Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، افزایش شیوع ویروس کرونا در کشور نگرانی‌های بهداشتی را در سطح جامعه افزایش داده است این وضعیت در شهر زنجان نیز قابل مشاهده است به طوری که شهر ابهر دومین شهر پرجمعیت استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته و زنگ هشدار برای دیگر شهرستان‌ها نیز به صدا درآمده است.

در این رابطه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با تاکید بر افزایش آمار مبتلایان به کووید ۱۹در استان اظهار کرد: در حال حاضر در اوج شیوع ویروس در این پیک قرار داریم و به نظر این وضعیت تا دو هفته آینده ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشهود تقی‌لو با بیان اینکه آمار مراجعان به مراکز ۱۶ گانه افزایش یافته است، افزود: این آمار مبتلایان مراجعه کنندگان به مراکز ۱۶ است.

وی با تأکید بر اینکه متاسفانه حساسیت‌ها نسبت به شیوع ویروس کرونا در بین مردم کاهش یافته است، تصریح کرد: رصدهای انجام شده در سطح جامعه نشان می‌دهد که میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این استان ۵۵ درصد است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر نقش واکسیناسیون در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا گفت: به نظر حساسیت مردم نسبت به رعایت پروتکل‌ها کاهش یافته، چرا که فقط ۴۰ درصد از مردم نسبت به تزریق دز سوم واکسن اقدام کرده‌اند، در حالیکه تجربه کشورهای غربی و آمریکای شمالی نشان می‌دهد واکسیناسیون اگر به ۸۰ درصد برسد ایمنی جمعی در سطح قابل قبولی قرار خواهد گرفت.

وی درصد پوشش واکسیناسیون دوز نخست را در استان را ۹۳ درصد اعلام کرد و گفت: این درصد در دز دوم ۸۵ درصد است و دز سوم فقط 40 درصد است.

تقی‌لو با بیان اینکه تنها ۲۰ درصد از جامعه هدف ۵۴ هزار نفری ۹ تا ۱۲ ساله‌های ساکن در استان زنجان برای تزریق واکسن مراجعه کرده‌اند، ادامه داد: تزریق واکسن برای افراد پنج تا ۹ سال هم از پنج روز پیش آغاز شده است و بهترین واکسن پیش‌بینی شده برای این افراد سینوفارم است از این رو خانواده‌ها بدون هیچ دغدغه‌ای می‌توانند نسبت به تزریق این واکسن برای کودکان خود اقدام کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به تسهیل امور پیش‌بینی انجام‌شده برای کارکنان دولت در راستای کاهش آمار مراجعان به انجام تست در صورت مشاهده علائم ابتلا به کرونا اشاره و تصریح کرد: داشتن گواهی پزشکی برای استفاده از پنج روز دوره استعلاجی برای این کارکنان کفایت می‌کند.

وی کاهش آمار مراجعان به مراکز انجام تست به دلیل وجود خطر را از دلایل اتخاذ این تصمیم عنوان کرد و گفت: پیشنهاد ما انجام تست برای افراد پرخطر مانند مادران باردار، بیماران قلبی و ریوی و... است بنابراین افرادی که در این گروه بندی قرار نمی‌گیرند برای کاهش خطرات ناشی از حضور در مراکز انجام تست از مراجعه پرهیز کنند.

تقی‌لو از فعال بودن تیم رهگیری مبتلایان به کرونا در سطح استان خبر داد و گفت: این تیم برای پیگیری امور افرادی که با علائم شدید ابتلا به ویروس کرونا بستری هستند تشکیل و فعالیت می‌کنند که در ابتدا خانواده و سپس محل کار این افراد را رصد می‌کند.

انتهای پیام/73004

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تست افزایش امیکرون آمار مراجعان استان زنجان ویروس کرونا انجام تست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان