Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@15:07:38 GMT

نحوه جذب و استخدام در شهرداری تبریز مشخص نیست!

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۹۱۰۷

نحوه جذب و استخدام در شهرداری تبریز مشخص نیست!

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، روح‌الله دهقان‌نژاد  در پنجاه و یکمین جلسه فوق‌العاده شورای شهر تبریز اظهار کرد: شهرداری تا به امروز لایحه نحوه جذب و استخدام را با وجود درخواست شورا، نداده است.

وی افزود: ما راهکاری می‌خواهیم که چگونه با افراد قرارداد مستقیم ببندیم وگرنه این موضوعات را همه ما می‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون ارزیابی، تحقیق، نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: ما دنبال راهکار برای این مهم هستیم و نباید موضوع را به یکدیگر پاسکاری کنیم.

حکیمه غفوری عضو شورای شهر تبریز  در این جلسه اظهار کرد: این لایحه اگر در شورا مانده در واقعه کوتاهی در این راستا صورت گرفته، این موضوع باید بررسی شود. 

غلامرضا احمدی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه اظهار کرد: جای شکر است که این موضوع با رویکرد عدالت‌محوری مطرح شده اما می‌دانیم که این بحث فنی است، تا جایی که می‌دانم در کمیسیون برنامه و بودجه این موضوع را ندیدم که در خصوص آن مطلبی ارائه شود.

وی ادامه داد: تنها چیزی که به یاد دارم این است که طرح را امضا کردیم اما بحث تخصصی در این باره انجام نشد، باید معایب و مزایای این طرح را بررسی کرده و به صورت تخصصی پیش برویم و در نهایت به تصویب برسانیم.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: مطالب را باید به عموم ارائه داده و روند کار نیز پس از تصویب به شهرداری ارجاع داده شود.

حکیمه غفوری، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه افزود: در این طرح منظورم این بود اگر قردادها تجمیع شوند کنترل‌ها هم راحت‌ترمی‌شود و روال هم مشخص می‌گردد.

علی نوای‌باغبان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه این جلسه گفت: ما این موضوع را در کمیسیون برنامه و بودجه بررسی کردیم و نهایتا هم گفتیم که شهرداری لایحه را براساس ظرفیت ارائه دهد.

انتهای پیام/۶۰۰۲۱

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز فارس تبریز غلامرضا احمدی شورای شهر تبریز شهرداری تبریز جلسه شورای شهر تبریز شورای اسلامی شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • تالار شهیدان فلاح نژاد کرج ایمن سازی می‌شود
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم