Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوجی گفت: ما همراه با گاز تولید میعانات گازی را در دستور کار قرار داده‌ایم و سقف میعانات گازی کشور در پتروشیمی‌ها و ... در سطح کشور افزایش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اوجی وزیر نفت گفت: سال گذشته در دی و بهمن بسیاری از شهر‌های کشور به لحاظ عدم تامین سوخت نیروگاهی دچار خاموشی شدند و این به لحاظ عدم توجه و سرمایه گذاری مناسب در این بخش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وزیر نفت، با شروع دولت جدید تامین سوخت زمستانی یکی از اولویت‌های ما بوده و طبق برنامه‌ها این مشکل کاهش یافته است. ما همراه با گاز تولید میعانات گازی را در دستور کار قرار داده‌ایم و سقف میعانات گازی کشور در پتروشیمی‌ها و ... در سطح کشور افزایش یافته است. در حال حاضر شاهد افزایش ۳ برابری میعانات گازی هستیم.

او  می‌گوید: خوشبختانه ما ۱.۵ میلیارد لیتر بیشتر نسبت به سال گذشته در نیروگاه‌ها و صنایع، سوخت مایع ذخیره کرده‌ایم، در حالی که این رقم در زمان تحویل دولت ۲۵ درصد کمتر بوده است. برای تأمین خوراک پتروشیمی‌ها در فصل سرد دغدغه داریم و یکی از برنامه‌ها را توسعه میادین گازی و میادین مشترک قرار داده‌ایم.

تاکنون بالغ بر ۴.۵ میلیارد دلار قرارداد داخلی و خارجی در این حوزه امضا شده و این قرارداد بدون انتطار برای مذاکرات بوده است. پیش از این ظرفیت میعانات گازی ۲ میلیون لیتر بوده که با افزایش ۳ برابری که امروز وزیر نفت اعلام کرد این میزان به سه برابر افزایش پیدا کرده است.

گازرسانی به ۱۴ شهر، ۱۴۵۹ روستا و تعداد ۴۱۱۴ واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری ۵.۲ هزار میلیارد تومان با حضور آقای سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری امروز (چهارشنبه، ۲۰ بهمن‌ماه) در ساختمان مرکزی شرکت ملی گاز ایران (برج گاز) و به‌صورت ویدیوکنفرانس به بهره‌برداری رسید.

در همین حال، ۱۱ طرح انتقال گاز با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومان و طرح پتروشیمی پتروکیمیای ابن‌سینا واقع در استان خوزستان با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلار (معادل ۱.۲ هزار میلیارد تومان) افتتاح شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میعانات گازی سرمایه گذاری پتروشیمی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

براساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکی است، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین، ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات‌متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸درصد از وزن و ۸۳درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی‌شکل مایع‌شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی بیشترین افزایش را داشتند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین امسال، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به‌لحاظ وزن ۳۳.۳۸درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟