Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان همدان- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: این هتل آپارتمان ۱۹ اتاق و هفت سوئیت دارد و ظرفیت اسکان آن ۷۵ نفر است.

علی مالمیر گفت: با اجرای طرح‌های توسعه‌ای ظرفیت آن به ۱۵۰ نفر افزایش می‌یابد.

این هتل آپارتمان در زمینی به مساحت ۲۵۰ متر مربع در چهار طبقه، در فضایی با زیربنای یک هزار و ۹۵ متر مربع ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه گفت: عملیات ساخت این هتل از سال ۱۳۹۴ آغاز و با بهره برداری از آن به صورت مستقیم برای ۱۵ نفر اشتغالزایی شده است.

مالمیر گفت: این طرح توسط یکی از فعالان با سابقه حوزه گردشگری ساخته شده است که با همت بلندی که داشت این طرح را در کنار محوطه تاریخی هگمتانه و در محله قدیمی و تاریخی «جولان» بنا کرد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: این طرح در منطقه هگمتانه و بافت تاریخی محله جولان بنا شده است ونزدیکی این طرح به محوطه تاریخی هگمتان کمک زیادی به اسکان گردشگران پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین می‌کند.
او گفت: ظرفیت تخت هتل‌های همدان چهار هزار و ۲۰۰ تخت است و۴۱۸ طرح با گنجایش یک هزار و ۴۶۵ تخت در استان همدان در دست اقدام داریم که با بهره برداری از آن آمار اسکان اقامتگاه‌های استان به پنج هزار ۷۰۰ تخت افزایش می‌یابد.

به گفته مالمیر این طرح در قالب هتل آپارتمان و با توجه به سیاست‌های موجود بر اساس ارائه خدمات به همه اقشار جامعه بهره برداری شده است.
انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی افتتاح و بهره برداری هتل آپارتمان بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۳۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار خراسان جنوبی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، فاز اول نیروگاه بادی درح به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت در دیدار با سرمایه‌گذاران شرکت انرژی‌های تجدید پذیر خراسان، اظهار کرد: ایجاد ارزش افزوده از ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود در اولویت برنامه‌های استان است.

وی با اشاره به اینکه بادهای ۱۲۰ روزه از ظرفیت‌های بسیار خوب استان در تولید انرژی‌های پاک است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به رونق استان کمتر توسعه یافته خراسان جنوبی کمک کند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به پیشینه کار در محل اجرای نیروگاه بادی درح اظهار داشت: به جهت اهمیت فعالیت این نیروگاه در استان، اجرای این پروژه باید شتاب بگیرد.

وی با اشاره به موارد مطرح شده از سوی سرمایه گذاران در این جلسه و درخواست دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی، گفت: این درخواست با دید مثبت با محوریت معاونت اقتصادی استانداری پیگیری می‌شود.

قناعت از پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی فاز اول پروژه گفت و متذکر شد: روند اجرای کار برای ۱۵ درصد باقیمانده فاز اول شتاب بگیرد تا این مرحله وارد فاز بهره‌برداری شود.

به گزارش‌ایمنا؛ نیروگاه بادی درح با سرمایه‌گذاری ۶۳ میلیون یورویی بخش خصوصی به ظرفیت ۵۰ مگاوات در حال احداث است و فاز اول پروژه شامل چهار توربین و به ظرفیت ۱۰ مگاوات، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آماده بهره‌برداری است.

کد خبر 748437

دیگر خبرها

  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است
  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی