Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - دکتر عباس رضائیان زاده، کم شنوایی را یک نگرانیِ عمومی مهم با هزینه‌های قابل توجه اقتصادی و اجتماعی برشمرد و گفت: سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۸ میلادی تخمین زد که بیش از ۴۶۶ میلیون نفر دچار از کارافتادگی شنوایی هستند و این میزان معادل ۵ و ۳ دهم درصد از جمعیت جهان است و این عدد تا سال ۲۰۵۰ میلادی می‌تواند به ۷۰۰ میلیون نفر افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۸۰ درصد این افراد در کشور‌های با درآمد کم یا متوسط اقامت دارند.

او شیوع کم شنوایی در جمعیت ایران را ۵ و نیم درصد برآورد کرد و افزود: با افزایش سن جمعیت جهان، انتظار می‌رود که این تعداد به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یابد.

دکتر رضائیان زاده گفت: اداره سلامت شنوایی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نظر دارد «پیمایش کشوری بررسی وضعیت کم» را با هدف ارزیابی شیوع و خصوصیات اپیدمیولوژیک و بالینی بیماری‌های گوش و شنوایی و همچنین عوامل خطر موثر در بروز اینگونه اختلالات، در ایران انجام دهد.

رئیس مرکز بهداشت استان فارس گفت: این پیمایش از نیمه بهمن ۱۴۰۰ در کشور آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد و در ۳ مرحله پرسشگری با پرسشنامه، انجام سنجش‌های شنوایی و معاینات فیزیکی گوش انجام می‌شود.

دکتر رضائیان زاده ضمن می‌گوید: در زمان اجرای پیمایش، پرسشگران با مراجعه به خانه‌های افراد منتخب، با ارائه دعوتنامه و دریافت اطلاعات اولیه خانواده، هماهنگی لازم برای حضور این افراد را در مرکز کلینیک منتخب شنوایی انجام می‌دهند.

او گفت: در این پیمایش تمام خدمات شنوایی در کلینیک منتخب شنوایی دانشگاه به صورت رایگان ارائه می‌شود.

هم استانی‌ها در صورت مراجعه پرسشگران، پس از رویت کارت شناسایی عکسدار و ممهور پرسشگر، نسبت به همکاری لازم با پرسشگران اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کم شنوایی بیماری های گوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم

درویشعلی حسن زاده گفت: مشکل دو واحد تولیدی مربوط به بازپرداخت تسهیلات بانکی بود که به شرط ادامه کار واحد‌ها و حفظ کارگران و رعایت شرایط بیمه با امهال بیمه آنان موافقت شد.

 حسن زاده گفت: مدیریت پسماند بعد از تصفیه و دریافت پروانه ساخت نیز مشکل دو واحد تولیدی دیگر بود که برای رفع آن با کمک دستگاه‌های مرتبط راه حل داده شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • تجمع اعتراضی متقاضیان نهضت ملی مسکن مقابل استانداری
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»