Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوانشرکت متا در گزارش سالانه خود اعلام کرده شاید فیسبوک و اینستاگرام تعطیل شوند.

به گزارش cnbc، به گفته مسئولان متا این کار به دلیل اختلاف در نحوه اشتراک داده انجام می‌شود. رگولاتور‌های کشور‌های اروپایی در حال تدوین قوانینی برای نحوه انتقال داده‌های کاربران هستند. طبق حکم دادگستری اروپا در ژوئیه ۲۰۲۰، استاندارد انتقال داده اتحادیه اروپا و ایالات متحده توانایی محافظت از حریم خصوصی شهروندان اروپایی را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حکم پس از شکایت ماکس شرمز فعال حریم خصوصی اتریشی صادر شد. او با اشاره به انتقال اطلاعاتش به ایالات متحده از فیسبوک شکایت کرده بود. با اعلام مسئولان شرکت متا در صورت عدم تدوین چارچوب برای انتقال داده‌ها یا نبود روش‌های جایگزین احتمالاً برخی از خدمات آن از جمله فیسبوک و اینستاگرام در اروپا ارائه نشوند.

به گفته اکسل ووس قانونگذار اروپایی، متا حق باج‌گیری از اتحادیه اروپا را ندارد. او نویسنده برخی از قوانین حفاظت از داده اتحادیه اروپا است. البته با اعلام سخنگوی متا، این شرکت برنامه‌ای برای خروج از اروپا ندارد. متا و بسیاری از مشاغل، سازمان‌ها و خدمات دیگر به قوانین انتقال داده بین اتحادیه اروپا و ایالات متحده متکی هستند. کمیسیون حفاظت از داده‌های ایرلند در آگوست ۲۰۲۰ طی حکمی به فیسبوک خواستار توقف انتقال داده‌های کاربران از اتحادیه اروپا به ایالات متحده شده بود.

فیسبوک در صورت تخطی از قاونو چقدر جریمه می‌شود؟

نیک کلگ، معاون امور جهانی و ارتباطات فیسبوک در آن زمان از کنترل انتقال داده‌های اتحادیه اروپا-ایالات متحده خبر داده بود. به گفته او، SCC‌ها برای انتقال داده‌های اتحادیه اروپا-ایالات متحده قابل استفاده نبودند. احتمالا کمیسیون حفاظت از داده‌های ایرلند در نیمه اول سال ۲۰۲۲ تصمیم نهایی خود را اعلام کند. با توقف اجرای SCC ها، شاید فیسبوک مجبور به حذف اکثر داده‌های جمع آوری شده برای کاربران اروپایی شود. با اعلام DPC در صورت عدم رعایت این قانون، فیسبوک ۴ درصد از درآمد سالانه‌اش یا ۲.۸ میلیارد دلار جریمه می‌شود.

بیشتر بخوانید

رونمایی متا از ویژگی مرز شخصی در سیستم Horizon

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت متا انتقال اطلاعات کاربران اینستاگرام انتقال داده انتقال داده ها اتحادیه اروپا ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۳۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در صحبت‌هایی، از رد کمک‌های نظامی به رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به جنگ در غزه خودداری کرد. او همچنین اعضای ناتو را تهدید کرد چنانچه سهم منصفانه‌ای از هزینه‌ها را پرداخت نکنند، آنها را به حال خود رها خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با مجله «تایم» که سه‌شنبه منتشر شد، بر اصرار ماه گذشته خود مبنی بر اینکه تل‌آویو باید «جنگ را به پایان برساند» قبل از آنکه هرگونه حمایت بین‌المللی را از دست بدهد، ایستاد.

ترامپ گفت: «فکر می‌کنم که اسرائیل یک کار بسیار بد در حوزه روابط عمومی انجام داده است. فکر می‌کنم ارتش اسرائیل نباید هر شب تصاویری از ساختمان‌های فروریخته و بمباران بفرستد.»

او در پاسخ به این سوال که آیا او تعلیق یا اعمال شروطی برای کمک نظامی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی را به منظور پایان دادن به جنگ در نظر دارد، گفت «خیر.»

تهدید ناتو

در جریان گفت‌وگو با مجله تایم، ترامپ همچنین خطاب به اعضای ناتو گفت آنها را به حال خود رها می‌کند، مگر اینکه آنها هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند.

دونالد ترامپ به اعضای ناتو هشدار داده است که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست‌جمهوری، آن‌ها «دست تنها» خواهند بود، مگر اینکه هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند. رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد سال ۲۰۲۴ گفت که پیام او به این ائتلاف نظامی این است: «اگر نمی‌خواهید هزینه کنید، پس خودتان هستید و خودتان.»

ترامپ که مدت‌هاست شکایت می‌کند که «ایالات متحده بار مالی ناروایی را در ناتو به دوش می‌کشد»، قبلا ماده پنج این معاهده، یعنی اصل دفاع جمعی ائتلاف را زیر سوال برده است.

در اوایل سال جاری، او بیشتر از این پیش رفت و گفت روسیه می‌تواند با متحدان ناتو که به اندازه کافی برای دفاع جمعی هزینه نکرده‌اند، «هر کاری که می‌خواهد انجام دهد.» ترامپ در مصاحبه مفصل خود با مجله تایم گفت هنوز روی حرفش هست.

یک اقیانوس فاصله

این سیاستمدار ۷۷ ساله گفت، اگر در انتخابات نوامبر دوباره کاخ سفید را به دست بگیرد، ادامه کمک‌های ایالات متحده به اوکراین مشروط به این خواهد بود که اروپا با این کمک‌ها مطابقت کند. واشنگتن تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار، با حمایت جو بایدن و حمایت دو حزب اصلی کنگره، کمک به اوکراین ارسال کرده است.

ترامپ می‌گوید: «ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها هیچی.»

ترامپ نگفت که آیا به همه کمک‌های مالی آمریکا پایان می‌دهد یا خیر، اما گفت: «تا زمانی که اروپا شروع به برابری نکند، پول نمی‌دهیم. اگر اروپا قرار نیست پول بپردازد، چرا ما باید پرداخت کنیم؟ آنها بسیار بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند. ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها نه.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین اشاره کرد که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری، در حمایت نظامی دیرینه آمریکا از تعدادی از متحدان کشورش تجدیدنظر خواهد کرد. او پیشنهاد کرد که می‌تواند نیروهای آمریکایی را که با هدف بازدارندگی علیه نظام کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در کره‌جنوبی مستقر هستند، خارج کند.

ترامپ گفت که تدابیر فعلی «هیچ معنایی ندارد. چرا ما باید از کسی دفاع کنیم؟ و ما در مورد یک کشور بسیار ثروتمند صحبت می‌کنیم.»

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به نخبگان دانشگاه‌های ایالات متحده
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا