Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان گفت: نخستین اولویت در کاهش آسیب‌های اجتماعی زنان اشتغال آن‌ها است.

فریبا ولی‌پوری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ارتباط مستقیمی بین فقر و آسیب‌های اجتماعی وجود دارد، بنا بر آمارهای موجود بین طلاق، خودکشی و ابتلا به بیماری‌های روحی و روانی با میزان فقر ارتباط مستقیم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: نخستین اولویت در کاهش آسیب‌های اجتماعی زنان اشتغال آن‌ها است تا بتوانند بر مبنای توانمندی‌هایی که دارند و با حمایت‌هایی که از آن‌ها می‌شود به شغلی پایدار برسند.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان خاطرنشان کرد: در سفر اخیر هیات دولت به استان مصوبات خوبی در حوزه بانوان داشتیم.

ولی پوری اضافه کرد: در شرایط فعلی زنان بدسرپرست فقط در موارد بسیار حاد به‌صورت موقت مورد حمایت‌های کوتاه‌مدت نهایت ۱۸ ماه قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: مشکلات زنان بدسرپرست با حمایت‌های کوتاه‌مدت مرتفع نمی‌شود و زنان بدسرپرست به‌صورت قانونی و بنا بر رویه‌های قانونی باید از این حق طبیعی برخوردار باشند.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان ادامه داد: اقداماتی برای رسیدن به وضعیت بهتر آن‌ها در حال پیگیری و انجام است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنان اشتغال بروجرد آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۵۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان در این طرح یک روزه، پزشکان متخصص قلب، داخلی، اطفال، مغز و اعصاب و چند پزشک عمومی به‌ همراه برخی کارشناسان مشاوره خانواده و تغذیه به اهالی این دو محله کم برخوردار رایگان خدمت کردند.

نادعلی صادقی فرمانده انتظامی گنبدکاووس گفت: طرح  آرامش اجتماعی طرحی ملی است که توسط انتظامی با همراهی جامعه خیرین و مسوولان دستگاه‌های اداری، اجرایی و خدماتی هر شهرستان در محلات کمتر برخوردار و آسیب پذیر اجرا می‌شود.

او افزود: این طرح در ۲ محله همجوار و کمتر برخوردار سیدآباد و بدلجه گنبدکاووس با همراهی نیکوکاران این شهرستان اجرا و تا پایان سال در تمام محلات کم برخوردار دیگر این شهر اجرا می شود.
در این طرح فراهم کردن امکانات اولیه و تامین رایگان دارو را هم خیر همین محله محمد شهرکی برعهده داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم