Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تبریک فرا رسیدن سی‌امین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان به همتای ارمنی خود، گفت: ایجاد کریدورهای حمل و نقلی از قلمرو دو کشور منافع دو ملت را تأمین و ثبات و امنیت منطقه را تحکیم خواهد بخشید.

یه گزارش ایمنا به نقل از از روابط عمومی سفارت ایران در ارمنستان، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان فرا رسیدن سی‌امین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان را به آرارت میرزویان همتای ارمنی خود تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این پیام به شرح زیر است:

جناب آقای میرزویان وزیر محترم امور خارجه جمهوری ارمنستان

با کمال خرسندی، فرا رسیدن سی‌امین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان را به جنابعالی تبریک می‌گویم.

جمهوری اسلامی ایران، جزو اولین کشورهایی بود که استقلال جمهوری ارمنستان را به رسمیت شناخت و روابط دیپلماتیک رسمی با این کشور برقرار کرد.

طی سی سال گذشته، مناسبات دو کشور در عرصه‌های مختلف، گسترش و تحکیم یافته و با امضای اسناد متعدد، پایه‌های حقوقی همکاری‌ها تقویت گردیده است. به موازات این امر، طرح‌های متعدد همکاری، بین دو کشور اجرا گردیده است که از جمله مهم‌ترین آنها، می‌توان به طرح‌های مهم احداث خط انتقال گاز جمهوری اسلامی ایران و خطوط انتقال برق در ارمنستان اشاره نمود. همچنین ایجاد کریدورهای حمل و نقلی از قلمرو دو کشور نیز در دست پیگیری است، که علاوه بر ارتقای جایگاه دو کشور، منافع دو ملت را تأمین و ثبات و امنیت منطقه را تحکیم خواهد بخشید.

علی‌رغم این موفقیت‌ها، اینجانب معتقدم فرصت‌ها و ظرفیت‌های بسیار بیشتر و متنوع‌تری برای پیشبرد مناسبات دو کشور وجود دارد که بایستی با رفع موانع موجود و چاره‌اندیشی‌های فوری، نسبت به بهره‌برداری از آنها به منظور تقویت روابط بین دو کشور، اقدام نمود.

جناب آقای وزیر، متأسفانه مناقشه قره‌باغ طی سی سال گذشته، نه تنها منطقه قفقاز را با بحران امنیتی و بی‌ثباتی مواجه ساخت، بلکه بر روند رشد و توسعه این منطقه و محیط پیرامونی آن تأثیر گذاشت و از سرعت تعاملات منطقه‌ای کاست. با این حال مفتخرم به اطلاع جنابعالی برسانم که جمهوری اسلامی ایران، از ابتدای مناقشه با تأکید بر لزوم احترام به تمامیت ارضی کشورها و تأمین حقوق اقوام، در جهت کمک به حل و فصل عادلانه مناقشه تلاش کرده و می‌کند.

در خاتمه، ضمن ارج نهادن به تلاش‌ها و اقدامات گذشته و با تصریح بر اینکه تحولات اخیر منطقه قفقاز، شرایط را برای گسترش همکاری‌های ایران و ارمنستان و همچنین شکل‌گیری همکاری‌های چندجانبه منطقه‌ای فراهم ساخته است. مایلم بر اراده کشورم در راستای تقویت همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با جمهوری ارمنستان تأکید نمایم.

از خداوند متعال برای جنابعالی موفقیت و شادکامی و برای دولت و ملت ارمنستان رفاه و بهروزی مسئلت می‌نمایم.

کد خبر 554491

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حسین امیرعبداللهیان امیرعبداللهیان حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ارمنستان ایران و ارمنستان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جمهوری اسلامی ایران جمهوری ارمنستان روابط دیپلماتیک همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۹۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمبابوه عصر امروز در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا با معاون اول رئیس جمهور کشورمان دیدار کرد.  آقای مخبر در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با همه کشور‌ها به خصوص کشورهای دوست براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارز‌های ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز هست، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری شود و همچنین تفاهم نامه‌ها و قرارداد‌های امضاء شده هر چه سریع‌تر به مرحله اجرا برسد. 

کنستانتینیو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و فاصله جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشور‌های غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است، اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

معاون رییس جمهور زیمباوه همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

دیگر خبرها

  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است