Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: تمهیدات لازم برای مقابله با موج جدید کرونا در جنوب کرمان اندیشیده شده است. 

علی اصغر خیرخواه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت شامگاه پنجشنبه 21 بهمن ماه  در جلسه بررسی آمادگی بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج گفت : همه  ظرفیت‌های مراکز درمانی منطقه برای مقابله با پیک جدید کرونا به ویژه در زمینه مدیریت تخت های بیمارستانی با راه اندازی بخش بستری برای کودکان مبتلا به کرونا آماده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 خیرخواه نسبت به خیر مجدد کرونا هشدار داد و افزود: با توجه به خیز مجدد کرونا و سرعت بالای همه گیری سویه اومیکرون بیمارستان امام جیرفت و ۱۲ فروردین کهنوج به طور ویژه برای پذیرش بیماران کرونایی در  نظر گرفته شده و با هدف افزایش ظرفیت تختهای بستری بخشهای دیگری نیز بر حسب نیاز در این دو بیمارستان فعال خواهند شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به سایر تمهیدات در دستور کار برای مقابله با موج جدید کرونا در جنوب کرمان تصریح کرد: در صورت بروز وضعیت بحرانی و وخیم کرونایی، سایر بیمارستان های منطقه نیز خدمات لازم را به بیماران کرونایی ارائه خواهند کرد و از ظرفیت آنها و جابجایی نیرو جهت بستری در بیمارستان محل زندگی بیماران استفاده میشود تا از سرریز شدن بیمار به  بیمارستانهای جیرفت و کهنوج کاسته شود.

در ادامه دکتر امین سعیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت : با توجه به احتمال درگیری کودکان در این پیک برنامه ریزی لازم برای راه اندازی یک بخش بستری کودکان در بیمارستان امام جیرفت و جداسازی این بیماران از سایر بیماران بستری در بخش اطفال انجام شده است و همه بیمارستانهای منطقه آمادگی لازم برای پذیرش بیماران کرونایی را دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کروناویروس ا میکرون جنوب کرمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برای مقابله جدید کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۹۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار صبح سه‌شنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری های لازم را انجام دهد که در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در شهرستان و نگاه ویژه ایشان به بهره‌مندی مردم شهرستان رزن از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان به بیان نیازهای درمانی شهرستان رزن پرداخت و گفت: نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح از ضروریات و مطالبات اساسی شهرستان است که لازم است به این مسأله توجه ویژه شود.

فرماندار رزن ادامه داد: در سطح شهرستان صرفاً یک پزشک به مدت ۸ روز از ماه داریم که نیازمند حضور پزشک ثابت در تمامی روزهای هفته هستیم.

غفاری آثار افزود: در بخش رادیولوژی و سونوگرافی فقط یک پزشک به مدت ۱۵ روز از ماه داریم و ضرورت دارد تا به این مهم نیز توجه شود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه فقط یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه داریم اضافه کرد؛ پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت رسانی است که پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرماندار رزن همچنین ضمن بیان اینکه فقط یک پزشک عمومی داریم خواستار افزایش پزشک عمومی به سه پزشک عمومی شد و گفت: بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر عج شهر رزن نیاز به تامین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

وی در پایان از دکتر مجذوبی درخواست کرد تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این دیدار نیز گفت: شهرستان رزن یکی از شبکه‌های پرتلاش و فعال در بیشتر شاخص‌های استان است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در بسیاری از شاخص‌ها رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده و در حوزه درمان نیز با بهره برداری از بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی و افزایش چشمگیر تخت‌های بستری و همچنین بخشهای پاراکلینیکی و تجهیزات تشخیصی و درمانی که منجر به افزایش خدمات درمانی بهتری در این شهرستان رقم خواهد خورد و امیدوارم با حمایت‌های شخص فرماندار و تعامل سایر دستگاه های مرتبط، همکاران حوزه سلامت با بهره برداری از بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن بتوانیم در خدمت رسانی به مردم شهرستان موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 6092561

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان