Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان – تیمی تحقیقاتی در «دانشگاه کوماموتوی ژاپن» موفق شد یک بافت پیچیده سه بُعدی کلیه را در آزمایشگاه و تنها با سلول‌های بنیادی جنینی موش تولید کنند.

بر اساس این گزارش این ارگانوئید‌ها (اندام واره ها) می‌توانند راه را برای تحقیقات بهتر در زمینه کلیه باز کنند و در نهایت به «کلیه‌های مصنوعی» تبدیل شوند که بتوان آنها را به انسان پیوند زده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پژوهش دکتر «ریوئیچی نیشیناکامورا» (Ryuichi Nishinakamura) به همراه تیم خود، بر روی یک نوع بافت اغلب نادیده گرفته شده در تحقیقات تولید ارگانوئید متمرکز شدند و توانستند آخرین بخش از پازلی سه قسمتی را که سال‌ها در حال کار بر روی آن بودند، تکمیل کنند.

این محققان بر این باورند این تحقیقات به ساخت عضو پیوندی در آینده منجر خواهد شد.

 کلیه مانند فیلتر برای استخراج مواد زائد و آب اضافی از خون در بدن عمل می‌کند.

منبع: Medical News

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سلولهای بنیادی پیوند کلیه کلیه مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است

به گزارش خبرنگار مهر، وحید خسروی عصر پنجشنبه در نشست با مدیرکل دیوان محاسبات مازندران به بیان برخی از دستاوردها و موفقیت‌های این مجموعه پرداخت و گفت: این مرکز از سال ۱۳۴۲ فعالیت خود را آغاز کرد و تا کنون ۲۷ رقم برنج را به حوزه کشاورزی کشور معرفی کرد.

وی خاطرنشان کرد: ارقام تولید ما به استان‌های مختلف کشور جهت کشت برنج از جمله گیلان، گلستان، خوزستان و بلوچستان ارسال می‌شود و تحقیقات ما در حوزه افزایش بهره وری، کاهش مصرف کود و سم، تولید بذر و تولید برنج سلامت محور منجر به موفقیت‌های برجسته ای در برنج کشور شده است.

مدیر مرکز تحقیقات برنج مازندران از فعالیت ۱۶ عضو هیأت علمی در این مجموعه پژوهشی خبر داد و تاکید کرد: یکی از موفقیت‌های اخیر این مرکز مبارزه با آفت کرم ساقه خوار برنج به روش ابتکاری است که بر اساس این دستاورد به صورت کاملاً بیولوژیک و با ساده‌ترین روش‌ها می‌توان آفت مهم کرم ساقه خوار برنج را در مزارع کنترل کرد.

کد خبر 6088650

دیگر خبرها

  • پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود