Web Analytics Made Easy - Statcounter

«تورداکُن سی دیکف» عصر چهارشنبه در همایش معرفی فرصت های همکاری تجاری با قرقیزستان در البرز گفت: بر اساس توافق های انجام شده پروژه های زیرساختی مهم از جمله احداث نیروگاه های آبی، جاده سازی، صنعتی، صنایع تبدیلی و بهداشت و درمان با مشارکت و سرمایه گذاران بخش خصوصی ایران در قرقیزستان به مرحله اجرا در می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضرورت توسعه همکاری ها در بستر سازماندهی سرمایه گذاری های مستقیم بخش خصوصی ایران در پروژه های زیرساختی قرقیزستان با مشارکت بخش خصوصی البرز را مورد تاکید قرار داد. 

 وی افزود: اکنون در سی امین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک میان قرقیزستان و ایران قرار داریم و طی این سال ها بخش خصوصی ایران همواره در تبادل اطلاعات منظم تجاری و گسترش روابط اقتصادی همکاری داشته ایم.

سفیر جمهوری قرقیزستان در ایران با اشاره به حضور موفق کارآفرینان، فعالان اقتصادی و شرکت های ایرانی در سطح نمایشگاه های بین المللی و تخصصی گفت: اطمینان دارم که اتاق های بازرگانی ایران و قرقیزستان در اجرای مفاد سند همکاری به امضاء رسیده میان ۲ کشور در ماه نوامبر سال گذشته میلادی با تمام توان همکاری خواهند داشت.

تورداکُن سی دیکف بیان کرد:عمل به سند همکاری میان طرفین این امکان را برای افزایش سطح همکاری های تجاری و سرمایه گذاری میان دو کشور فراهم می کند.

وی ادامه داد: سفارت قرقیزستان به سهم خود آماده هرگونه همکاری در زمینه تقویت و گسترش سطح تعامل میان اتاق های بازرگانی و نمایندگان تجاری ۲ کشور است.

سی دیکف اظهار امیدواری کرد که اتاق های بازرگانی ایران و قرقیزستان در آینده ای نزدیک بتوانند رویدادها و نمایشگاه های تجاری مشترک را به مناسبت جشن سی سالگی روابط دیپلماتیک میان ۲ کشور برگزار کنند.

وی خطاب به فعالان اقتصادی و کارآفرینان دو کشور میان ایران و قرقیزستان گفت: انتظار می رود که طرفین قراردادهای تجاری با مبالغ قابل توجهی را برای عرضه کالا و توسعه مبادلات میان ایران و قرقیزستان به امضاء برسانند.

سفیر جمهوری قرقیزستان با ابراز خرسندی از فرصت ایجاد شده در اتاق بازرگانی البرز برای دیدار و گفتگو با فعالان اقتصادی ایرانی گفت: قرقیزستان امروز اقتصادی متنوع و در حال رشد دارد که موجب شده تا سرمایه گذاران خارجی از نقاط مختلف جهان از جمله ایران کشور دوست و برادر در آن حضور یابند.

وی ادامه داد:سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی ایرانی از جمله افرادی هستند که در نمایشگاه های صنعتی و تجاری مختلف در پایتخت جمهوری قرقیزستان و سایر نقاط این کشور حضور داشته اند و با حضوری موفق اکنون در آنجا فعالیتی را راه اندازی کرده اند.

به گفته سی دیکف در زمان حاضر کشور قرقیزستان آماده توسعه همکاری ها از طریق سازماندهی سرمایه گذاری های مستقیم بخش خصوصی ایران در پروژه های زیرساختی این کشور در زمینه هایی مانند احداث نیروگاه های آبی، جاده سازی،خطوط ریلی و دیگر اقدامات عمرانی، صنعتی، صنایع تبدیلی، بهداشت و درمان و یا ورزشی است.

وی تشریح کرد: جمهوری قرقیزستان تلاش می کند تا جذب هرچه بیشتر گردشگر و تجار ایرانی به مقصد این کشور انجام شود و در این زمینه به دنبال تسهیل صدور روادید برای آنها بوده است، برای تسهیل سفر طرفین در فرودگاه بیشکک یا سفارت قرقیزستان در تهران تمهیدات لازم اندیشیده شده و پروازهایی از جمله مشهد- بیشکک و برعکس آن برقرار شد.

سفیر جمهوری قرقیزستان عنوان کرد: قرقیزستان کشور کوچکی با جمعیت حدود ۶ میلیون نفری است،اما عضو بسیاری از سازمان ها و مجامع اقتصادی بین المللی از جمله اتحادیه اوراسیا هستیم که از طریق این ظرفیت ها می توانیم فرصت های بازرگانی را در اختیار تجار خارجی از جمله ایرانی ها قرار دهیم.

وی ادامه داد: عضویت جمهوری قرقیزستان در سازمان تجارت جهانی (WTO) این فرصت را در اختیار ما قرار می دهد که کالاهای خود از جمله محصولات ارگانیک کشاورزی را به کشور چین صادر کنیم، در چارچوب توافقنامه منطقه آزاد تجاری کشورهای مستقل مشترک المنافع نیز صادرات محصولاتمان به کشورهایی نظیر ازبکستان و تاجیکستان به راحتی انجام می شود.

سی دیکف با بیان اینکه موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایه گذاری میان دولت های ایران و قرقیزستان حدود ۲۵ سال پیش به امضاء رسید، افزود: به همین دلیل در حاضر مانعی برای توسعه همکاری و سرمایه گذاری میان دو کشور وجود ندارد.

استان البرز دارای سه هزارو ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی است.

برچسب‌ها البرز توسعه اقتصادی قرقیزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز توسعه اقتصادی قرقیزستان البرز توسعه اقتصادی قرقیزستان ایران و قرقیزستان جمهوری قرقیزستان بخش خصوصی ایران فعالان اقتصادی سرمایه گذاری همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۱۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، صمد حسن‌زاده با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، گفت: مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

حسن زاده افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و روسای اتاق‌های بازرگانی کشور‌های هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

شناسایی و معرفی الگو‌های ملی توسعه سرمایه‌گذاری درکرمان‌آیدکس

سید مهدی طبیب‌زاده، رییس اتاق کرمان، هدف اصلی برگزاری کرمان‌آیدکس را معرفی توانمندی‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان عنوان کرد و گفت: رویکرد این همایش ملی است و روش‌هایی را در این همایش معرفی می‌کنیم که در سطح ملی کارساز باشد. البته در همین راستا میهمانانی از منطقه بریکس، اوراسیا، اکو و شانگهای دعوت کردیم؛ چراکه معتقدیم گردش اطلاعات بین فعالان اقتصادی کشور‌ها می‌تواند به افزاش سطح مناسبات تجاری بین کشور‌ها کمک کند.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه تلاش داریم آنچه برای ایجاد یک فضای مناسب برای جذب سرمایه‌های جدید نیاز است را در این همایش مدنظر قرار دهیم، تصریح کرد: کرمان سرزمینی با منابع و ظرفیت‌های بالایی است که باید در مسیر تولید ثروت به کار گرفته شوند.

وی تأکید کرد: قرار است شورای راهبردی معدن را در کرمان ایجاد کنیم برای همین نشست شورای عالی معدن را با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه همایش خواهیم داشت. در واقع به دلیل ظرفیت‌های معدنی استان کرمان، سعی داریم در همایش آیدکس تمرکز خوبی روی این حوزه داشته باشیم.طبیب‌زاده طراحی و معرفی مدل‌های توسعه اقتصادی با تکیه بر عنوان سال را از اولویت‌های همایش کرمان‌آیدکس دانست و تأکید کرد: به دنبال آن هستیم تا مدل‌های قابل استفاده در سطح کشور برای تقویت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را ارائه دهیم.

سرمایه‌گذاری باید در سطح جامعه نهادینه شود

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهر‌های این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: استانداری در برگزاری این همایش مشارکت کرده، چون معتقدیم که فرهنگ و ضرورت سرمایه‌گذاری باید در تمام ابعاد آن نهادینه شود و به مطالبه جامعه تبدیل شود. در مسیر سرمایه‌گذاری، بخش خصوصی یک بعد از کار را در دست دارد و باید حمایت‌های دولتی نیز وجود داشته باشد.

استاندار کرمان افزود: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود