انجام دهند دیگر شاهد آمار بالای تصادفات نخواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه جلسات شورای ترافیک استان کرمان به طور منظم برگزار می‌ شود اظهار داشت: به دلیل وجود نظم در برگزاری این جلسات از مسئولان برگزارکننده از جمله معاون عمرانی استاندار کرمان باید تشکر کرد.

سرپرست پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: پلیس تخلفات را از طریق مانیتورینگ و با استفاده از دوربین‌ها، ثبت و رانندگان خاطی را اعمال قانون می کند.

وی با اشاره به انجام برخی تخلفات توسط رانندگان خودروها افزود: گزارشات زیادی از وجود خودروهای سنگین در داخل شهر وجود دارد که جریمه های اندک منجر به ورود این خودروها به شهرها و پارک در مناطق مختلف شده است.

سرهنگ معین الدینی اظهار داشت: جریمه خودروهای متخلف از طریق قبوض دستی و کاغذی منسوخ شده و اعمال جریمه خودروهای متخلف به صورت الکترونیکی انجام و پیامک برای صاحب خودروها ارسال می‌شود که در سال جاری نسبت به سال گذشته برخورد با تخلفات ۲۶ درصد افزایش داشته ‌است.

وی گفت: ۵۸ هزار و ۷۲۵ نفر در استان کرمان از ابتدای سال جاری تاکنون گواهینامه رانندگی دریافت کرده اند.

سرپرست پلیس راهور فرماندهی انتظامی کرمان با اشاره به اینکه از ابتدای امسال ۱۲۷ هزار و ۱۱۳ نقل و انتقال خودروها در مرکز تعویض پلاک کرمان انجام شده است افزود: ۲۰ شهرستان این استان مرکز تعویض پلاک دارند و از ابتدای امسال بیش از ۷۰۰ خودروی نو پلاک شده است.

برچسب‌ها پلیس راهور ناجا کرمان کاهش تصادفات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس راهور ناجا کرمان کاهش تصادفات پلیس راهور ناجا کرمان کاهش تصادفات کاهش تصادفات استان کرمان پلیس راهور سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

سرهنگ احسان مومنی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برخورد پلیس با تخلفات ساکن گفت: تخلفات ساکن جزو آن‌دسته از تخلفاتی است که گرچه حادثه‌ساز محسوب نمی‌شود، اما هم می‌تواند منجر به حوادث رانندگی غیرقابل جبران شده و هم سبب اخلال در روند ترافیک می‌شود، از این رو پلیس برخورد با آن را در راستای روانسازی ترافیک و همچنین پیشگیری از وقوع تصادفات در دستورکار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه تخلف در محل ممنوعه، پارک دوبل، توقف در پیاده‌رو و ... جزو تخلفات ساکن محسوب می‌شود، گفت: در همین راستا نیز ماموران پلیس راهور نسبت به اعمال قانون این تخلفات اقدام می‌کنند. علاوه بر آن از چند سال پیش تعدادی از خودروهای پلیس راهور تهران بزرگ نیز به دوربین ثبت تخلفات مجهز شده و از این طریق نیز نسبت به برخورد با تخلفات ساکن اقدام می‌شود.

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اجرای طرحی جدید برای برخورد با تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور پایتخت در حال آماده‌سازی موتورسیکلت‌های مجهز به دوربین ثبت تخلفات است. دوربین نصب شده بر روی این موتورسیکلت‌ها قابلیت ثبت تخلفات ساکن و جریمه متخلفان را داراست. در حال حاضر چند دستگاه از این موتورسیکلت‌ها آماده شده و پس از طی مراحل فنی و دریافت کدهای مربوطه بر تعداد این موتورسیکلت‌های دوربین‌دار افزوده شده و این موتورها نیز همچون خودروهای دوربین‌دار اقدام به جریمه خودروهای دارای تخلفات ساکن خواهند کرد.

مومنی درباره اینکه آیا دوربین‌های نصب شده بر روی موتورسیکلت‌ها تنها امکان ثبت تخلفات ساکن را دارند، گفت: در فاز اول، این دوربین‌ها نسبت به اعمال قانون و ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد. اما این دوربین‌ها قابلیت ثبت هر نوع تخلفی را دارند و بسته به برنامه‌نویسی آن، می‌توانند دیگر تخلفات را نیز ثبت کنند. لذا ممکن است در آینده از این دوربین‌ها برای ثبت دیگر تخلفات رانندگی نیز استفاده شود.

وی با بیان اینکه اعمال قانون مکانیزه تخلفات رانندگی، درصد خطا و دیگر چالش‌های ممکن را کاهش می‌دهد، گفت: در مواردی مشاهده شده که پارک یا توقف یک خودرو در محل نامناسب، منجر به وقوع تصادفی شدید و حتی مرگبار شده است. همچنین تخلفات ساکن سبب کندی تردد و ایجاد ترافیک می‌شود و برخورد پلیس نیز در همین راستا انجام می‌شود. طرح برخورد با تخلفات ساکن در سال ۱۴۰۳ نیز با جدیت در معابر پایتخت اجرا می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داداش کلاه یادت نره 
  • ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • موتورسیکلت های دوربین دار راهور وارد معابر می شود!
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران