Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام - به گفته سرهنگ افشار شاهمرادی، مراکز مشاوره و مددکاری، از ارکان مهم ماموریتی پلیس است و پرونده‌هایی که عمدتاً موضوع اختلافی دارند به این قسمت ارجاع داده می‌شوند که حدود ۸۰ درصد این پرونده‌ها در بخش مددکاری به سازش ختم می‌شوند.

رسیدگی به جزئیات پرونده ‎ها در کلانتری‌ها صورت می‌گیرد که با بهره گیری از مشاور و مددکار اجتماعی ارجاع پرونده به سایر دوایر کلانتری و دستگاه قضایی نیز کاهش می‌یابد و در کنار آن از وقوع بسیاری از جرائم جلوگیری می‌شود چرا که حتی افرادی که در نیروی انتظامی پرونده ندارند می‌توانند برای مشاوره به کلانتری‌ها مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه پیشگیری از جرائم از اولویت‌های این فرماندهی است، حضور مشاورین و با ارائه کارگاه‌های آموزشی در مدارس، شورای معتمد پلیس محلات، مساجد و اصناف به حل مشکلات و افزایش آگاهی آنان در رابطه با مسائل اخلاقی، کنترل خشم و ارائه هشدار‌های انتظامی کمک بسیاری خواهد شد.

مهمترین هدف دایره مشاوره و مددکاری پلیس کاهش پرونده‌های ارجاعی به دادگستری و حل و فصل اختلافات خصوصاً اختلافات خانوادگی می‌باشد.

با سازش طرفین پرونده، اختلافات با تلاش مددکاران که تحصیلات حقوقی، جامعه‌شناسی، روانشناسی و علوم تربیتی دارند، رفع و جرائم نیز کاهش می‌یابد.

در هر منطقه‌ای مردم با خرده فرهنگ‌های متفاوتی زندگی می‌کنند، بنابراین شناخت از محیط زندگی جامعه هدف می‌تواند در کاهش جرائم تاثیر گذار باشد و مطالعه در این راستا از ضروریات است.

ارجاع پرونده‌ها به مشاوره قضایی در کلانتری‌ها نیز جزو رویکرد‌های ما است که با همت و تلاش معاونت اجتماعی استان در تمامی کلانتری‌های درون شهری دوایر مشاور و مددکار اجتماعی فعال شده است.

انتهای پیام/ ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظم عمومی امنیت اجتماعی کلانتری ها پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مهر خانواده در استان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند ا ز این رو ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شده بود.

وی گفت: تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان اشاره کرد وگفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 6096771

دیگر خبرها

  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • اراذل و اوباش قمه به‌دست در تبریز زمینگیر شدند
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • انهدام باند سرقت خودرو و کشف خودرو سرقتی 
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تشدید اختلافات در کابینه رژیم صهیونیستی/ نتانیاهو تهدید شد
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند