Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@11:24:19 GMT

تداوم جنگ استخوان‌شکن میان بنت و نتانیاهو

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۳۹۵۷

تداوم جنگ استخوان‌شکن میان بنت و نتانیاهو

یک نویسنده مصری با «استخوان شکن» توصیف کردن تقابل میان نخست‌وزیر کنونی و سابق رژیم صهیونیستی و تحلیل عمق خصومت دو طرف، نوشت که دو طرف تنها بر سر حمله به حقوق ملت فلسطین تفاهم دارند.

به گزارش مشرق، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی؛ با صراحتی غیرمعمول، چندی پیش همه را غافلگیر کرد و درگیری خود با «بنیامین نتانیاهو» دشمن اصلیش یعنی نخست‌وزیر سابق که ۱۲ سال متوالی از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۱ در این پست بود و اکنون رهبری اپوزیسیون را بر عهده دارد، تشدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمد السعید ادریس» نویسنده مصری با انتشار یادداشتی در روزنامه «الاهرام»، در خصوص نبرد دشمنان در صحنه سیاسی رژیم صهیونیستی نوشت که بنت ۲۹ ژانویه گذشته در مصاحبه با هاآرتص اعلام کرد در ماه می گذشته، توسط بنیامین نتانیاهو در جریان مذاکرات برای تشکیل دولت فعلی، مورد تهدید قرار گرفته است. درست زمانی که نتانیاهو پس از انتخابات مارس ۲۰۲۱ به دلیل ناکامی نتوانست دولت تشکیل دهد و حد نصاب لازم از آرای حامی دولت در کنست را تکمیل کند.

بنا بر این یادداشت، «نتانیاهو در این زمان بود که متوجه شد اپوزیسیون به رهبری یائیر لاپید می‌تواند در صورت جذب بلوک نفتالی بنت پس از خروج از حزب لیکود، دولت تشکیل دهد. در چنین شرایطی بود که بنت و جناح او در جدال بین نتانیاهو و یائیر لاپید بر سر این‌که چه کسی موفق به همراه کردن نفتالی بنت می شود، تبدیل به  "شاهین ترازو" شدند».

نخست‌وزیر کنونی رژیم صهیونیستی درباره تهدید نتانیاهو می‌گوید: «وقتی نتانیاهو متوجه شد که من قصد ندارم به او اجازه بدهم اسرائیل را به انتخابات پنجم بکشاند، واقعاً من را تهدید کرد. او به من گفت: گوش کن، اگر به درستی متوجه شدم که قصدت چیست (یعنی پیوستن به بلوک لاپید و در ازای کسب نخست‌وزیر) پس بدان که تمام سازوکارم را علیه تو به کار می‌گیرم. پهپادها را به سمت تو می فرستم... و تو این را خواهی دید».

نفتالی بنت: نتانیاهو ماه می گذشته من را به صراحت تهدید کرد

بر این اساس، «بنت توضیح می‌دهد که منظور نتانیاهو از "پهپادها" چیست و می‌گوید که او در مورد ارتش گروه‌های اینترنتی خود و وفادارانش در رادیو، تلویزیون، مطبوعات و شبکه‌های اجتماعی صحبت می‌کرد. " این اتفاق در ابتدای ماه می ۲۰۲۱ و چند هفته قبل از تشکیل دولت دوگانه نفتالی بنت - یایر لاپید رخ داد، زیرا نتانیاهو تصور نمی‌کرد که از دولت خارج شود و به صفوف اپوزیسیون منتقل شود؛ به خصوص که او تحت تعقیب قضایی قرار دارد و در معرض خطر زندانی شدن است. لذا ماندن در نخست‌وزیری ضامن جلوگیری از این امر می‌دانست».

به اعتقاد نگارنده، این همان چیزی بود که نتانیاهو را پس از تشکیل دولت بنت-لاپید، به ویژه با تحرک مجدد دادستانی کل برای بررسی اتهامات وی و نیز اطلاعش از آن چه در راهروهای حزب لیکود با هدف جستجوی یک رهبر جایگزین او اتفاق می‌افتاد، دچار جنون کرد.

بر این اساس، رفقای نتانیاهو در لیکود، تسلیم خطری که نتانیاهو را تهدید می‌کرد، شدند، که به معنای کنار گذاشتن او از سیاست بود؛ حال چه با صدور حکم دادگاه برای زندانی کردنش برای اتهامات متعددی که به او نسبت داده می‌شد، چه با توافق نتانیاهو با دادستانی کل به این ترتیب که  نتانیاهو در ازای عدم زندانی شدن و بسنده کردن به انزوای سیاسی و دور نگه داشتن از حیات سیاسی، برای جرایم ارتکابی‌اش عذرخواهی کند.

نفتالی بنت از هیچ  زد و بندی برای رها شدن از شر نتانیاهو دریغ نورزید

در ادامه این یادداشت آمده است: «بدترین گزینه از جانب نفتالی بنت بود که جاه طلبی خود را برای توسعه دولت خود با در نظر گرفتن معامله با حزب لیکود به عنوان شریک در یک دولت راست‌گرا به ریاست خودش ابراز کرد و این به معنای دو چیز بسیار خطرناک از جانب بنت برای متحدان سابق و فعلی‌اش بود».

بر این اساس، اولین چیز این است که او قصد دارد به عنوان شریک با دوستان قدیمی خود در لیکود که یکی از آن‌ها بود، همراه شود تا نتانیاهو را از نخست وزیری برکنار کند یا منتظر محاکمه و خلاصی از شر او باشد و این مشارکت را که می‌توان آن را "مشارکت پس از نتانیاهو" نامید، منجر به تشکیل دولت بزرگ و گسترده‌ای با مشارکت حزب لیکود شود که به پدیده نتانیاهو پایان می دهد.

نویسنده در توضیح دومین مورد نوشت: «امر دوم این است که این مشارکت جدید نفتالی بنت و حزب لیکود، پس از خلاص شدن از شر نتانیاهو، در صورت موفقیت، می‌تواند فرصتی ایجاد کند تا دولت را به یک جناح راست افراطی تبدیل کند، تا بنت به شراکت خود با متحدان چپ و میانه‌رو و دوستانش در دولت فعلی یعنی "یائیر لاپید" وزیر خارجه، "بنی گانتز" وزیر جنگ  پایان دهد و به مشارکت کنونی پایان دهد و  تشکیل یک دولت راستگرای جدید را اعلام کند. در نتیجه،   بنت به نتانیاهو در لیکود پایان می‌دهد و از یائیر لاپید و بنی گانتز برای ریاست دولت ائتلافی فعلی استفاده می کند در حالی که در کنست تنها سه رای داشت».

در ادامه این یادداشت آمده است: «اگر نتانیاهو در تهدید نفتالی بنت ناکام ماند و نتوانست او را از اقدام برای توافق با یائیر لاپید بازدارد، در ماه های گذشته لحظه ای از آزار و بدنام کردن او دست برنداشت و تجمع سه هزار نفر از حامیان نتانیاهو در تل آویو  در۲۰۲۱/۱۲/۸  علیه نفتالی بنت و دولتش و درخواست سرنگونی او تنها یکی از گامهای اتخاذی در این مسیر بود و چه بسا که ممکن است طی هفته‌ها و ماه‌های آینده تا محاکمه نتانیاهو نیز این امر تکرار شود».

نگارنده در ادامه نوشت: «این تظاهرات‌کنندگان دولت بنت را "دولت دزدان" می‌خواندند و منظورشان این بود که بنت و همراهانش در حزبش، آرای جناح راست یهودی را دزدیدند و آن‌ها را به اتحاد با چپ در دولت فعلی بردند و آن‌ها خائنان به یهودیان راست‌گرا، و دشمنان دولت یهود هستند و به همین دلیل نیز شعار "هیچ رهبری جز نتانیاهو نیست" و "می‌خواهیم دولتی یهودی در کشوری یهودی داشته باشیم" سر می‌دادند».

به اعتقاد نویسنده، «نبردهای استخوان شکن بین دو طرف یعنی نتانیاهو و بنت، ادامه دارد، اما این نبردها به زودی در یک لحظه متوقف می شود تا به شکار و طعمه فلسطینی حمله کند.  علیرغم همه اختلافات بین نتانیاهو و رقیبش نفتالی بنت، آن‌ها در مقابل مردم فلسطین متحد می شوند زیرا هر دو معتقدند "هیچ صلحی با مردم فلسطین وجود ندارد" و "هیچ مذاکره‌ای با مقامات فلسطینی وجود ندارد"».

جنگ استخوان شکن بین بنت و نتانیاهو تنها در هنگام شکار طعمه‌ای چون حقوق ملت فلسطین متوقف می‌شود

در پایان این یادداشت آمده است: «اگر نتانیاهو در صدور "قانون قومی" یا قانون "اسرائیل یک کشور خالص یهودی برای مردم یهود است" دست بالا را داشته، نفتالی بنت هر لحظه تاکید می‌کند که "هیچ روند صلحی با فلسطینی‌ها در جریان نیست و نخواهد بود" و «به هیچ وجه بازگشتی به روی تشکیلات خودگردان فلسطین بیشتر از مرزهایی که عدم فروپاشی آن را تضمین می کند، وجود ندارد" و "انتخاب دولت (اسرائیل) صلح اقتصادی به جای صلح سیاسی است"».

بر همین اساس «شعار "امکانات اقتصادی برای فلسطینی‌ها بله، توافق‌های سیاسی نه" و "نه به تأسیس یک کشور فلسطینی" را آشکار می‌کند. زیرا تأسیس چنین دولتی از نظر نفتالی بنت به معنای "تشکیل یک کشور تروریستی در فاصله هفت دقیقه از خانه من" است. صلح اقتصادی با هدف مشروعیت بخشیدن به اشغال و از بین بردن حقوق مردم فلسطین، یا به طور واضح تر، شکار حقوق فلسطینیان صورت می‌گیرد».

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو جشنواره فجر بورس قیمت فلسطینیان اسرائیل نفتالی بنت فلسطین رژیم صهیونیستی بنی گانتز خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت رژیم صهیونیستی یائیر لاپید استخوان شکن تشکیل دولت نفتالی بنت حزب لیکود نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید اختلاف نظر میان مقامات کابینه نتانیاهو/ ادعاهای نظامی تل‌آویو درهم شکست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تاثیر عملیات وعده صادق بر معادلات رویارویی با رژیم صهیونیستی  ظهر امروز (سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) با حضور رییس اتاق وضعیت فلسطین، تعدادی از اعضای کارگروه‌های تخصصی، فعالان حوزه فلسطین در دفتر جمعیت دفاع از ملت فلسطین برگزار شد.

ناصر ابوشریف، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با اشاره به اینکه سیزده روز هراس و وحشت در سرزمین‌های اشغالی را حاکم بود که نشان از موفقیت آمیز بودن عملیات وعده صادق است، گفت: مقامات صهیونیستی همواره مدعی بودند می‌توانند به تنهایی و بدون کمک ایالات متحده با تهران مقابله کنند، اما عملیات یاد شده ثابت کرد این امر ادعایی بیش نیست.

وی در این راستا، اظهار کرد: در واقع عملیات وعده صادق مشخص کرد که صهیونیست‌ها یک روز هم نمی‌توانند بدون حمایت و کمک مستمر آمریکایی‌ها دوام بیاورند.

ابوشریف با یادآوری اینکه طی ماه‌های اخیر شاهد بروز اختلاف میان مقامات کابینه نتانیاهو بودیم که امری قابل تامل است، افزود: این مهم در حالیست که پس از عملیات وعده صادق، اختلافات داخلی شدت یافته است؛ تا جایی که یکی از نمایندگان کنست اعلام کرد اگر مردم متوجه این تشویش و اختلافات میان مقامات کنست میشدند، حتی یک نفر هم در سرزمین‌های اشغالی نمی‌ماند و قطعا همه آنها فرار می‌کردند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران ضمن تاکید بر اینکه عملیات وعده صادق موجب هم افزایی میان ملت فلسطین و همچنین حمایت و محبوب شدن دوچندان از محور مقاومت شد، ادامه داد: هر چند باید اذعان کرد عملیات یاد شده برای تحقق اهداف راهبردی خاصی انجام شد که همگی آنان عملیاتی و اجرایی شد؛ به عبارتی عده‌ای از مردم پیامد عملیات وعده صادق در سرزمین‌های اشغالی را یاری رساندن به جبهه مقاومت تصور می‌کنند که باید اذعان کرد این امر، برداشتی نادرست است.

وی در ادامه در خصوص عدم ورود مستقیم ایالات متحده برای درگیری با ایران، تصریح کرد: واشنگتن تجربه جنگ و درگیری غیرمستقیم با تهران را داشته لذا اصلا نمی‌خواهد درگیر جنگ با جمهوری اسلامی شود.

ابوشریف در این زمینه، گفت: به عبارتی مقامات کاخ سفید نمی‌خواهند به عنوان نیروی نیابتی رژیم صهیونیستی با جمهوری اسلامی ایران و حتی کشور دیگری بجنگند، زیرا از تبعات آن مطلع هستند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران اظهار کرد: متاسفانه آمریکایی‌ها به شدت درصدد زمینه سازی برای اجرای پروژه عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با کشور‌های منطقه خصوصا کشور‌های عربی هستند؛ هر چند باید یادآور شد عملیات وعده صادق توانست این پروژه و دسیسه را مخدوش کند و ناکام بگذارد.

وی خاطرنشان کرد: رژیم اشغالگر قدس به صورت تدریجی نابود خواهد شد، نه به صورت یکباره، از این رو اکنون شاهد تشدید افول و از بین رفتن این رژیم منحوس هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میان دولت و مجلس تنش وجود ندارد
  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو و ادامه جنگ غزه
  • تشدید اختلاف نظر میان مقامات کابینه نتانیاهو/ ادعاهای نظامی تل‌آویو درهم شکست
  • هشدار لاپید درباره گرانی‌ افسارگسیخته در اراضی اشغالی
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • تداوم تظاهرات هزاران صهیونیست ضد نتانیاهو در تل‌آویو
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • برکناری نتانیاهو تنها راه نجات است/ تاکید بر برگزاری انتخابات زودهنگام
  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه «نتانیاهو»
  • نظامیان صهیونیست: از دستور آمادگی برای حمله به رفح اطاعت نمی‌کنیم