Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی گفت: پارک فناوری استان مرکزی باید زمینه بازگشت نخبگان به استان را فراهم آورد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک، حجت‌الاسلام عبدالمهدی موسوی در بازدید از پارک علم و فناوری استان مرکزی با اشاره به تلاش در راستای رفع مشکلات اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم پارک علم و فناوری تبدیل دانش پیشرفته و فناوری برتر به محصول و خدمات قابل استفاده در مجامع تخصصی و کف اجتماع است به طوری که برتری‌ها و برجستگی‌های علمی بشر برای کف جامعه قابل استفاده نیست و شاید قابل فهم هم نباشد بنابراین باید به محصولی تبدیل شود که علاوه بر استفاده در مجامع تخصصی، کف جامعه هم از محصول و دانش برتر بهره‌مند شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اقدامات ارزشمندی در پارک علم و فناوری استان انجام شده که باتوجه به مشکلات موجود برای رفع آنها باید تلاش کرد.

رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: مقام معظم رهبری در زمینه پاسداشت زبان فارسی تاکید کردند که باید علم آنقدر در جمهوری اسلامی پیشرفت کند که دانشمندان دنیا زبان فارسی را یاد بگیرند تا بتوانند به پیشرفت‌های علمی ما دست پیدا کنند بنابراین این موضوع ارزش علم و زبان فارسی را مطرح می‌کند و باید توجه ویژه داشته باشیم.

موسوی تصریح کرد: پس از جمهوری اسلامی موفقیت‌های بسیاری کسب شده به طوری که در زمینه رشد مقالات علمی در سال‌های اخیر رتبه نخست منطقه بودیم و در دنیا رتبه‌های بسیار خوبی داشتیم و موفقیت‌ها رشد چشمگیری داشته است.

وی بیان کرد: باید یافته‌های علمی توسط پارک‌های علم و فناوری به محصول و خدمات اجتماعی و تخصصی تبدیل شود و امیدواریم نیروهای جوان و دانشگاهی یافته‌های علمی خود را در پارک‌های علم و فناوری به‌کارگیرند و بستر مناسب برای آنها فراهم شود تا بتوانند در خدمت بشریت و جامعه قرار دهند.

مدرس‌خیابانی: هر مدیری در سیستان وبلوچستان از پارک علم و فناوری فاصله بگیرد ضرر می‌کندپارک علم و فناوری استان فارس میزبان بزرگترین رویداد فناوری کشور استفضاها و سوله‌های بلااستفاده استان در اختیار پارک علم و فناوری قرار گیرد

رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: مقام معظم رهبری حدود  12 سال در زمینه اقتصاد، تولید و اشتغال تاکید کردند و این گره باید در مجامع علمی باز شود و جاذبه علمی و دانش‌بنیانی کسب کنند سپس وارد کارگاه شوند درحالی که بسیاری از کارگاه‌ها از دانش فراری هستند به همین سبب باید در این زمینه آسیب‌شناسی انجام شود.

موسوی تصریح کرد: باید جلسه تخصصی با حضور مدیران استان برگزار شود تا موضوع توسعه تحصیلات تکمیلی با آموزش‌های عالی استان و زیرساخت‌ها بررسی و مشکلات این دو حوزه رفع شود و در زمینه دانش‌بنیان شدن صنعت، اقتصاد و تولید ثروت قدم برداریم.

وی با اشاره به رفع مشکلات و نواقص با همکاری مدیران، سرمایه‌گذاری مالی و غیره گفت: ضعف اطلاع‌رسانی در پارک علم و فناوری استان وجود دارد به طوری که جاذبه‌ها و موفقیت‌ها به خوبی معرفی نشدند و در حوزه سرمایه‌گذاری هم باید دعوت از ایرانیان خارج از کشور که امکان سرمایه‌گذاری در کشور دارند، انجام شود و از طرفی هم ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه‌ها در ابعاد مختلف علمی، پژوهشی و غیره باید مشخص شود.

رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی خاطرنشان کرد: اگر دانشمندی را می‌توان جذب کرد که می‌تواند به اقتصاد ما، صنعت دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری در استان کمک کند اما برای ورود به جمهوری اسلامی موانعی وجود دارد باید این موضوع مطرح شود تا در کارگروه تخصصی، فنی، قضایی، اطلاعاتی و امنیتی مورد بررسی قرار گیرد و تلاش می‌شود تا موانع رفع شود‌.

استان مرکزی با 103 شرکت در زمینه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان رتبه نهم کشور را دارد

"محمد رفیعی" رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز در این بازدید با اشاره به عملکرد پارک علم و فناوری اظهار داشت: هدف پارک علم و فناوری استان ارتقای فناوری و افزایش رقابت بین شرکت‌‌ها و واحدهای فناور است و در واقع پارک علم و فناوری فضایی برای توسعه فناوری و نوآوری است که از سال 1382 پارک در اراک راه‌اندازی شد و تلاش می‌کند که واحدها و افراد سرآمد را جذب کند.

وی افزود: در سال 96 دفتر مرکز رشد در دانشگاه صنعتی اراک رقم زده شد و در سال 97 سایت اصلی راه‌اندازی شد و مشکلاتی در حوزه زیرساخت‌ها داشت که بخشی از آنها برطرف شده اما بخش‌هایی از جمله راه دسترسی و سایر موارد هنوز باقی‌مانده که نیازمند همکاری دستگاه‌ها است.

رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی ادامه داد: در سال 98 مرکز رشد تخصصی کشاورزی و در سال 99 مرکز رشد محلات راه‌اندازی شد که تجربه خوبی بود تا برای شهرستان‌های ساوه، دلیجان و خمین هم در نظر گرفته شود.

رفیعی با اشاره به حوزه‌های کاری پارک گفت: مهم‌ترین حوزه‌های پارک ساخت و تولید تجهیزات و ماشین‌آلات پیشرفته صنعتی، صنایع نسل چهارم، هوشمندسازی و اتوماسیون، فناوری اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال، تجهیزات و ملزومات پزشکی و آزمایشگاهی، صنایع خلاق و فرهنگی و غیره است.

وی تصریح کرد: خدمات پارک در دو حوزه شرکت‌های نوپا و شرکت‌های رشدیافته است و 40 شرکت رشد یافته داریم، به زودی پارک دانش‌آموزی استارت زده می‌شود که محیطی برای فرهنگ‌سازی دانش‌آموزان در زمینه فناوری، نوآوری و توسعه فناوری است.

رئیس پارک علم و فنا‌وری استان مرکزی عنوان کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا حدود 18 شرکت در حوزه تولید اقلام مبارزه با بیماری کرونا از جمله تولید الکل، ماسک، تجهیزات موردنیاز و غیره فعالیت کردند.

رفیعی با اشاره به آمار و عملکرد واحدهای فناور تا پایان دی ماه امسال گفت: تعداد واحدهای فناور پذیرفته شده در پارک 675 شرکت و هسته فناور و تعداد واحدهای فناور مستقر 173 واحد، میزان درآمد واحدهای فناور 130 میلیارد تومان، میزان صادرات واحدهای فناور یک میلیون و 200 هزار دلار، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک 16 شرکت از مجموع 103 شرکت دانش‌بنیان در استان و تعداد محصولات فناورانه و دانش‌بنیان 274 محصول و خدمت بوده است.

وی افزود: استان مرکزی با 103 شرکت در زمینه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان رتبه نهم کشور را دارد و یکی از موفقیت‌ها کسب عنوان نخست و برتر در جشنواره ملی شیخ بهایی از سال 96 تا1400 و کسب رتبه نخست جشنواره ملی شتاب در سال 97، برگزاری بیش از100 دوره کارگاهی و آموزشی و غیره است.

رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات موجود محدود بودن اراضی پارک، کمبود اعتبارات عمرانی برای تکمیل و توسعه تاسیسات زیربنایی و آماده‌سازی سایت اصلی، فقدان بودجه لازم برای خرید تجهیزات اساسی و تخصصی مورد نیاز آزمایشگاه‌ها، کمبود شدید فضاهای تخصصی برای تمرکز و توسعه فعالیت‌های عملیاتی و تولیدی، عدم توسعه و استقرار مراکز رشد و واحدهای فناور در سایر شهرستان‌ها به‌ویژه ساوه، خمین و دلیجان است.

انتهای پیام/713/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارک علم و فناوری استان مرکزی رئیس کل دادگستری استان مرکزی رئیس پارک علم استان مرکزی واحدهای فناور سرمایه گذاری دانش بنیان موفقیت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان رضوی در حکم انتصاب محمدعلی زلفی‌گل خطاب به علی اسماعیلی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب می‌شوید.

در این حکم آمده است: امید است با توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، نقش شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان مستقر در پارک ایفا کنید.

در این حکم با اشاره به ماموریت رییس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی تعامل و تکامل هم‌افزا با استانداری، دانشگاه‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی، صنایع خصوصی و دولتی، ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای پارک به منظور ارتقای کمی و کیفی خدمات مورد نیاز توسعه کسب و کار شرکت ها و واحدهای فناور، بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای ظهور و بروز نوآوری، مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیست بوم نوآوری و فناوری منطقه، طراحی ساز و کار لازم برای تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزه های مختلف مورد نیاز پارک علم و فناوری تاکید شده است.

همچنین در این حکم توجه ویژه به معضل بیکاری و تلاش برای ایجادطرح‌های اشتغال زایی دانش بنیان و تغییر فرصت کار جویی به کارآفرینی، تدوین ساز و کار علمیاتی برای تحقق مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری و رصد فناوری های نوظهور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و غیر دولتی در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان، تلاش در جهت ایجاد قطب‌های فناوری، سیاستگزاری، برنامه ریزی و جذب فن آموز، دستیار و پسادکترای فناوری، مهندسی پروژه‌های کلان فناوری و تبدیل آنها به ریز پروژه‌ها و واگذاری آنها به شرکت‌های دانش‌بنیان برای اجرا مورد اشاره قرار گرفته است.

پیش از این دکتر مسعود میرزایی شهرابی این سمت را بر عهده داشت که در آذرماه سال گذشته به ریاست دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد.

علی اسماعیلی متولد سال ۱۳۶۳ شهر آمل و دانش‌آموخته رشته مهندسی هوا فضا و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با مرتبه استادیار است که پیش از این نیز معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی بود.

وی همچنین حدود ۱۰ سال تجربه کار در زیست‌بوم فناوری و استارتاپی در خارج از کشور را دارد و دارای بیش از ۹۰ مقاله علمی - پژوهشی در نشریات علمی بین‌المللی است.

از افتخارات کسب شده اسماعیلی می‌توان به دانشجوی نمونه کشوری، پژوهشگر برتر دانشگاه فردوسی مشهد، دانش‌آموخته برتر بنیاد ملی نخبگان، جوان ایرانی برتر در حوزه فناوری‌های نوین در خارج از کشور اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال