Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@21:00:41 GMT

اصلی‌ترین دلایل تورم پا

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۴۹۰۶۶

تورم در پا می‌تواند به دلیل طیف گسترده‌ای از مشکلات و بیماری‌ها در انسان ظاهر شود. ناطقان: تورم پا‌ها یکی از مواردی است که برخی افراد در طول عمر خود آن را تجربه می‌کنند. این تورم باعث محدود شدن حرکات افراد شده و در برخی موارد آسیب زا است. این موضوع می‌تواند به دلیل طیف گسترده‌ای از مشکلات بروز کند.

در این مطلب به رایج‌ترین دلایل تورم پا‌ها می‌پردازیم:

۱- اِدم: این موضوع زمانی رخ می‌دهد که بدن آب زیادی را احتباس کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حالت علاوه بر پاها، ممکن است دستان و صورت نیز پف کنند. پس از یک مسافرت هوایی طولانی یا ایستادن برای چند ساعت مداوم و نیز در زنان در طول دوره قاعدگی این موضوع رخ می‌دهد. این مشکل به مرور زمان و بدون نیاز به دارو از بین می‌رود؛ اما در برخی موارد اِدم می‌تواند نشانه یک مشکل جدی مانند پایین بودن سطح پروتئین، نارسائی قلبی، مشکلات کلیوی و بیماری‌های کبد باشد.

۲- جراحت: گاهی تورم پا‌ها ناشی از شکستگی استخوان و یا آسیب به بافت‌های نرم بدن است. در این موارد عروق پا و مچ اقدام به خونرسانی بیشتر به محل برای ترمیم جراحت می‌کنند که همین امر باعث تورم پا‌ها می‌شود.

۳- بارداری: به طور طبیعی هر چه به هفته‌های پایانی بارداری نزدیک می‌شویم، بدن به طور طبیعی تمایل بیشتری برای احتباس آب در بدن دارد که همین موضوع می‌تواند باعث تورم پا‌ها شود. این موضوع می‌تواند در انتهای روز و یا پس از ایستادن به مدت طولانی تشدید شود.

۴- لنف اِدم: این مشکل زمانی بروز می‌کند که یک یا چند گره لنفاوی آسیب دیده و یا از بین می‌روند. متاسفانه این موضوع به ویژه در زمان درمان سرطان رخ می‌دهد. به همین دلیل افراد در درمان سرطان شاهد احتباس آب و تورم دستان، صورت و پا‌های خود هستند.

۵- نارسایی قلب: در این موارد قلب به عنوان یک اندام حیاتی توانایی پمپاژ خون به میزانی که انتظار می‌رود را ندارد. در این حالت به دلیل جریان نامناسب خون در بدن، پا دچار تورم می‌شود. در این موارد مراجعه به پزشک بسیار ضروری است. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: اصلی‌ترین دلایل ، تورم ، پا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اصلی ترین دلایل تورم پا تورم پا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۹۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • استفاده از ChatGPT برای ارزیابی مشکل قلبی عاقلانه نیست!
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • حسن روحانی دلایل ردصلاحیتش را اعلام کرد
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • دلایل «پاریس» برای انتخاب اسلام + فیلم