Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، آیین تجلیل از برگزیدگان مرحله دانشگاهی دهمین جشنواره ملی رویش به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه با حضور دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد، دکتر عزیزالله مولوی معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه  و با همراهی آنلاین  دکتر محمد علی اسلامی مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر یاسر پیرعلی در این آیین ضمن تبریک دهه فجر و فرارسیدن چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دانشگاه شهرکرد دارای هفت هزار و ۵۰۰ دانشجو است و جمعیت دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری ۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر است که این ظرفیت دانشجویی جوان و پر انرژی برای استان بسیار خوب و امتیاز است و دانشجو دارای روحیه کنشگری و مطالبه‌گری است  و می‌تواند جریان سازی را پیگیری کند  که این امر از نقاط قوت دانشگاه و دانشجو است.

 سرپرست دانشگاه شهرکرد در ادامه گفت:  ریشه همه مشکلات کشور فرهنگی است و مقام معظم  رهبری در همین رابطه می فرماید: فرهنگ مثل هوا همه جا هست و فرهنگ مثل هوا نیازی اساسی و حیاتی است و مبحث فرهنگی بسیار مهم است و فرد به فرد منتقل می‌شود و از این جهت به مثابه هوا است و بحث مهم و مبنایی است.

دکتر یاسر پیرعلی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی خود در طول ساله ها فعالیت در محیط دانشگاهی گفت:  کارفرهنگی سقف ندارد و فعالیت‌های آن نامحدود است و تمامی ندارد هر چقدر کار انجام شود، مفید و جریان ساز است.

 سرپرست دانشگاه شهرکرد در ادامه با تشکر از دانشجویانی که دغدغه دارند، گفت: دانشجویان باید رسالت اجتماعی خود را در کنار درس پیگیری کنند و این کارها و فعالیت ها درون دانشگاه  باید از سطح دانشگاه خارج شود و به سطح جامعه گسترش پیدا کند و هر کانونی که در دانشگاه داریم باید یک کانون متناظر با آن نیز در خارج از دانشگاه داشته باشیم و به حوزه‌های مختلف متصل شوند  چراکه تعامل با بیرون دانشگاه قطعاً کمک کننده است و ما باید در مباحث استان وارد شویم و فعالیت‌های کمک کننده انجام دهیم.

دکتر یاسر پیرعلی گفت: شرایط آب و هوای استان چهارمحال و بختیاری بسیار عالی است و زیرساخت های لازم نیز برای میزبانی جشنواره های کشوری در دانشگاه شهرکرد و  استان  چهارمحال و بختیاری فراهم است و ما از میزبانی فعالیت‌های ملی در استان استقبال می  کنیم

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این ایین ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و قرار گرفتن در آستانه چهل و سومین سال پیروزی انقلاب اسلامی و ابراز خوشوقتی از حضور در جمع دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد گفت: یکی از اسناد راهبردی که پیش رو داریم بیانیه گام دوم انقلاب است که تمام تلاش ما در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم این است که با توجه به این سند و سند دانشگاه اسلامی بتوانیم، زمینه پویایی و نشاط هر چه بیشتر فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و هنری را در دانشگاه های کشور تحقق ببخشیم.

دکتر محمدعلی اسلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۷۴۱۸ کانون فعال  دانشگاهی در کشور داریم، افزود: این کانون ها از جمله ظرفیت های بزرگ برای دانشگاه های کشور است و باید سعی کنیم از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرد و شرایط را برای فعالیت آنها فراهم و از آنها حمایت کنیم.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشجویان کنشگر اصلی فضای فرهنگی هستند، گفت: دانشجویان باید بتوانند استعداد های خود را در راستای ارتقاء سطح فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و هنری در دانشگاه ها رقم بزنند.

دکتر محمدعلی اسلامی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) که فرمودند دانشگاه مبدا تحولات است، بیان کرد: ما کاملا به این معتقدیم که اگر بخواهد تحولی در کشور رخ دهد، در درجه اول باید این تحول در دانشگاه اتفاق بیفتد و تحول زمانی اتفاق می افتد که تحول فرهنگی، اجتماعی و هنری در کنار تحول علمی رخ دهد و تا زمانی که فضای فرهنگی دانشگاه متحول نشود، نمی توانیم به مطلوبیت ها و آرمان های خود برسیم.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: کانون های فرهنگی می توانند به عنوان یکی از ارکان اصلی این ارتقا، تعالی و تحول در دانشگاه ها قرار بگیرند، اگرچه در حال حاضر هم چنین است ولی با اسناد بالا دستی و آن چه مد نظر است فاصله دارد و تمام تلاش ما این است که کانون ها بتوانند در جایگاه واقعی خود به نقش آفرینی، مسئولیت پذیری اجتماعی و کمک به حل آسیب ها و مشکلات فرهنگی در دانشگاه بپردازند.

دکتر محمد علی اسلامی با بیان اینکه کانون های فرهنگی در دانشگاه نقش مهمی در استعداد یابی فرهنگی، اجتماعی و هنری دارد، گفت: کانون ها این بستر را فراهم می کنند تا هر دانشجو با توجه به علاقه و استعداد خود وارد یکی از ۳۲ عنوان کانون دانشجویی شود و استعداد باقوه خود را بالفعل نماید و البته نقش ما هم این است که با تسهیل گری و حمایت همه جانبه، کمک کنیم تا کانون ها به این وظیفه خود جامه عمل بپوشانند.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: در طول دو سال گذشته و در شرایط کرونایی، تا کنون بیش از ۵۰ اختتامیه جشنواره های رویش در سطح دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه شهرکرد اتفاق افتاده است و جای تقدیر و تشکر دارد و امیدواریم با از سرگیری فعالیت های حضوری شاهد از سر گیری فعالیت های کانون های دانشجویی به صورت حضوری در دانشگاه ها باشیم.

دکتر محمد علی اسلامی با اشاره به اینکه در حال بازنگری در آیین نامه ها، برنامه ها و رویداد هایی هستیم که در طول سالیان گذشته توسط معاونت فرهنگی-اجتماعی در دانشگاه های کشور اتفاق افتاده است، گفت: می طلبد مسیبر طی شده بررسی شود تا ببینیم تا چه اندازه اهداف مورد نظر محقق شده است  تا  بتوانیم با عزمی جزم تر در جهت تحقق اهداف خود در دانشگاه ها حرکت کنیم. وی افزود: از همه کارشناسان، دانشجویان و فعالین حوزه فرهنگی تقاضا دارم نظرات خود را به ما منتقل و کمک کنند تا بتوانیم بازنگری خوبی نسبت به آیین نامه ها داشته باشیم.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در مورد انتخاب دانشجوی نمونه هم در حال بازنگری آیین نامه ها هستیم تا علاوه بر سنجش بر اساس فعالیت های آموزشی و پژوهشی، فعالیت های فرهنگی و اجتماعی نیز به عنوان یک شاخص مهم در نظ گرفته شود تا بتوان به رشد متعادل و متوازن علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشجو جامه ی عمل بپوشانیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهرکرد نیز در این آیین ضمن عرض خیر مقدم و گرامی داشت دهه مبارک فجر و تبریک حلول ماه رجب گفت: یکی از مهمترین بازو های دانشگاه ها در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی کانون های دانشجویی علمی- فرهنگی است.

دکتر عزیزالله مولوی افزود: کانون های فرهنگی- اجتماعی، دانشجویانی را در خود جای داده است که دوست دارند متفاوت باشند و در کنار مباحث آموزشی و پژوهشی، دغدغه مولفه های فرهنگی زیست بوم خود را نیز دارند.

معاون فرهنگی-اجتماعی دانشگاه شهرکرد ادامه داد: دانشجویان نیروی محرکه، قلب تپنده و گروه پیشران در تحقق اهداف فرهنگی دانشگاه ها هستند و به همین دلیل بر خود لازم دانستیم تا از این گرو ها تقدیر و تشکر به عمل آوریم.

دکتر عزیزالله مولوی  با بیان اینکه دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی، اجتماعی و هنری برای ما ارزشمند هستند و فعالیت ها و دغدغه های آنها مهم  است گفت: دهمین جشنواره ملی رویش را در سطح دانشگاهی و با توجه به شرایط فعلی در فرصت، فضا و با افراد محدود برگزار کردیم تا این پیام معاونت فرهنگی-اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه شهرکرد را به همه دانشجویان شهرکرد و کشور منتقل کنیم که ما همواره قدردان زحمات و دغدغه های این دانشجویان هستیم.

معاون فرهنگی-اجتماعی دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه  کسانی که در کنار رسالت آموزشی خود، رسالت فرهنگی و اجتماعی خود را هم انجام می دهد برای ما ارجمند و قابل احترام و اعتنا است، افزود: حضور دانشجویان در این جشنواره برای ما تعهد آفرین است و ما نهایت تلاش خود را خواهیم کرد تا حمایت حداکثری از این دانشجویان فعال و دغدغه مند را داشته باشیم و شرایط را برای فعالیت بیش از پیش آنان فراهم و تسهیل کنیم.

گفتنی است، در پایان این آیین با اهدا لوح از دانشجویان و کانون های دانشجویی برتر تقدیر شد.

۴۶

کد خبر 1601256

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجو مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم فعالیت های فرهنگی دانشگاه های کشور تحقیقات و فناوری اجتماعی دانشگاه فرهنگی اجتماعی دانشگاه شهرکرد اجتماعی و هنری معاونت فرهنگی دانشگاه ها معاون فرهنگی فعالیت ها کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره نوجوان سالم در کرمان
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی «پله‌های آسمانی» در تبریز
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین