Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران زینلیان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به رهاسازی آب برای کشت کشاورزان شرق اصفهان اظهار داشت: آب به شرق اصفهان رسیده و کشاورزان در حال آبیاری زمین‌های خود هستند، در عین حال یکی از مشکلات اساسی ما که کماکان موجود است، برداشت‌های بالادست رودخانه زاینده‌رود است و بارها هم با وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بخشی از این برداشت‌ها در استان اصفهان و بخشی دیگر در استان چهارمحال و بختیاری است، تصریح کرد: البته در این بخش از سال، با توجه به وجود باغات در بالادست اصلاً نیازی به برداشت آب وجود ندارد؛ اما در خصوص اصل برداشت، هنوز اتفاقی جدیدی نیفتاده است و لازم است شرکت آب منطقه‌ای با همکاری جهاد کشاورزی در این خصوص مجدانه اقدام کنند.

زینلیان با اشاره به وجود چاه‌های غیرمجاز و مجاز در بالادست رودخانه بیان کرد: باید تلاش کنیم چاه‌های غیرمجاز را مسدود و چاه‌های مجاز را کنتوربندی کنیم و این تلاش در جریان است چراکه روی بعضی از این چاه‌ها هم عمل شده است، اما نسبت به حجم موجود خیلی کم است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با تأکید مجدد بر عدم نیاز به برداشت آب در این دوره از سال خاطرنشان کرد: همان‌طور که می‌دانید در بالادست ما باغ داریم و عمده فعالیت هم که در آنجا انجام می‌شود، فلاحت‌پیشگی است و این باغ‌ها الآن خیلی نیازی به آب ندارند.

وی با اشاره به لزوم همکاری بین ۲ استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری برای حل بحران آب ابراز کرد: در حال حاضر، همکاری در حداقل ممکن است و عملاً ارتباطی وجود ندارد و دلیل اصلی هم به نظر من عدم مدیریت مناسب وزارت نیرو است، این در حالی است که وزیر نیرو در سفر خود به اصفهان، قول داد که من یک نفر از معاونان خودم را به عنوان نماینده ویژه وزارت‌خانه در حوضه زاینده‌رود تعیین و مستقر می‌کنم که این اتفاق هنوز نیفتاده است و  انتظار مردم اصفهان این است که این تصمیم درست وزیر نیرو در اسرع وقت محقق شود.

زینلیان با تأکید مجدد بر نقش محوری وزارت نیرو در ایجاد این ارتباط گفت: اگر وزارت نیرو مسیر کارشناسی را با مشارکت متولیان امر در پیش گیرد، همه در کنار همدیگر قرار خواهند گرفت و کار را پیش می‌برند؛ الآن جلساتی که وزارت نیرو برگزار می‌کند کاملاً مجزا و بدون حضور همه ذی‌نفعان است که لازم است تجدیدنظر جدی صورت پذیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان تأکید کرد: این موضوع باید با همدلی و کار کارشناسی حل شود و به این معنا که این مشکل هم‌زمان هر ۲ استان است و  اصفهان و چهارمحال و بختیاری که مثل گذشته که مشکلات زیادی را پشت سرگذاشته‌اند، اکنون هم باید با همدیگر و کنار هم بایستیم و این مسأله را برای هر ۲ استان حل کنیم؛ در ابتدا باید کار کارشناسی انجام شود و بعد بر مبنای این منطق کارشناسی صورت گرفته و اصل مساوات و عدالت ۲ استان مشکل خود را حل کنند.

وی با اشاره به آماده‌سازی بسته راهکارهای احیای زاینده‌رود خاطرنشان کرد: این بسته با صرف صدها نفر ساعت کار کارشناسی، آماده شده است و این مسیری است که ما حسب ضرورت شروع کردیم و امید داریم وزارت نیرو هم پای کار بیاید و به نقش کلیدی خود در این زمان حساس عمل کند.

انتهای پیام/۶۳۰۷۷/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان حوضه زاینده رود راهکارهای احیای زاینده رود اصفهان و چهارمحال و بختیاری زاینده رود وزارت نیرو ۲ استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۲۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با اشاره به این که تعهد ساخت ۱۶۴ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن مازندران دست یافتنی است و فقط به همت و تلاش و همگرایی وابسته است‌، گفت: بخشی نگری مانع پیشرفت و آبادانی مازندران می‌شود.

یوسف نوری روز شنبه در جلسه شورای تامین مسکن مازندران، با عنوان اینکه طرح نهضت ملی مسکن در دولت سیزدهم به صورت جدی پیگیری می‌شود، اظهار کرد: تامین مسکن در افزایش نرخ ازدواج و باروری مازندران بسیار تأثیرگذار است لذا از فرمانداران  تقاضا داریم تا در تامین زمین مسکن حمایتی همت بیشتری داشته باشند.

وی افزود: موانع تامین زمین مسکن حمایتی مازندران باید با همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی برطرف شود لذا روش‌ها و همگرایی‌ها در اجرای طرح‌ها بسیار مهم است و هر یک از شهرستان‌های مازندران در طرح نهضت ملی مسکن باید برای مسکن حمایتی وارد عمل شوند.

نماینده عالی دولت سیزدهم در مازندران تصریح کرد: مازندران حدود سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و بنا به اعلام دو نهاد بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) بیش از ۲۴۰ هزار خانوار زیر پوشش خود دارد و از خدمات حمایتی برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه داشبورد طرح نهضت ملی مسکن مازندران باید در فناوری‌های جدید عملیاتی شود، تصریح کرد: یعنی شماره انداز پیشرفت روزانه ساخت نهضت ملی مسکن مازندران باید طراحی شود.

استاندار مازندران با بیان این که عمده مشکلات و موانع استان در سایه همگرایی حل و فصل می‌شود، گفت: طرح‌های هادی روستایی مازندران باید متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه طراحی شود، این که در روستایی خالی از سکنه، طرح‌های هادی تهیه شود، صحیح نیست.

نوری با اشاره به اینکه، نظام مسائل هر شهرستان با همکاری فرمانداران باید بدون مراجعه به استان حل و فصل شود و به جلسات استانی منتقل نشود، بیان کرد: ساخت مسکن محرومان مازندران را خیلی جدی بگیریم، چراکه این مقوله سبب رضایت مردم از نظام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم/ انگ زدن به یکدیگر مشکل بی‌حجابی را حل نمی‌کند/ عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود
  • ماجرای مشکل مرزی جدید با طالبان؛ سوءتفاهم بود
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • آب مهمترین مسئله در شرق اصفهان است