Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله محسن اراکی در سخنرانی شب ۲۲ بهمن در حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه اساسی‌ترین ویژگی‌های رهبری علم و عدل است، اظهار کرد: خداوند این دو ویژگی را به هابیل سپرده بود و برای اینکه شایستگی هابیل برای دیگران ثابت شود گفته شد در راه خدا مالی را انفاق کنید؛ قربانی هر کدام قبول شد او رهبر جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روایت داریم که قابیل محصول بدی که به درد نمی خورد را برای قربانی آورد ولی هابیل بهترین محصول خود را برای قربانی در راه خدا آورد و علامت قبولی هم این بود که آتشی بیاید و آن مال را بسوزاند که این آتش آمد و قربانی هابیل را سوزاند.

استاد حوزه علمیه گفت: کشتن هابیل به دست قابیل برای این بود که هابیل رهبر عالم و عادلی بود که خداوند برای جامعه قرار داده بود ولی قابیل بدون شایستگی آن جایگاه را غصب کرد تا خود بر اوضاع مسلط شود و این در همه دوره ها تداوم داشته است؛ انبیا می آمدند و جامعه عدل را برپا می‌کردند و از طرف دیگر عناصر فاسد جامعه نیروهای خود را علیه انبیا بسیج می‌کردند تا عالمان عادل، حکومت عدل را در جامعه برپا نکنند.

وی با بیان اینکه امروز هم جنگ ابرقدرت ها با جمهوری اسلامی برای این است که جمهوری اسلامی به دنبال برقراری عدل به وسیله عالمان عادل است، افزود: ظالمان می دانند که اگر جامعه بشر لذت و شیرینی عدالت انبیا و جانشینان آنها را بچشد دیگر زیر بار ظلم آنها نمی‌رود.

اراکی با بیان اینکه عدلی که عالمان عادل برقرار می کنند هم عدل سیاسی و هم عدل فرهنگی و اقتصادی است، گفت: در نظام سیاسی اسلام تمام دستگاه حاکمیتی و تمام تشکیلات مدیریتی باید به دست عالمان عادل باشد بنابراین مدیر هر بخش هم باید علم اداره آن دستگاه را داشته باشد و هم باید عادل باشد.

*علم و دانش مدیران کشور باید همراه با عدالت و ایمان باشد

وی ادامه داد: در برخی از دوره های مدیریت کشور بعد از انقلاب هم رؤسای دولت معتقد به صالح بودن و یا عادل بودن کارمندان و مدیران دولتی نبودند و مدیریت را دست افرادی می سپردند که می گفتند دانش آن را دارند و همین کافی است در حالی که این چنین نیست بلکه علم و دانش باید همراه با عدالت و ایمان باشد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه سیاست در اسلام عین دیانت است، افزود: پیامبر اکرم(ص) انسان هایی را ساخت که با همدیگر مهربان بودند و در راه خدا صبر و جهاد می کردند و دیگری را بر خود ترجیح می‌دادند و این اخلاقیات زمانی در جامعه رواج می یابد که فرمانروای آن جامعه با اخلاق و عادل باشد.

*اگر حکومت عادل باشد مردم به تدریج عادل می شوند

وی با بیان اینکه اگر نظام سیاسی فرمانروایی، مبتنی بر عدل شد به تدریج مردم به عدل گرایش پیدا می کنند، افزود: برکاتی که امروز در جامع ما به وجود آمده و قبل از انقلاب اثری از ان نبود به خاطر فرمانروایی عدل است البته طبیعی است که جامعه ای که در برابر ابر قدرت ها ایستاده و می خواهد عدل را اجرا کند ابر قدرت ها مشکل برایش ایجاد می‌کنند ولی جامعه ما تا کنون در برابر این مشکلات ایستادگی کرده و مسئولان ما به تدریج این مشکلات را حل خواهند کرد.

اراکی با اشاره به کارشکنی عوامل نفوذی دشمن در شبکه اقتصادی کشور گفت: هر جنسی که رهبر معظم انقلاب و دولت می گویند باید ارزان شود همان جنس را در بازار گران می‌کنند و هر مشکلی که دولت می‌خواهد حل کند کاری می‌کنند که آن مشکل حل نشود.

وی با بیان اینکه مسئولان کنونی دولت انصافا هم دلسوزی است و هم تلاش دارند تا مشکلات را حل کنند، افزود: برخی مشکلات را هم حل کرده اند وباید به آنها مهلت داد.

استاد حوزه علمیه با اشاره به مظلومیت جامعه یمن که تنها خواسته آنها استقلال است، افزود: صحنه یمن علامت روشنی است که امروز در جامعه بشری چه اتفاقی می افتد که برخی کشورها به خاطر منافع خود به خاک کشوری تجاوز می کنند و مردم را می کشند و اگر مقابله به مثلی هر چند اندک صورت می گیرد دستگاه های تبلیغاتی شان سر و صدا به پا می کنند و مظلوم نمایی می‌کنند.

وی با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب که آمریکایی ها در برابر ایران اقرار به شکست می‌کنند، گفت: این یک علامت روشن بر موفقیت مردم ایران است و اینکه پیروزی کامل هم در راه است.

*انحراف در حکومت عدل مسلمانان را عقب نگه داشته است

اراکی با بیان اینکه در تاریخ اسلام بعد از امام مجتبی علیه السلام با انحرافی که بنی امیه آغاز کردند تا زمان امروز مسلمانان را عقب نگه داشتند، افزود: بعد از انقلاب چه اتفاق بزرگی افتاده است که امروز کشور ما از نظر زیر ساخت های آبادانی و عمرانی مانند راه، بهداشت، مدرسه، آب، برق و گاز در سطح بالایی قرار گرفته است و کمتر روستایی است که این امکانات زیربنایی را نداشته باشد.

 وی با اشاره به فسادی که در زمان شاه ملعون در جامعه گسترش یافته بود و زن‌ها برهنه در خیابان راه می‌رفتند، افزود: در آن زمان دختران متدین ما جرأت نداشتند به دانشگاه بروند زیرا دانشگاه فاسد بود ولی بعد از انقلاب موج تحصیل دختران جامعه ما به راه افتاد و دانشگاه محیطی امن برای آنها شد و دانشمندان زن در ایران رشد کردند و به درجات علمی رسیدند و امروز در مراکز علمی دست به اختراعات و اکتشافات می زنند.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: قبل از انقلاب حتی پسرها فرصت پیشرفت علمی نداشتند و اگر جوانی رشد علمی می‌کرد یا او را به خارج از کشور می‌بردند و خادم خود می کردند و یا اگر قبول نمی‌کرد سرش را زیر آب می کردند و چه بسیار نوابغی که به جرم نابغه بودن نابود شدند.

وی با تأکید بر اینکه قبل از انقلاب بهائیان، صهیونیست‌ها، انگلیس‌ها و آمریکایی‌ها بر مملکت ما حاکم بودند، افزود: قانون کاپیتولاسیون را در کشور ما تصویب کردند یعنی اگر یک آمریکایی در کشور ما هر جنایتی مرتکب می شد هیچ دادگاهی در ایران حق تعقیب و محاکمه او را نداشت؛ امروز هم آمریکا همین قانون را در عراق و افغانستان اجرا می کند و به جان و مال ناموس عراقی ها جسارت کرده ولی آنها جرأت نکردند یک آمریکایی را محاکمه کنند و یک سرباز را حتی به زندان محکوم کنند.

*عقب ماندگی کشور به خاطر نظام طاغوتی بود

اراکی با بیان اینکه امام خمینی(ره) با حمایت مردم دست آمریکا را از مملکت ما قطع کرد در حالی که آنها در تمام شئون کشور دخالت می کردند، گفت: در طول تاریخ همیشه ایرانی ها در دانش، ایمان، اخلاق و فضیلت سرآمد بودند ولی نظام طاغوتی این مردم را عقب مانده نگه داشته بود و و این بزرگترین ظلم به مردم و جامعه بود.

وی با بیان اینکه امروز جوانان ما در سایه برقراری حکومت عدل الهی قله‌های علم و دانش را فتح می‌کنند و ایران از بالاترین قدرت های سیاسی جهان شناخته می شود، گفت: برقراری عدل در جامعه به معنای این نیست که هیچ کار خلافی در جامعه انجام نمی شود بلکه به این معنی است که کسی که خلاف مرتکب می شود را پای میز محاکمه ببرند و نتواند از عدالت بگریزد که این رفتار را امروز در قوه قضائیه مشاهده می کنیم که متخلفان بزرگ را پای میز محاکمه می کشند.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: محسن اراکی دهه فجر انقلاب اسلامی تقابل ایران و آمریکا استاد حوزه علمیه بعد از انقلاب حکومت عدل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۸۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم

وزیر کشور آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور و پیگیری‌های وزارت کشور جهت تأمین واگن‌های مترو برای تهران را تشریح کرد.

احمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح روند ورود واگن‌های جدید به کشور و تأیید کارشناسی واگن های جدید، گفت: یکی از موضوعات جدی در دستور کار وزارت کشور بحث تأمین واگن‌ها و احداث خطوط ریلی است که دولت در مجموع اهتمام جدی در این زمینه دارد.

وی افزود: دولت طی ۳ سال اخیر منابع خوبی در رابطه با ایجاد مترو و خطوط اصلی اختصاص داده که با کمک شهرداری تهران در این رابطه اقدامات خوبی انجام شده است.

برای ورود واگن‌های مترو از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم

وزیر کشور ادامه داد: بی تردید تأمین واگن مترو در دستور کار است و کارها روی روال است؛ اما زمان می برد؛ قطعا زمان طبیعی خود را دارد و از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم.

قرارداد واگن‌های جدید مترو مدتها قبل رها شده بود

وی تأکید کرد: ورود واگن‌های جدید مترو در چارچوب قراردادی بوده که قبلاً مدتها رها شده بوده؛ اما در دولت جدید فعال شده و در دستور کار و پیگیری قرار گرفته است و طبق روال خودش هم کار دنبال خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مهدی چمران ریاست شورای اسلامی شهر تهران اخیراً در حاشیه جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره ورود واگن های جدید به تهران گفته بود: مایه تأسف است که ماه‌ها از انعقاد قراردادها گذشته؛ اما در داخل کشور موانع زیادی وجود دارد و موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود.

وی تأکید کرده بود: تا امروز تأیید فنی برعهده مترو بوده؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود. اینکه از این موضوع چه کسی نفع می‌برد نمی‌دانم اما اینکه چه کسی ضرر می‌کند باید بگویم همه ضرر خواهند کرد. به جای اینکه قدر بدانند و کمک کنند اینگونه کار را متوقف می‌کنند، لذا باید پاسخگو باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • بازدید دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • چرایی پیش‌بینی‌ناپذیری از ایران فردا | برخوردها از سال ۸۸ جامعه را پیچیده‌تر کرده | تنش‌های بزرگ در دل رخدادهای کوچک است!
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای طرح نور فراجا
  • چرایی پیش‌بینی‌ناپذیری ایران فردا / قواعد بازی حکومت و جامعه پیچیده‌تر شده
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • آن ها که در ایران می مانند و می خواهند آن را بسازند این مقاله را بخوانند / ۱۰۰۰ سال حکومت ایلیاتی و ۸۰۰ سال تعطیلی عقل و اندیشه و علم