Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، مهدی غفاری عصر امروز در نشست با مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور پارک علم و فناوری استان اظهار کرد: در پارک‌های علم و فناوری طرح و ایده‌های قابل تجاری‌سازی با حمایت‌های مختلف به عرصه تولید و کارآفرینی می‌رسند.

وی ادامه داد: مدل پارک‌ها مدل بسیار کمک‌کننده برای پیشرفت، توسعه کشور و اشتغالزایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پارک علم و فناوری گلستان تصریح کرد: ما به نتیجه رسیدیم که کسب و کار خود تنها یک ایده خوب نیست بلکه باید بسته چندوجهی از بازار در کنار صاحبان ایده قرار بگیرد تا موفق شوند.

غفاری بیان کرد: معتقدم اگر قرار است یک کسب و کار شکست بخورد در اکوسیستم پارک شکست بخورد بهتر از این است که در بازار سرمایه شکست بخورد.

* یک هزار و ۸۴۳ نفر در پارک علم و فناوری گلستان فعالیت دارند

وی افزود: در پارک علم و فناوری گلستان ۱۵۳ واحد فناور و ۸ مرکز رشد در حال فعالیت هستند.

رئیس پارک علم و فناوری گلستان با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۴۳ نفر در پارک علم و فناوری گلستان فعالیت دارند، گفت: ۳۸ واحد فنی در پارک‌های استان با سرمایه بیش از ۲ میلیارد ریال تجاری‌سازی شده‌اند.

غفاری بیان کرد: گلستان رتبه بیستم از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: این امکان وجود دارد برای سال ۱۴۰۴ این جایگاه به جایگاه ۱۳ کشور ارتقاء پیدا کند.

* ۱۲ مرکز نوآوری رشد در استان گلستان فعال است

رئیس پارک علم و فناوری گلستان تصریح کرد: پارک علم و فناوری دستگاه صدور مجوز نیست و ما پیشنهاد می‌کنیم وضع موجود احصا شده و از طریق یک کارگروه مشخص در دستگاه‌ها این دغدغه ایجاد شود که دستگاه‌ها از این شرکت‌ها حمایت کرده و سهم استان را در ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان افزایش دهد.

غفاری گفت: سال ۱۳۹۸ فضای اختصاصی پارک حدود ۲ هزار متر مربع بوده که امروز به ۱۷ هزار مترمربع رسیده که اکثر این فضا، فضاهای دستگاه‌های دیگر است که با رایزنی و اقدامات مادی و معنوی فضاها را در اختیار گرفته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ۱۲ مرکز نوآوری رشد در استان فعال است، تاکید کرد: در سال ۱۳۹۷ تسهیلات اعطا شده به واحد‌های فن‌آور ۳۰۰ میلیون تومان بوده که امروز تا الان ۱۵ میلیارد تومان تسهلات اعطا شده است.

انتهای پیام/۸۳۰۰۴

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس پارک علم و فناوری گلستان شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری پارک علم و فناوری گلستان اعطای ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت های دانش بنیان در گلستان ۱۲ مرکز نوآوری رشد در استان گلستان فعال است خبرگزاری فارس استان گلستان پارک علم و فناوری گلستان شرکت های دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۹۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی وزیر علوم ضمن تشکر از زحمات مسعود میرزایی شهرابی، در حکمی ۴ ساله "علی اسماعیلی" را به سمت رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب کرد.

در حکم انتصاب محمدعلی زلفی‌گل خطاب به علی اسماعیلی آمده است:

پس از حمد خدا و درود و صلوات بر محمد و آل محمد(ص)، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جناب‌عالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری به موجب این حکم به مدت ۴ سال به عنوان رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب می‌شوید. امید است با توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، نقش شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان مستقر در پارک ایفا کنید.

در این حکم، بر محورهای زیر به عنوان ماموریت رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی تاکید شده است:

تعامل و تکامل هم‌افزا با استانداری، دانشگاه‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی، صنایع خصوصی و دولتی.

ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای پارک به منظور ارتقای کمی و کیفی  خدمات مورد نیاز توسعه کسب‌وکار شرکت‌ها و واحدهای فناور

بسترسازی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای ظهور و بروز نوآوری

مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیست‌بوم نوآوری و فناوری منطقه

طراحی سازوکار لازم جهت تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزه‌های مختلف مورد نیاز پارک علم و فناوری

 توجه ویژه به معضل بیکاری و تلاش برای ایجادطرح‌های اشغالزایی دانش‌بنیان و تغییر فرصت کارجویی به کارآفرینی

 تدوین سازوکار علمیاتی جهت تحقق مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری و رصد فناوری‌های نوظهور

 بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و غیردولتی در راستای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان

تلاش در جهت اموریت‌گرایی پارک و ایجاد قطب‌های فناوری

سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و جذب فن‌آموز، دستیار و پسادکتری فناوری

مهندسی پروژه‌های کلان فناوری و تبدیل آنها به ریزپروژه‌ها و واگذاری آنها به شرکت‌های دانش‌بنیان جهت اجرا.

امید است با استعانت از خدای سبحان، درایت جنابعالی و همکاری و همراهی با روسای دانشگاه‌ها پارک‌های علم و  فناوری، نقشی اساسی در  تحقق اهداف نظام علم و فناوری و ارتقای عملکرد این حوزه ایفا نمایید.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، علی اسماعیلی زاده آمل_ 1363 دانش‌آموخته مهندسی هوافضا و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با مرتبه استادیار است که پیش از این نیز معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی بود. وی همچنین حدود 10 سال تجربه کار در زیست‌بوم فناوری و استارتاپی در خارج از کشور را دارد و بیش از 90 مقاله علمی پژوهشی در نشریات علمی بین‌المللی منتشر کرده است.

از افتخارات کسب‌ شده اسماعیلی می‌توان به دانشجوی نمونه کشوری، پژوهشگر برتر دانشگاه فردوسی مشهد، دانش‌آموخته برتر بنیاد ملی نخبگان و جوان ایرانی برتر در حوزه فناوری‌های نوین در خارج از کشور اشاره کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها