Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار جامعه خبرگزاری فارس، معصومه حاج حسینی، استاد دانشگاه و محقق در برنامه صبح پارسی شبکه جام جم، گفت: همان‌طور که امام فرمودند "اگر زنان نبودند نهضت هم نبود" این صراحت امام در عبارت از جایگاه زن حکایت از نقش اساسی در سرنوشت نهضت می‌دهد.

وی ادامه داد:‌ توجه به این مسئله نقطه تمایز حکومت اسلامی نسبت به سایر حکومت‌های ایران و جهان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور و ورود زنان به ساحت جدید برای نقش‌آفرینی از نقاط عطف جمهوری اسلامی است که تاریخ را به دو بخش تقسیم می‌کند.

این استاد د انشگاه ابراز داشت: اگر جایگاه زن را از هزاران سال پیش تا قبل از انقلاب بررسی کنیم متوجه می‌شویم حقوق زنان فراز و نشیب‌های بسیاری وجود داشته اما باید دانست که تمامی فرازهای آن روی هم رفته به معنایی که حضرت امام پیروانشان را دعوت و تربیت کردند نمی‌رسد.

حاج حسینی ادامه داد: انقلاب دستاوردهای بسیاری را برای زنان و هویت آنان داشت. زمانی که کشورهای مدعی تلاش دارند در رابطه با حقوق زن صحبت کنند از حضور زنان در دانشگاه‌ها و محیط‌های شغلی می‌گویند. ما در انقلاب دیدیم که تمامی این اتفاقات در ابعاد بسیار بزرگی به وقوع پیوست و بسیاری از خانم‌ها وارد عرصه مختلف شدند.

وی اضافه کرد:‌اکنون بانوانی را داریم که مقام‌های قضایی مطرحی را در اختیار دارند. در مسئله نجوم نیز خانم‌هایی وجود دارند که از دانشمندان این حوزه به حساب می‌روند.

این استاد دانشگاه افزود: مهم‌ترین اتفاقی که  در حوزه زن در انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد پرده‌برداری از جایگاه زن نسبت به مسئله هویت و کرامت است. این نقطه تمایز انقلاب اسلامی با دیگر کشورها است.

حاج حسینی بیان داشت:‌چیزی که گوهر هستی انسانیت است و به آن توجهی نمی‌شده است در انقلاب مورد بررسی قرار گرفته و امام تعریف جدیدی از زنان را به جامعه جهانی ارائه می‌دهند و تمامی پیروان خود را به آن سمت هدایت کردند.

وی گفت:‌در پیام مقام معظم رهبری در سال ۹۱ به کنگره ۷ هزار شهید زن که در دوران دفاع مقدس و انقلاب به شهادت رسیده بودند، بسیار نکات ارزشمند در رابطه با جایگاه زن ارائه داده شد.

این استاد دانشگاه متذکر شد:  در بخشی از این پیام آمده که پیش از انقلاب دو نگاه به زنان وجود داشت. یک نگاه شرقی که شامل نقشی در جامعه نمی‌شد. در مقابل زنان غربی وجود دارند که کاملاً با نگاه شرقی متفاوت است و هیچ جایگاهی در خانواده برای آن‌ها دیده نمی‌شد.

حاج حسینی یادآور شد:‌پس از انقلاب اسلامی الگوی سومی برای زنان شکل گرفت که بانوانی از جنس نور را مطرح می‌کرد. به گفته مقام معظم رهبری این نقشی است که دنیا به آن نیاز دارد و باید به تمامی زنان هدیه داده شود.

وی تصریح کرد: به طوری که زنان باید بتوانند در عین حفظ هویت و کرامت خداوندی باید نقش و مسئولیت پررنگی در جامعه، خانواده و مقدرات اساسی کشور داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هویت زنان انقلاب اسلامی انقلاب اسلامی حاج حسینی جایگاه زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۹۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر تعامل و همکاری دستگاه‌های اجرایی با شوراها در راستای رفع مشکلات مردم در حوزه شهری و روستایی، گفت: از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراهای اسلامی شهر و روستا جهت انجام وظایف قانونی و همچنین رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان عصر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با اعضای شورای اسلامی استان آذربایجان‌غربی و اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه، ضمن تبریک نهم اردیبهشت ماه روز ملی شوراها به تمامی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان، اظهار کرد: شوراهای اسلامی به عنوان یکی از ارکان مردمی‌سازی فعالیت‌ها در نظام اسلامی، جایگاه رفیعی در قانونگذاری محلی داشته و در تصمیم گیری‌های محلی و رفع مشکلات مردم نقش مؤثری دارند.

وی همچنین یکی از مهم‌ترین وظایف شوراهای اسلامی را شناسایی و ارائه راهکارهای لازم برای رفع مشکلات مردم و همکاری با دستگاه‌های متولی دانسته و افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا با توجه به ارتباط مستمر با مردم، می‌توانند در تصمیم سازی‌های لازم در راستای رفع مسائل و مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و رفاهی نقش مؤثری ایفا کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی به وظایف قانونی شوراها به عنوان پارلمان محلی نیز اشاره کرده و گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا در راستای وظایف نظارتی خود که در چهارچوب قانون مشخص شده، اجازه انحراف در انجام فعالیت‌ها را ندهند.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه در دور اول سفرهای شهرستانی به ۲۰ شهرستان، ۴۸ شهر و ۴۵ بخش سفر کردیم، اضافه کرد: در سفرهای شهرستانی ضمن بازدید میدانی از پروژه‌ها و دیدار چهره به چهره با اقشار مختلف مردم، جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برگزار شده و مصوباتی در راستای مطالبات بحق مردم و نیازها و اولویت‌های آنان به تصویب رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش شوراهای اسلامی شهر در رفع مشکلات مردم، افزود: در دور دوم سفرهای شهرستانی، جلسات اختصاصی با اعضای شوراهای اسلامی برگزار کرده و مطالبات و مشکلات آنان بررسی خواهد شد.

معتمدیان رویکرد اصلی استان در حوزه‌های مختلف را محرومیت زدایی، توسعه متوازن و بهبود شاخص‌ها عنوان کرده و یادآور شد: امکانات زیرساختی استان بر مبنای ارتقای شاخص‌ها و برقراری عدالت در بین شهرهای مختلف توزیع می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی به برکت خون شهدا و ایثار و مجاهدت رزمندگان اسلام، به یکی از استان‌های امن کشور تبدیل شده، افزود: امنیت پایدار در آذربایجان‌غربی، میل به سرمایه‌گذاری و حضور سرمایه‌گذاران در استان را افزایش داده و شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه نیز در راستای اجرای پروژه‌های شهری از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران استفاده کنند.

استاندار آذربایجان غربی به بخشی از مطالبات به حق مردم در حوزه مدیریت شهری به ویژه در شهر ارومیه نیز اشاره کرده و افزود: رفع مشکل ترافیک و پسماند، ایجاد فضاهای سبز و تفریحی و جذب سرمایه گذار برای اجرای پروژه‌های بزرگ اقتصادی، از جمله مطالبات به حق مردم بوده و در این راستا شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه تمام توان خود را به کار گیرند.

معتمدیان همچنین با اشاره به بخشی از عملکرد دولت سیزدهم در استان به ویژه در شهر ارومیه، یادآور شد: رفع مشکل تعاونی‌های مسکن در ارومیه، تعیین تکلیف بافت قدیمی ۳۷۰ هکتاری ارومیه، اتمام پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه، اجرای ۱۴۸ درمانگاه و مرکز بهداشت، تأمین اینترنت پرسرعت ۵۰۰ روستای استان، گازرسانی به ۶۲۰ روستا و آغاز احداث هزار و ۷۵۰ کلاس درس، بخش کوچکی از اقدامات دولت سیزدهم در راستای تأمین مطالبات مردم در آذربایجان‌غربی می‌باشد.

وی در پایان با اشاره به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خدادادی استان، واژه محرومیت شایسته آذربایجان غربی نبوده و این منطقه یکی از استان‌های ثروتمند کشور بوده و در مسیر استفاده از این ظرفیت‌های خدادادی جهت بهره‌مندی مردم استان، گام برخواهیم داشت.

کد خبر 748536

دیگر خبرها

  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است
  • هویت پوشالی صهیونیست‌ها در مقابل ایمان و قدرت موشکی ایران فروریخت
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است