Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان ـ  با شیوع ویروس امیکرون در کشور و افزایش تعداد مبتلایان به این بیماری، ستاد ملی مقابله با کرونا دستورالعمل‌های جدیدی در بخش های مختلف ارائه داده است.

طبق دستور العمل جدید این ستاد، ظرفیت پذیرش مسافر در پرواز‌های داخلی به مدت دو هفته کاهش باید کاهش یابد و سازمان هواپیمایی اعلام کرد که آماده انجام این دستور العمل است و پس از ابلاغ این مصوبه، تمامی ایرلاین‌ها موظف به رعایت آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبان پارسال بود که ستاد ملی مقابله با کرونا به تمامی ناوگان بخش حمل ونقلی کاهش پذیرش ظرفیت مسافر تا ۶۰ درصد را ابلاغ کرد و همین امر باعث شد که بعد از مدتی شرکت‌های هواپیمایی به دلیل افزایش هزینه‌ها و زیان دهی به دلیل کاهش پذیرش مسافر خواستار افزایش قیمت شدند.

از ابتدای آذر امسال با توجه به گسترش واکسیناسیون در کشور، کاهش ظرفیت پذیرش مسافر در ناوگان حمل ونقلی برداشته شد و میزان پذیرش مسافر در هواپیما به ۱۰۰ درصد و در سایر ناوگان حمل ونقلی از جمله اتوبوس و قطار به ۸۰ درصد رسید.

این در حالی است که باید تمامی بخش‌های حمل ونقلی کارت واکسن و یا تست پی سی ار مسافران را در هنگام صدور بلیت بررسی کنند و به هیچ عنوان برای مسافر کرونایی بلیت صادر نکنند.

کاهش پذیرش ظرفیت مسافر در ایرلاین‌ها رعایت می‌شود

 میر اکبر رضوی سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد که این سازمان مصوبه کاهش ظرفیت پذیرش مسافر تا ۶۰ درصد را به ایرلاین ها ابلاغ کرده و تمامی شرکت های هواپیمایی باید اين مصوبه را رعایت کنند بنابراین صدور بلیت تا دو هفته  باید براساس این مصوبه باشد. 

او می‌گوید: کارت واکسن وتست پی سی ار منفی تمامی مسافران در هنگام صدور بلیت بررسی می‌شود و هیچ بلیتی برای افراد کرونایی صادر نمی‌شود.

هیچ مسافر کرونایی سوار اتوبوس نمی‌شود

و اما در بخش حمل ونقل جاده‌ای، داریوش باقر جوان مدیر کل دفتر حمل ونقل مسافری گفت: در اتوبوس‌های برون شهری، کاهش پذیرش ظرفیت مسافر نداریم و تمامی ناوگان همچون گذشته با ظرفیت ۸۰ درصدی مسافرگیری می‌کنند.

او می‌گوید: از ابتدای شیوع ویروس کرونا دستور العمل‌ها سخت گیرانه‌تر شده و هیچ مسافری بدون ماسک اجازه سوار شدن به اتوبوس را ندارد و از سوی دیگر در هنگام صدور بلیت هم کارت واکسن و تست پی سی ار بررسی می‌شود.

ضدعفونی واگن‌های قطار به صورت مرتب انجام می‌شود

در حوزه حمل و نقل ریلی، شرکت راه آهن اعلام کرده که به صورت مرتب تمامی واگن‌ها در هنگام ورود به مبدا و مقصد ضدعفونی می‌شوند و ظرفیت پذیرش مسافر در این ناوگان هم همان ۸۰ درصد است. همچنین هنگام صدور بلیت و  سوار شدن مسافران به قطار هم کارت واکسن و یا تست پی سی آر آنها  بررسی می‌شود.

همزمان با شیوع ویروس امیکرون در کشور باید در تمامی حوزه های حمل ونقلی از جمله قطار، اتوبوس و هواپیما دستورالعمل های بهداشتی به درستی اجرا شود،  پیش از این برخی از مسافران اعلام می‌کردند در هنگام سوار شدن به ناوگان حمل و نقلی کارت واکسن آنها چک نمی‌شود و حتی برخی افراد با وجود کرونا سوار این ناوگان شده بودند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل هواپیما قطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۵۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تأکید بر اینکه تهران از پاریس حتما تمیزتر است، گفت: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، رضا محمدی در حاشیه مراسم تکریم از ۸۰۰ نفر از پاکبانان پایتخت به مناسبت روز جهانی کارگر در جمع خبرنگاران، گفت: براساس آمار و ارقام وضعیت تهران به لحاظ نظافت از پاریس بهتر است.

وی با اشاره به نظرسنجی از شهروندان درباره نظافت پایتخت، تأکید کرد: سامانه ای تحت عنوان ۱۳۷ وجود دارد که شهروندان می‌توانند موارد را به این سامانه اطلاع بدهند که شکایت ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، یکی از مشکلات شهرداری در حوزه جمع آوری پسماند مدل ماشین آلات جمع آوری پسماند در شهر بود، بطوریکه معدل مدل ماشین آلات پسماند از مدل ۹۱ تا پایان اردیبهشت سال جاری به مدل سال ۱۴۰۰ می‌رسد.

تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت

وی اظهار کرد: همچنین کف حقوق پاکبانان از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون تومان رسیده است که قطعا این موضوعات اثر خود را در کف خیابان و نظافت شهر خواهد گذاشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲