Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز - خدایی گفت: توسعه شیلات و پرورش ماهی در قفس در مخزن سد خداآفرین، از اولویت‌های شیلات استان آذربایجان شرقی و جزو طرح‌های اقتصاد مقاومتی است، به‌طوری‌که تامین امنیت غذایی، بهره‌وری بهینه از منابع آبی و اشتغال پایدار از جمله دستاورد‌های این فعالیت است.

 ایجاد زیرساخت برای پرورش ماهیان بومی رودخانه ارس ازجمله ماهیان گرمابی به‌عنوان یک گام مهم در بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی به همراه رونق اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رفع موانع موجود در بخش شیلات و پرورش ماهی در قفس نیازمند برقراری اجماع و هماهنگی بین دستگاه‌های مرتبط است.

 بزرگترین واحد سرپوشیده پرورش ماهی قزل‌آلا با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در سال در مجتمع آبزی‌پروری شهید سلیمانی در شهرستان خداآفرین  احداث می شود.

این پروژه در حال احداث بوده و قرار است عملیات احداث استخر‌ها در سه‌ماهه اول سال ۱۴۰۱ به اتمام برسد و بهره‌برداری از ۳۰۰ تن ماهی قزل‌آلا در پایان سه‌ماهه اول سال ۱۴۰۱ آغاز گردد.

 تا پایان سال ۱۴۰۰ مقدار ۷۰ تن ماه ماهی قزل‌آلا در این مجموعه تولید و به فروش خواهد رسید.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرورش ماهی جهاد کشاورزی ماهی قزل آلا پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

مجید فدوی افزود: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی گفت: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

وی در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی ، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد