Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از رویترز،  این برنامه موسوم به تسریع‌کننده دسترسی به ابزار مقابله با کرونا /The Access to COVID-۱۹ Tools (ACT) Accelerator که از اکتبر ۲۰۲۱ (مهر ۱۴۰۰) تا سپتامبر ۲۰۲۲ (شهریور ۱۴۰۱) بیش از ۲۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بودجه لازم دارد که قرار بود ۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار از این میزان به شکل گرنت (کمک‌هزینه) از کشورهای ثروتمند تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

با وجود این، به گفته مسئولان اجرایی این طرح تاکنون تنها ۸۱۴ میلیون به شکل پیش‌پرداخت از بودجه آن تامین شده است. غیر از سازمان جهانی بهداشت، سازمان های بین المللی دیگری؛ شامل صندوق بین‌المللی مبارزه با ایدز، سل، مالاریا، بنیاد بیل و ملیندا گیتس و ائتلاف برای نوآوری‌های آمادگی همه‌گیری وعده حمایت مالی از این طرح را داده بودند.  

گوردون براون، سفیر سازمان جهانی بهداشت در تامین مالی برنامه‌های بهداشت و درمان با اشاره به تامین بخشی از بودجه مورد نیاز می گوید: این فقط ۵ درصد ناچیز از کل پولی است که لازم داریم. اکنون زمان بیدار کردن وجدان جهان رسیده است.  

این طرح شامل تامین برنامه کوواکس نیز هست که بر عرضه برابر واکسن به کشورها متمرکز است. همچنین آزمایش های کرونا و درمان آن را برای کشورهای فقیر و کم‌درامد و وسایل مراقبت از خود برای کارکنان بیمارستانی و درمانی را دربرمی گیرد.  

بروس آیلوارد مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت به عنوان هماهنگ‌کننده واکنش کشورهای مختلف را نامناسب دانسته و می‌گوید این برنامه به دلیل فقدان بودجه کافی به سختی و با معطلی پیش می‌رود.  

از آغاز همه‌گیری کرونا این ویروس چندبار جهش یافته و سویه‌های آلفا، بتا، دلتا و اومیکرون تاکنون توسط دانشمندان شناسایی شده‌اند. این بیماری از زمان شیوع تا لحظه تنظیم خبر ۴۰۱ میلیون نفر را در سراسر جهان درگیر کرده است که از این تعداد ۵ میلیون و ۷۶۰ هزار نفر جان باخته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو

به گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جداول بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ابهامی درباره جداول ۱۴ و ۲۱ در خصوص نرخ ارز وجود دارد که ما همین بحث را در حوزه دارو داریم، باید مشخص شود که مبنای نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی و یا چهار هزار و ۲۰۰ تومانی چیست چون در این صورت مبلغ ریالی متفاوت می‌شود به خصوص در مورد موضوع دارو که بحث مهمی است.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در این باره اظهار کرد: دولت مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو را به صورت یارانه‌ای تامین می‌کند که در قالب جدول هدفمندی آمده است. عددی که امسال پیش‌بینی شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی ادامه داد: مبنای ما برای تامین ارز دارو نرخ مصوب کالاهای اساسی است که تصویب شده دارو و کالاهای اساسی با نرخ ارز ترجیحی تخصیص پیدا کند که این نرخ توسط کارگروهی که در قانون آمده، تعیین می‌شود لذا سازوکار در بخش اول بودجه به تصویب رسیده و ما به آن عمل می‌کنیم.

قالیباف مجددا تصریح کرد: با این توضیح آقای منظور، یعنی به جای ۷۴ همت در جدول هدفمندی باید ۱۸۰ همت با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان پیش‌بینی شود مگر آنکه بخواهیم سطح خرید و پشتیبانی از دارو را کاهش دهیم که این به معنای گران‌شدن دارو است.

مجددا منظور توضیح داد: همانطور که سال گذشته عمل شد کار در دو قسمت پیش می‌رود یکی باید بانک مرکزی مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به داروخانه و شرکت‌های پخش دارو و تولید کنندگان بدهد و قسمت دوم مابه‌التفاوت نرخ ارز است لذا ما سازوکار سال گذشته را عینا برای دارو امسال اجرا می‌کنیم. از نظر منابع پیش‌بینی شده حدود ۷۵ همت امسال آمده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته که کفایت می‌کند و می‌توانیم بازار دارو را با همین رقم مدیریت کنیم.

قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: این صحبت‌ها بدان معناست که بانک مرکزی مبنا را ۲۸ هزار و ۵۰۰ می‌گذارد و بخشی از اقدام در راستای سیاست‌های حمایتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان است و دولت مابه‌التفاوت ریال با بانک مرکزی را تامین می‌کند.

وی تاکید کرد: این موضوع را همین جا می‌گویم اگر دولت ۱۸۰ همت برا دارو پیش‌بینی نکند وضعیت مثل پارسال می‌شود که ارز تامین نشده یا یارانه تسعیر جبران ریالی نمی‌شود نتیجه هم مشکل در بازار دارو است.

وی تاکید کرد: دارو، کالاهای مصرفی پزشکی و شیرخشک نیز مهم است که باید با سیاست‌های جبرانی ارز آن را تامین کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه مجددا توضیح داد: مدیریت یارانه دارو مثل بازار آرد و گندم از اولویت‌های اصلی دولت است که ما آن را تامین می‌کنیم سال گذشته عملکرد در مدیریت دارو مثبت، موثر و قابل دفاع بود و امسال هم منابعی را پیش‌بینی کردیم. سازوکار تخصیص هم همان چیزی است که مجلس شورای اسلامی در بخش اول بودجه تصویب کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو
  • تحولات اوکراین| زلنسکی ناتو را به بدقولی متهم کرد
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • تامین گوشت گرم در استان یزد
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد