Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، «وحید داعی» مدیر کل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: تحول و انقلابی در راه‌های مواصلاتی مرزی شرق کشور وقوع یافته است.

وی افزود: قرارداد ۵۹۰ کیلومتر با ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در دست اجراست.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: این پروژه‌های مواصلاتی حدود ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۵۰ کیلومتر از این میزان تا پایان سال زیر بار ترافیک می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود ۱۷ هزار کیلومتر راه‌های اصلی و فرعی

داعی گفت: مجموع راه‌های خراسان‌جنوبی ۱۷ هزار و ۱۶۰ کیلومتر بوده که شامل راه‌های اصلی، دوم، فرعی و روستایی می‌شود و ۷۶۰ کیلومتر آن را راه دوم یا بزرگراه تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی به استان، اعتبارات مناسبی به بخش راه تخصیص یافت، افزود: علاوه بر بودجه تخصیص یافته، از ظرفیت‌های مالی ماده ۵۶ برای تسهیلات و اعتبارات راه‌های استان استفاده شده و در زمینه تهاترهای بانکی و مالیاتی برای پرداخت بدهی پیمانکاران،‌ خراسان‌جنوبی جزو استان‌های پیشتار به شمار می‌‌رود.

ماهیرود؛ تنها مرز فعال در دوران کرونا

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی پیرامون اقدامات انجام شده در حوزه مرزی گفت: این استان حدود ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد که شامل چهار گذر مرزی در شهرستان زیرکوه معروف به یزدان، شهرستان درمیان معروف به گلورده، شهرستان سربیشه بنام ماهیرود و شهرستان نهبندان به نام دوکوهانه می‌شود.

داعی مرز ماهیرود را تنها مرز فعال در ایام کرونا اعلام کرد و افزود: این مرز از هاب‌های مهم و حیاتی در رونق ترانزیت و صادرات بوده که استان را به فراه در افغانستان متصل می‌کند و گمرک نیز در این مرز مستقر است.

وی ادامه داد: به دنبال تقویت راه‌های این مرز از «سربیشه» تا نقطه مرزی «ماهیرود» یا «میل ۷۸» با وسعت ۱۲۵ کیلومتر هستیم.

استقرار پیمانکاران در ۴ منطقه مرزی

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی یادآور شد: در مسیر سربیشه تا ماهیرود تا سال ۹۹ تنها ۲۰ کیلومتر دارای پیمانکار بود و امروز یعنی طی کمتر از یک سال و نیم، کل ۱۲۵ کیلومتر پیمانکار دارد که تحول و انقلابی در حوزه مرزی خراسان‌جنوبی است.

داعی تأکید کرد: اکنون در ۴ قطعه مرزی پیمانکار مستقر بوده و تا الان توانستیم ۳۰ کیلومتر آن را دو بانده کنیم.

وی درباره حوزه برون مرزی خراسان‌جنوبی توضیح داد: مسافت مرزی از نقطه «میل ۷۸» تا «فراه» افغانستان ۱۱۷ کیلومتر و مسافت ماهیرود تا قلعه‌کاه در افغانستان حدود ۶۴ کیلومتر بوده که جاده آن از نظر کیفی باید بهسازی شود.

رونق ترانزیت در کشور

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی اظهار داشت: از قلعه‌کاه تا فراه هم در قالب دو قطعه مناقصه برگزار و پیمانکار مستقر شده و در حال اجرای پروژه‌ای در در خاک افغانستان برای تقویت مرزها هستیم.

داعی گفت: در مرز یزدان نیز تا محدوده حاجی‌آباد باند دوم اجرا و بازارچه نیز فعال شده است.

وی عنوان کرد: تکمیل زیرساخت‌های مرزی و به دنبال آن رونق ترانزیت و جابجایی کالا به اقتصاد خراسان‌جنوبی، منطقه و کشور کمک خواهد کرد.

انتهای‌پیام/۶۹۰۱۴

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی تهاتر بانکی داعی راه ها مدیرکل راه و شهرسازی استان راه و شهرسازی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، عطاءاله اکبری اظهار داشت: ارتقای تمامی محورهای استان سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل 30 هزار میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و 558 کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها 628 کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت 498 کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

اکبری بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود 30 هزار میلیارد تومان اعتبار

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود 30 هزار میلیارد تومان اعتبار است.

اکبری افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و 558 کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها 628 کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت 498 کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم نویدبخش اجرای پروژه‌های شاخص در خراسان جنوبی است
  • اجرای طرح نهضت ملی مسکن و توسعه حمل‌ونقل دو وظیفه اصلی راه و شهرسازی است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم