Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی پنتاگون در واکنش به رونمایی موشک دوربرد و نقطه زن "خیبر شکن" ایران برغم تداوم سیاست هراس افکنی درباره توان دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی اذعان کرد به طور مستمر شاهد بوده‌ایم که ایران برنامه موشکی بالستیک خود را ارتقا داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با گرامیداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در آستانه برپایی جشن ملی ۱۴۰۰ در ۲۲ بهمن ماه موشک دوربرد و نقطه زن " خیبر شکن " بعنوان جدیدترین دستاورد راهبردی نیروی هوافضای سپاه  رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جان کربی سخنگوی وزارت دفاع آمریکا عصر چهارشنبه به وقت محلی در نشستی خبری در واشنگتن در تداوم سیاست هراس افکنی واشنگتن از برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران درباره رونمایی جدید دستاورد دفاعی ایران ادعا کرد به طور جدی آگاه هستیم که آن برنامه موشکی چه خطر منطقه‌ای را در پی دارد.

سخنگوی پنتاگون مدعی شد، از این رو، به طور جدی با متحدان و شرکا در منطقه کار می‌کنیم تا بتوانیم با این نوع تهدیدها مقابله کنیم و اطمینان داشته باشیم که متحدان ما نیز توان دفاع از خود را داشته باشند.

جان کربی وقتی با سوالات خبرنگاران درباره موشک جدید ایران مواجه شد، پاسخ داد نمی‌تواند در این مورد چیزی بگوید چرا که هنوز از جزئیات آن مطلع نشده‌ است و در مورد موشکی که ایران می‌گوید، چیزی ندیده‌ است.

سخنگوی پنتاگون در عین حال ادعا کرد صادقانه بگویم  فعالیت‌های بدخواهانه آنها را فراتر از پیام می‌دانیم.

این مقام پنتاگون در حالیکه که کشورش در ایجاد و تاسیس گروههای تروریستی و حمایت آنها در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) نقش داشته و بدون اشاره به زرادخانه هسته ای رژیم صهیونیستی، درباره برنامه دفاعی بازدارندگی ایران مدعی شد این فعالیت‌های بدخواهانه منطقه را ناامن و گروههای تروریستی را در سراسر منطقه حمایت می‌کند و مخل دریانوردی و کشتیرانی هستند.

 کربی ادعا کرد که آنها در حال پیشبرد برنامه موشکی بالستیکی هستند که برای اهدافی طراحی شده تا به متحدان و شرکای ما صدمه و خسارت وارد کند.

 سخنگوی پنتاگون که نظامیان کشورش کیلومترها دور از خاک واشنگتن در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) حضور دارند، مدعی شد که ما این را پیام در نظر نمی گیریم. این تهدید امنیت ملی در منطقه برای مردم و تاسیسات ما و متحدان و شرکای ما است.

"جالینا پورتر" معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز روز چهارشنبه به وقت محلی مدعی شد توسعه و تکثیر موشک‌های بالستیک از سوی ایران تهدیدی برای امنیت بین‌المللی و چالش مهم عدم اشاعه است.

این مقام آمریکایی نیز در راستای سیاست هراس افکنی از پیشرفت های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران تهدید کرد ما همچنان به استفاده از انواع ابزارهای منع اشاعه برای جلوگیری از پیشرفت بیشتر برنامه موشکی ایران و توانایی این کشور در انتقال فناوری به دیگران ادامه می دهیم. 

این مقام وزارت خارجه آمریکا همچنین در تداوم سیاست هراس کشورش از پیشرفت‌های برنامه صلح آمیز ایران در چارچوب برجام ادعا کرد بنابراین، یک ایران با سلاح هسته‌ای احتمالا اقدامات  تحریک‌آمیز بیشتری انجام می دهد و ما متعهد هستیم که از این اتفاق جلوگیری کنیم.

پیش از این ژنرال کنت مکنزی فرمانده نیروهای فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) با اذعان درباره توان دفاعی بازدارندگی ایران درخصوص دقت موشک های ایران گفته بود ایرانی ها در عین الاسد، هر نقطه ای را که می خواستند، هدف قرار دادند.

به گزارش ایرنا از سپاه نیوز، موشک راهبردی خیبرشکن از نسل سوم موشک‌های دوربرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار می باشد. این موشک دارای سوخت جامد است و در فاز فرود دارای مانورپذیری برای عبور از سپر موشکی بوده  و طراحی بهینه آن باعث شده است وزن آن نسبت به نمونه های مشابه یک سوم کاهش یافته و مدت آماده سازی و شلیک آن نیز تا یک ششم تقلیل  پیدا کند.

 چابکی و سرعت فوق العاده در  اصابت  اهداف در برد و شعاع ۱۴۵۰ کیلومتری از دیگر توانمندی‌های این موشک است.

 این سامانه تمام ایرانی از ایده تا محصول توسط دانشمندان سخت کوش نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طراحی و ساخته شده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دفاعی بازدارندگی سخنگوی پنتاگون برنامه موشکی سیاست هراس مدعی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۳۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین

وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد ارتش این کشور به مقر فرماندهی نیروهای اوکراینی در بخش جنوبی جبهه حمله کرده است.

 گزارش‌های اولیه حاکی از سه انفجار در مرکز اودسا است.

طبق گزارش راشا تودی، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تاسیسات نظامی، نیروها و تجهیزات اوکراینی مورد اصابت حملات هوایی، موشکی و توپخانه‌ای قرار گرفته‌اند.

خبرگزاری نووستی پیش از این به نقل از نیروهای محلی گزارش داد که ارتش روسیه یک مقر اوکراینی را در مرکز شهر بندری اودسا هدف قرار داده است.

براساس آنچه تاکنون گزارش شده، سه انفجار در منطقه رخ داده که یکی از آنها در نزدیکی مقر فرماندهی اوکراین با قدرت بیشتری بوده است.

«اولگ کیپر» رئیس اداره منطقه‌ای اودسا ضمن تایید این گزارش، گفت که در این حمله از موشک بالستیک استفاده شده و دست‌کم سه نفر کشته‌ شده‌اند.

روسیه بارها تاکید کرده است که طی عملیات نظامی خود فقط مراکز نظامی اوکراینی را هدف قرار می‌دهد و هیچ اقدامی علیه زیرساخت‌های غیرنظامی انجام نمی‌دهد.

خبرگزاری نووستی هم‌چنین گزارش داد که روسیه یک منطقه استقرار نیروهای اوکراینی در حومه «خارکیف» شهری در مرز روسیه را بمباران کرد و علاوه بر این از حمله دیگری به انبار تجهیزات نظامی در منطقه «نیکولایف جنوبی» خبر داد که به انهدام این انبار منجر شده است.

موج تازه عملیات نظامی روسیه در اوکراین، پس از آن آغاز شد که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه اخیرا متعهد شد که عملیات‌های این کشور را به مراکز لجستیکی و انبارهای اوکراین که با تجهیزات نظامی غربی پُر شده، تشدید کند.

او پیشتر درباره کمک جدید آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که به‌تازگی پس از موافقت مجالس نمایندگان آمریکا تصویب شد، گفت: «این اقدام برای جلوگیری از فروپاشی نیروهای اوکراینی در نظر گرفته شده است، اما این پول تاثیر چشمگیری در میدان نبرد نخواهد گذاشت زیرا بیشتر این بودجه به تولید نظامی آمریکا سرازیر خواهد شد.»

پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت کشورهای غربی نه تنها جنگنده‌های اف-۱۶ بلکه تسلیحات دیگری را نیز به اوکراین ارسال خواهند کرد.

 «ژنرال چارلز براون» رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده طی جلسه‌ای در کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا عنوان کرد: «ما فقط قرار نیست اف-۱۶ها را به اوکراین ارسال کنیم؛ بلکه خلبانان را آموزش خواهیم داد، هم‌چنین بحث آموزش نگهداری این جنگنده‌ها و ارسال سیستم‌های تسلیحاتی دیگر نیز مطرح است.»

طبق گزارش خبرگزاری تاس، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در ادامه به برگزاری گفت‌وگوها درخصوص اف-۱۶ها اشاره کرد.

کی‌یف در اوایل ماه آوریل اعلام کرد پنج گروه از خلبانان اوکراینی در بریتانیا، دانمارک، ایالات متحده و فرانسه برای پرواز با جت‌های جنگنده اف-۱۶ آمریکا آموزش می‌بینند. در پایان اوت ۲۰۲۳، هلند اعلام کرد که ۴۲ فروند اف-۱۶ را به اوکراین منتقل خواهد کرد، در حالیکه کپنهاگ به کی‌یف وعده داده بود که ۱۹ دستگاه از این نوع را تحویل دهد. در این میان، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هم هشدار داد که اف-۱۶ می‌تواند حامل تسلیحات هسته‌ای باشد و مسکو این را در عملیات رزمی خود در نظر خواهد گرفت.

چند روز پیش روزنامه لیبراسیون نوشت ۱۰ خلبان اوکراینی که اکثر آنها هرگز پرواز نکرده‌اند، برای گذراندن دوره‌های آموزشی جامع مطابق با استانداردهای نیروی هوایی وارد فرانسه شده‌اند.

انتظار می‌رود اف-۱۶های آمریکایی در تابستان امسال وارد اوکراین شود. پس از اتمام دوره آموزشی خود در فرانسه، خلبانان اوکراینی بعد از یک دوره سازگاری چهار ماهه در رومانی، از این جنگنده‌ها استفاده خواهند کرد.

حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه

مقام‌های روسیه اعلام کردند اوکراین به چند منطقه در روسیه در ساعات پایانی شب گذشته حمله پهپادی داشت و رسانه‌های روسی نیز گزارش کردند که آتش سوزی در یک پالایشگاه نفت در نزدیکی مسکو رویت شده است.

«پاول مالکوف» فرماندار منطقه «ریازان» هم‌مرز با مناطق شمال غربی مسکو گفت در این حملات پهپادی کسی زخمی نشده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، کانال تلگرامی «Baza» روسیه نیز که با سرویس‌های امنیتی این کشور همکاری دارد گزارش کرد که این حمله به پالایشگاه نفت رایازان بوده است.

این پالایشگاه که به شرکت روس‌نفت روسیه تعلق دارد و توسط آن اداره می‌شود حدود ۵.۸ درصد از نفت خام این کشور را پالایش می‌کند و هدف مکرر حملات هوایی اوکراین است.

فرمانداران مناطق «کرسک» و «ورونژ» در جنوب غرب روسیه هم‌مرز با اوکراین هم گزارش حملات پهپادی را در اراضی خود داده و گفتند این حملات زخمی یا خساراتی نداشته است.

روسیه به ندرت اطلاعاتی در مورد تاثیر کامل حملات اوکراین بر قلمرو و زیرساخت‌های خود افشا می‌کند.

مقامات کی‌یف مدعی‌اند هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی، انرژی و حمل و نقل روسیه، تلاش‌های جنگی مسکو را تضعیف می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • حمله موشکی از عراق به مقر موساد در تل آویو
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • اصابت موشک روسیه به قلعه هری پاتر + فیلم
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد