Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی قیصری، با اشاره به اینکه ریزش موی ارثی هم در مردان و هم در زنان وجود دارد، افزود: زمینه‌های ریزش مو در خانم‌ها و آقایان متفاوت است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در آقایان معمولاً موهای نواحی جلوی سر تنک می‌شود، گفت: این روند وقتی ادامه دار شود موها تبدیل به کرک خواهند شد بنابراین به صورت قرینه و یا از عقب موها نازک و نازک‌تر می‌شوند و تبدیل به موهای کرکی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیصری گفت: در خانم‌ها ریزش مو معمولاً از فرق سر آغاز می‌شود به این شکل که زمانی که فرق سر را باز می‌کنند، باز تر می‌شود، به این حالت اصطلاحاً ریزش موی زنانه می‌گویند.

وی با تاکید بر این موضوع که ریزش موی ارثی چه در زنان و چه در مردان به علت هورمون‌های مردانه به وجود می‌آید عنوان کرد: در بدن زنان هم هورمون‌های مردانه وجود دارد و اگر مقدار آنها بیشتر شود و یا گیرنده‌های این هورمون‌ها بیشتر فعالیت کنند باعث می‌شود اثر این هورمون‌ها بر روند ضعیف شدن موها بیشتر شود.

این متخصص پوست، مو و زیبایی دانشگاه ادامه داد: به طور کلی افزایش هورمون‌های مردانه می‌تواند باعث ریزش موی ارثی، هورمونی یا مردانه در دو جنس زن و مرد شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به دلایل مختلف ریزش مو تاکید کرد: ریزش موی ارثی و یا هورمونی کاملاً علت‌های ژنتیکی دارد بنابراین عوامل محیطی تأثیر چندانی در آن ندارند، حتی رنگ کردن موها در ریزش موی ارثی بی اثرند.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از شوینده خاصی نمی‌تواند باعث ریزش مو و یا از ریزش مو پیشگیری کند اضافه کرد: درمان‌های مناسبی برای ریزش موی ارثی وجود دارد که می‌تواند روند آن متوقف کند به شکلی که اگر این درمان‌ها به موقع انجام شود حتی می‌تواند ضخامت موهاب نازک شده را به حالت اولیه برگرداند.

قیصری درباره اثرات استفاده از رنگ مو نیز توضیح داد: استفاده از رنگ موهای بسیار روشن و یا تیره می‌تواند به ساقه مو آسیب وارد کند، ساقه مو مثل ساقه درخت از یک مغز و یک پوسته تشکل شده است بنابراین مواد رنگی و شامپوهای قوی و یا سشوار کشیدن‌های مدام می‌تواند به پوسته مو آسیب جدی وارد کند و در نهایت باعث شکنندگی تا مو یا اصطلاحاً موخوره شود.

این متخصص پوست و مو با تاکید بر این موضوع که استفاده از رنگ مو و یا شامپوهای قوی تأثیر چندانی بر پیاز مو ندارد اظهار کرد: این مواد به دلیل آسیبی که به ساقه مو وارد می‌کنند می‌تواند خطرناک باشد چرا که ساقه مو جسم مرده است و نمی‌تواند خود را ترمیم کندن.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطرنشان کرد: آسیب به ساقه مو درمانی به غیر از کوتاه کردن موی آسیب دیده ندارد.

قیصری با بیان اینکه امروزه راه‌های مختلفی برای درمان موهای آسیب دیده وجود دارد ادامه داد: روش‌هایی مثل کراتینه کردن، احیا و استفاده از سرم‌های مختلف توصیه می‌شود، این مواد می‌توانند غلاف پوشاننده‌ای بر سطح مو ایجاد کنند، این موارد می‌توانند تا حدی خشکی مو را برطرف کنند ولی به هیچ عنوان قادر نیستند موی آسیب دیده را ترمیم کنند.

وی ادامه داد: اگر مو بیش از حد آسیب دیده باشد، راهی غیر از کوتاه کردن ندارد.

متخصص پوست و مو با بیان اینکه مراقبت از مو شامل موارد متعددی است خاطرنشان کرد: در گام اول باید سعی کنیم آسیبی به موهای خود وارد نکنیم، زمانیکه از سشورا با دمای بالا به همراه بورس کردن‌های طولانی انجام شود و یا موها به سیله تل و یا گیره‌های محکم بسته شود ساقه مو دچار آسیب می‌شود.

قیصری قرار گرفتن مو در معرض نور آفتاب شدید برای مدت زمان طولانی را یکی دیگر از عواملی دانست که می‌تواند به مو آسیب برساند.

وی به افرادی که دچار خشکی مو هستند توصیه کرد: استفاده از رنگ‌ها و مواد شیمیایی را به حداقل برسانید و همچنین استفاده از نرم کننده ها حین و یا بعد از حمام می‌تواند به حفظ رطوبت مو کمک کند و از خشکی و آسیب‌های بیش از حد بکاهد.

کد خبر 5420669

منبع: مهر

کلیدواژه: ریزش مو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پوست سویه اومیکرون کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا واکسیناسیون شیوع کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن سرطان کووید 19 دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بهرام عین اللهی پروتکل های بهداشتی رنگ بندی کرونایی استفاده از رنگ ریزش موی ارثی هورمون ها آسیب دیده ساقه مو ریزش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند

طبق آمار ثبت احوال کشور از تعداد فوتی‌های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، مردان بیشتر از زنان فوت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا؛ در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل (۱۴۰۱) برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمار‌های ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان ثبت احوال کشور، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد  ۴۱۸هزار و ۷۴۱  رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶درصد افزایش داشته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد