Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماری از علما و متنفذین اهل تشیع در دیدار با معاون نخست وزیر طالبان نظرات و خواسته‌های خود را مطرح کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، شماری از علما و متنفذین اهل تشیع از جمله کریمی بامیانی، سید صوفی گردیزی و سنگردوست در دیدار با «محمد عبدالکبیر» معاون سیاسی نخست وزیر طالبان خواسته‌های خود را از هیئت حاکمه جدید در افغانستان مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«انعام‌الله سمنگانی» معاون سخنگوی طالبان گفت که در این دیدار کریمی با اعلام حمایت از «نظام اسلامی» از وضعیت امنیتی کنونی در افغانستان ابراز خرسندی کرد.

معاون سخنگوی طالبان افزود که هیئت علما و متنفذین اهل تشیع در ادامه دیدار نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند اما جزئیاتی درباره این خواسته‌ها ارائه نکرد.

عبدالکبیر نیز در این دیدار تاکید کرد: افغانستان خانه مشترک‌ همه افغان‌هاست و هیچکس نباید در این خانه احساس بیگانگی کند.

هفته گذشته نیز هیئتی به نمایندگی از کمیسیون پیگیری دیدگاه‌ها و مطالبات شیعیان در دیدار با «خلیل‌الرحمن حقانی» وزیر امور مهاجرین مطالبات و دیدگاه‌های خود را بصورت مکتوب به وی ارائه کرد.

دیدار هیئت کمیسیون پیگیری مطالبات شیعیان افغانستان با طالباندیدار معاون نخست‌وزیر طالبان با شیعیان از 18 ولایت افغانستانطالبان، کمیسیونی برای بررسی حقوق شیعیان ایجاد کردشورای علمای شیعه افغانستان: این کشور تنها در سایه عدالت و انصاف به ثبات و امنیت می‌رسد

به گفته «سید حسین عالمی بلخی» سخنگوی این کمیسیون، در آن دیدار بر لزوم احقاق حقوق تمام اتباع افغانستان، از جمله شیعیان این کشور برای ایجاد امنیت و تأمین عدالت‌ تاکید شد و هیئت همچنین خواستار سهم‌گیری فعال جامعه شیعه در حل مشکلات و معضلات افغانستان شد.

در  آن دیدار همچنین بر ضرورت تشکیل دادگاه‌های شیعی تاکید گردید تا مسایل حقوقی و احوال شخصیه اهل تشیع مطابق فقه جعفری حل و فصل گردد.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شیعیان طالبان اخبار افغانستان شیعیان طالبان اخبار افغانستان نخست وزیر طالبان علما و متنفذین اهل تشیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، با روکیا، معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار کرد.

در این دیدار که به پیشنهاد معاون نخست وزیر اوگاندا در محل معاونت زنان برگزار شد، خزعلی ضمن اشاره به سوابق همکاری دو کشور گفت: بین ایران و اوگاندا همواره ارتباط و مناسبات خوبی وجود داشته است؛ در سازمان ملل نیز همکاری خوبی داشته‌ایم که امیدواریم این همکاری تداوم و بهبود یابد.

در ادامه ایشان به رشد چشمگیر زنان ما در زمینه‌های مختلف خصوصاً علمی و بهداشتی اشاره کرد و افزود: در بخش‌های کارآفرینی، صنایع دستی و مشاغل خانگی نیز زنان ما توانسته اند کارگاه‌های کوچک و بزرگ را راه‌اندازی کنند.

وی افزود: ما می‌توانیم در همه این زمینه‌ها با یکدیگر مشارکت داشته باشیم. همچنین در زمینه فقرزدایی، تغییرات اقلیمی و تحریم‌ها نیز می‌توانیم کنار یکدیگر باشیم و جبهه متحدی را تشکیل دهیم.

خزعلی در ادامه به برخی سیاست‌ها و برنامه‌های حمایتی دولت برای بانوان نظیر مشاغل منعطف، ۹ ماه مرخصی زایمان، کسر موظف برای مادران دارای کودک زیر ۶ سال، سپردن نفقه به مرد و قوانین مربوطه اشاره و افزود ما معتقدیم برابری جنسیتی همیشه به نفع زنان نیست و اقتضائات جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد.

وی ابتکار عمل رییس جمهور کشورمان در طرح ایده جنبش تعهد به خانواده را معرفی و از معاون نخست وزیر اوگاندا دعوت به پیوستن به آن نمود که مورد استقبال ایشان قرار گرفت. روکیا تصریح کرد کشور ایشان با همجنسگرایی به شدت برخورد و آن را جرم‌انگاری کرده است.

خانم روکیا در این دیدار گفت: به شما به خاطر احراز سمت معاون رئیس جمهور تبریک می‌گویم. این نشان دهنده پوشالی بودن تبلیغات واهی علیه زنان ایران است چرا که ادعا دارند زنان در ایران نمی‌توانند به جایگاه‌های عالی برسند.

وی افزود: ما می‌توانیم در زمینه‌های مختلف توانمندسازی زنان اعم از علم و فناوری، بهداشت و سلامت، صنایع دستی … با یکدیگر همکاری داشته باشیم. وی به اقدامات کشورش در حمایت از ورود بانوان به مجلس و دانشگاه اشاره نمود اما از فشار مضاعف بر زنان ناشی از مسئولیت‌های شغلی و وظایف منزل ابراز نارضایتی نمود.

در پایان طرفین بر توسعه همکاری‌های مشترک توافق کردند.

کد خبر 6092899

دیگر خبرها

  • فشار بن گویر بر نتانیاهو: نخست وزیر قول حمله به رفح و عدم پایان جنگ را داده است
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • (ویدئو) به خاک و خون کشیدن نمازگزاران شیعه در حکومت طالبان
  • عکس/ دیدار نخست وزیر بورکینافاسو با امیرعبداللهیان
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد
  • حمله مسلحانه به نمازگزاران شیعه در هرات
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • خبر خوب برای دانشجویان افغان در ایران