Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها: از اولین ساعات صبح جمعه به رغم بارش برف و آب و هوای نامساعد، راهپیمایی خودرویی و موتوری از میدان بسیج اردبیل آغاز شد تا با وجود محدودیت حضور آحاد جامعه در خیابان‌ها و معابر اصلی شهرها و بخش‌های استان اردبیل، برای دومین سال متوالی خانواده‌های اردبیلی در قالب صدها خودرو و موتور عشق و دلدادگی خود را در یوم‌الله ۲۲ بهمن که یادآور پیروزی ملت ایران بر نظام شاهنشاهی است، به نمایش گذاشته و با به اهتزاز درآوردن پرچم انقلاب اسلامی بار دیگر تفسیر شایسته‌ای از محبت و دلدادگی به نظام بوده و ارادت خود را به امام و شهدا نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر شهر اردبیل در سایر شهرهای استان نیز مردم همیشه وفادار و در صحنه در این روز خجسته در صحنه صیانت از دستاوردهای نظام اسلامی حاضر شدند تا بار دیگر با حضور خود تیری بر قلب دشمنان و نقطه اتکال وحدت و همگرایی در بین امت اسلامی باشند.

در مسیرهای راهپیمایی خودرویی و موتوری پلیس راهور با اعمال محدودیت‌های ترافیکی سعی کرده تا روان‌سازی حرکت خودروهای عمومی و خانوادگی را فراهم آورد که اکثر این خودروها نیز به پرچم ۳ رنگ جمهوری اسلامی و شعارهای انقلابی آذین بسته شده است.

با وجود سختی شرایط آب و هوایی و برودت هوا تعدادی از اردبیلی‌ها نیز با در دست داشتن پرچم ۳ رنگ جمهوری اسلامی ایران با پای پیاده و همراه با خانواده در مسیر راهپیمایی حاضر شدند و با شعارهای خاطره‌انگیز ایام پیروزی انقلاب اسلامی نمایشی از اقتدار و صلابت نظام و دستاوردهای آن را به دنیا نشان دهند.

در مسیر حرکت و برگزاری این مراسم ایستگاه‌هایی نیز با هدف توزیع پرچم، نقاشی کودکان و همچنین بروشور و اقلام فرهنگی به همت دستگاه‌ها و نهادهای انقلابی فراهم آمده تا شرکت‌کنندگان از آنها استفاده کنند.

قرار است قبل از خطبه‌های نماز جمعه شهر اردبیل آئین سخنرانی و قرائت قطعنامه پایانی راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن برگزار شود که علاوه بر اردبیل در سایر شهرها نیز چنین مراسمی تدارک دیده شده تا امت حزب‌اللهی با حضور در مصلی‌ها بتوانند شعارهای انقلابی و ارزشی سر داده و بار دیگر در سنگر مصلی‌ها از حیات طیبه انقلاب اسلامی دفاع کنند.

کد خبر 5422328

منبع: مهر

کلیدواژه: شیوع کرونا راهپیمایی 22 بهمن آب و هوا بارش برف دهه فجر چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرچم ایران ملت ایران وحدت اسلامی محدودیت ترافیکی اقتدار دهه فجر راهپیمایی 22 بهمن ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران 22 بهمن گرگان جشنواره فیلم فجر آمار کرونا افتتاح طرح عمرانی عکس استانها خراسان رضوی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۱۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • گرامیداشت روز معلم با حضور استاندار لرستان در مدرسه روستایی
  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی
  • دیدار امام جمعه اردبیل با سه معلم پیشکسوت اردبیلی
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی صافکار متخلف اردبیلی
  • کارگران در سنگر کار و تولید نقش ارزنده در شکوه ایران دارند
  • حمایت بیش از ۲۵۰۰ معلم اردبیلی از ایتام