Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@02:47:30 GMT

عدم توسعه پذیری استارت آپ‌ها با بازار جدید یکی از دلایل از بین رفتن آن‌ها

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۴۱۴۲۰

عدم توسعه پذیری استارت آپ‌ها با بازار جدید یکی از دلایل از بین رفتن آن‌ها

متخصص فناوری‌های نوین رسانه‌ای بیان کرد: عدم توسعه پذیری و تاثیر پذیری سریعتر با بازار جدید را می‌توان به عنوان یکی دیگر از دلایل از بین رفتن استارت آپ‌ها شمرد. استارت آپ یا Startup، نهادی انسانی است که بهمنظور خلق محصول، خدمت یا ارزشی نو ایجاد شده است.
استارت آپ یک سازمان موقتی است که راهاندازی شده است تا مدل کسبوکار خود را جستجو کند؛ مدل کسبوکاری که تکرارپذیر و مقیاسپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معمولاً مبنای شروع کار استارت آپ‌ها یک ایده خلاقانه و نوآورانه است و به دلیل خلاقیت بالا، استارت آپ‌ها گاهی رقیب ندارند! بنابراین بیشتر از رقابت کردن، باید تمرکز اصلیشان بر روی آگاهیرسانی از ایدهشان و اجرای کمنقص آن باشد. معمولاً بنیانگذاران آن مشکل مالی دارند و سرمایه اولیهشان را با وام، قرض و یا پس اندازی اندک شروع میکنند.
شکست یا رکود بسیاری از کسب وکار‌ها همزمان با شیوع پاندمی کرونا دور از ذهن نیست. کسب وکار‌های نوپا (استارت آپ ها) هم از این قاعده مستثنی نیستند. بدون شک، بسیاری از فعالان این گروه از کسب وکار‌ها به واسطه همه گیری کووید-۱۹ از گردونه خارج شدند، اما در مقابل، برخی استارت آپ‌ها برنده میدان مسابقه با کرونا بودند.
منابع معتبر دنیا، تعطیلی برخی از غول‌های حوزه استارت آپی را روایت میکنند، در عین حال کووید-۱۹ برای بسیاری از کسب وکار‌ها فرصت بوده است. برخی از کارشناسان بر این باورند که کرونا کسب وکار‌های سنتی و ساختار‌های سنتی کسب وکار‌های استارت آپی اقتصاد دیجیتال را با مخاطره جدی مواجه کرد.
برخی هم معتقدند، استارت آپ‌های برنده کرونا با پیش بینی و رفع چالش‌های پیش رو، جریان درآمدی خود را تغییر دادند.   بیشتر بخوانید: چرا استارت آپ‌های بیمه‌ای ضعیف عمل می‌کنند؟
در همین رابطه سینا تفنگچی متخصص فناوری‌های نوین رسانه‌ای در خصوص نحوه فعالیت استارت آپ‌ها در دوران کرونا به خبرنگار پول نیوز گفت: یک سری از اپلیکیشن‌ها و استارت آپ در دوران کرونا با پیشرفت‌هایی روبه رو شدند که موجب توسعه و تعالی آن‌ها شد که در مقابل آن، یک سری دیگر از آن‌ها در این دوران با افت روبه رو شدند و از بین رفتند.
وی افزود: یکی از علت‌های از بین رفتن برخی از استارت آپ‌ها به عدم آشنایی با اقتصاد کسب و کار‌های فناورانه و اقتصاد دیجیتال است که از شیوه‌های مبتنی بر درآمد کسب و کار‌های جدید آگاهی ندارند.
این متخصص فناوری‌های نوین رسانه‌ای در ادامه بیان کرد: عدم توسعه پذیری و تاثیر پذیری سریعتر با بازار جدید را می‌توان به عنوان یکی دیگر از دلایل از بین رفتن استارت آپ‌ها شمرد.     گفتگو از سحر گلی زاده

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: استارت آپ های بیمه ای استارت آپ فناوری های نوین شیوع ویروس کرونا استارت آپ ها بین رفتن کسب وکار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • کسب سهم مناسب از بازار با کار گروهی در سال ۱۴۰۲
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی
  • مطهری: این یک استارت دوباره است
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!