Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - دختر‌ها و پسر‌های زیادی به جلسه خواستگاری به عنوان موقعیتی برای آشنایی بیشتر نگاه می‌کنند و در جست‌و‌جو برای نحوه رسیدن به شناخت دقیق‌تر، توجه افراد به سوال‌هایی که باید مطرح شود، جلب شده است. روز به روز افراد دم‌بخت بیشتری به دنبال سوال‌های مناسب و سوال‌هایی که حداکثر شناخت را برای فرد به دنبال داشته باشد، می‌گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نکته‌ای که این جا وجود دارد این است که نه تنها فرد پرسشگر با سوالاتش به دنبال کسب اطلاعات است بلکه فردی که مورد پرسش هم قرار می‌گیرد، می‌تواند با توجه به نوع پرسش‌های طرف مقابل به شناخت از او دست پیدا کند. در ادامه نکاتی در همین باره مطرح خواهد شد.

بیشتربخوانید

پس از خیانت، با رعایت چه نکاتی زندگی مشترک را ادامه دهیم؟

چند مثال کاربردی برای شناخت خواستگار براساس سوال هایش
به طور مثال، زمانی که خانواده طرف مقابل با منزل شما تماس می‌گیرد و قبل از هر چیزی شروع به پرسیدن مشخصات ظاهری از قبیل قد، وزن و رنگ پوست می‌کند و مدام بر مشخصات ظاهری مد نظرش تاکید می‌کند، شما می‌توانید به راحتی به این درک برسید که با خانواده‌ای طرف هستید که ظاهر برایشان مهم است و در صورت وصلت باید تلاش زیادی برای آراستگی ظاهری صرف کنید. یا اگر طرف مقابل در جلسه خواستگاری ادعا داشت که تحصیلات شما برایش مهم است، اما وقتی شما از دستاورد‌های تحصیلی‌تان صحبت می‌کنید تمایل به شنیدن نداشت یا حاضر نبود برای تحصیل شما محدودیت‌های موقتی را پذیرا باشد، احتمالا این فرد در بیان ملاک‌های ازدواجش صادق نیست.

بدیهی است که کند و کاو در بعضی مسائل مانند جزئیات شغل (ساعات کاری، مرخصی‌ها و نه فقط درآمد) یا مسائل اعتقادی نه تنها نادرست نیست بلکه دانستن جزئیات به شناخت بیشتر و ایجاد تصویر روشن‌تری از آینده مشترک که منجر به تصمیم‌گیری بهتر می‌شود، پسندیده هم هست.

واکاوی مطرح کردن سوالات جنجالی در خواستگاری
تا به این جا درباره موضوعات عادی که به طور معمول در جلسه خواستگاری مطرح می‌شود، بحث شد، اما همیشه موضوعاتی وجود دارد که پرسیدن و صحبت از آن‌ها موجب تعجب و بروز حس سردرگمی در افراد می‌شود.

برای مثال موضوعاتی مانند چند همسری یا بچه‌دار شدن یا نشدن یا فرزند خواندگی و .... برای بررسی این موضوعات مهم است که در ابتدا بدانیم نیت و هدف فرد مقابل از مطرح کردن این سوالات چیست؟ آیا صرفا تلاش می‌کند با پرسیدن موضوعات جنجالی سر حرف را باز کند که اگر چنین باشد ایرادی ندارد و هر دو طرف با گفتن نظر خود می‌توانند به بنیان و ساختار فکری هم پی ببرند، ولی اگر فرد هدف خاصی از پرسیدن این موضوعات دارد، واکنش مناسب این است که مستقیم سوال کنید که آیا شما قصد و برنامه‌ای برای انجام این موضوع دارید؟ آیا این موضوع را به طور کلی قبول دارید و با آن موافق هستید؟ آیا چنان چه اکنون قصد انجام آن را ندارید، ممکن است در آینده به انجام آن متمایل شوید؟ در صورتی که نظرات شما در این موارد خاص با هم همخوانی ندارد بهتر است که آن را در همین ابتدا بدانید و بر اساس آن تصمیم‌گیری بهتری داشته باشید. درباره موضوعاتی مانند خیانت و پرسیدن واکنش طرف مقابل در برابر آن، خوب است که این واژه را برای هم تعریف و خط قرمز‌های خود را روشن کنید تا در آینده به مشکل نخورید. مثلا در روابط کاری یا فامیلی یا فضای مجازی چه خط قرمز‌هایی دارید و آیا خط قرمز‌های شما با هم منطبق است؟

خجالت نکشیدن از مطرح کردن سوالات مهم‌تان
در نهایت اگر ملاکی برای شما دارای اهمیت است اعم از ظاهری یا اقتصادی، مهم است که فارغ از انگ یا تشویق اجتماعی آن را مطرح کنید، زیرا صداقت در شناخت قبل از ازدواج مهم‌تر از مطلوب به نظر رسیدن است. هیچ چیز مانند صداقت برای ساختن یک زندگی مشترک ضروری به نظر نمی‌رسد و نباید از مطرح کردن سوالات مهم، خجالت کشید و در آینده، حسرت خورد که چرا نپرسیدیم.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواستگاری ازدواج و طلاق دانستنی های روانشناسی طرف مقابل مطرح کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۱۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اصل تبادل زندانیان موافقیم



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «اصغر جهانگیر» سخنگوی دستگاه قضا ظهر امروز در حاشیه جلسه شورای عالی قوه قضائيه گفت: از جمله مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائيه می‌توان به تاکیدات رئیس دستگاه قضا در رابطه با لزوم در نظر گرفتن تناسب میان جرائم و مجازات‌ها اشاره کرد.

جهانگیر: آرا نباید موجب وهن دستگاه قضایی شوند

وی گفت: در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائيه مطرح شد که آراء صادره در محاکم قضایی از یک سو باید قابل دفاع و مستند باشند و از سوی دیگر، نباید موجبات وهن دستگاه قضا را فراهم کنند؛ همچنین رئیس دستگاه قضا تاکید کرد که قضات در عین حال که نباید اسیر فضاسازی‌ها و غوغاسالاری‌ها شوند باید به مقوله اتقان آرا توجه ویژه‌ای داشته باشند.
سخنگوی قوه قضائيه با بیان اینکه امروز تخصصی شدن بسیاری از مسائل و موضوعات در دستگاه قضا از جمله در حوزه‌های بورس، بانک و امور دریایی، مورد تاکید جدی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای قرار دارد، تصریح کرد: رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز پیرامون مقوله ارائه آموزش‌های تخصصی به قضات، مأموریت ویژه‌ای را به معاونت منابع انسانی قوه قضاییه ابلاغ کرد.

ممنوع الخدمات کردن افراد نباید به عنوان یک حکم عمومی علیه افراد استفاده شود

جهانگیر با بیان اینکه مقوله توجه به حقوق عامه، از دیگر مباحث مطرح شده در جلسه شورای عالی قوه قضائيه بود، گفت: در نشست امروز پیگیری چگونگی اجرایی شدن دستور ۱۰ روز پیش رئیس عدلیه در دستور کار قرار گرفت و پس از طرح مباحثی از سوی دادستان انتظامی قضات در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائيه ناظر بر برخی احکام صادره با موضوع انسداد کد ملی افراد، رئیس عدلیه به معاون اول قوه قضائيه برای بازنگری و بروزرسانی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های قضایی که در گذشته صادر شده‌اند، ماموریت داد و تاکید کرد در عین حال که صدور احکام ناظر بر انسداد کد ملی افراد نباید به عنوان یک حکم عمومی جاری و ساری شود، می‌توان از این احکام در مواردی بسیار خاص و برای برخی از محکومان استفاده کرد.

دولت‌های ایران و پاکستان به دنبال تبادل زندانیان

سخنگوی قوه قضائيه در ادامه تبادل اتباع ایرانی زندانی در زندان‌های خارج از کشور را از دیگر مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائيه برشمرد و گفت: با توجه به سفر اخیر رئیس جمهور و تعدادی از اعضای هیئت دولت به کشور پاکستان، وزیر دادگستری در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائيه به طرح نکات و مطالبی پیرامون تبادل اتباع زندانی دو کشور ایران و پاکستان پرداخت که کلیت این موضوع با موافقت حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای و شورای عالی قوه قضائیه همراه بود و بنا شد که سازوکار‌های لازم جهت انجام این امر دنبال شود.

دیگر خبرها

  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • با اصل تبادل زندانیان موافقیم
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • رنگ‌های مناسب هر فصل رو بشناسیم (فیلم)
  • حزب الله چند میلیون دلار پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرده است؟ | پهباد هرمس ۴۵۰ و ۹۰۰ صهیونیست ها را بهتر بشناسیم | ویدئو
  • موعود شمخانی کیست؟
  • آقای حسن فتحی! تکلیف ما با آخرین ساخته شما دقیقا چیست؟
  • تردید یک گزینه دیگر: سر نخواستن بایرن دعوا است!‏
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • آقای حسن فتحی! تکلیف ما با آخرین ساخته شما دقیقاً چیست؟