Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@13:40:25 GMT

نفوذ و افراد نفوذی عامل اصلی تهدید کشور است

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۱۵۰۱

نفوذ و افراد نفوذی عامل اصلی تهدید کشور است

به گزارش خبرگزاری فارس از قرچک، سردار کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران در پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان اظهار داشت: ایام دهه مبارک و ۲۲ بهمن را خدمت مردم ایران اسلامی، خانواده معظم شهدا که صاحبان واقعی انقلاب هستند تبریک عرض می کنم ، همان طور که مردم ایران در ۴۳ سال گدشته پشتیبان انقلاب اسلامی بودند، در گام دوم انقلاب هم پشتیبان نظام و انقلاب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ارشد انتظامی ویژه شرق استان خطاب به مردم گفت: در گام دوم انقلاب به مردم ایران اسلامی ایران نوید می دهیم که به انتهای تارکی رسیدیم، دشمنان نظام هم به این نتیجه رسیده اند که تحریم ها دیگر فایده ندارد و باید با مذاکرات مشکلات را حل کند، از دولت مردان می خواهم به فکر معیشت و رفاه نردم باشند.

عزیزی گفت: در حال حاصر در حال مذاکره هستیم تا مشکلات و تحریم ها را رفع کنیم، در کنار تحریم ها قرار داد های اقتصادی منعقد می کنیم و در ادامه  مذاگرات آخرین دستاوردهای نظامی خود را آزمایش و رونمایی می کنیم و هدف از این اقدامت این است که نشان دهیم دولت و مردم روی پای خود ایستاده اند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران افزود: درآمد های کشور نسبت به چند سال قبل افزایش یافته و به زودی شیرین این در آمدها را خواهند چشید، مسوولان خادم مردم هستند، مسوولان  باید در بین مروم باشند و خود را از مردم جدا نداند.

وی بیان داشت: وظیفه جوانان انقلابی این است که از ابزارهایی که دشمن استفاده می کند به نظام و انقلاب ضربه بزند استفاده کنیم و از سیاه نمایی، توطئه، تخریب نظام جلوگیری کنیم، دشمن از حوزه دیپلماسی در ۴۰ سال گذشته استفاده کرده و به کشور ضربه وارد کرده باید در مذاکرات هوشیار باشیم تا در دام دشمنان قرار نگیریم.

عزیزی در ادامه خطبه ها تصریح کرد: دشمن از حوزه رسانه استفاده می کند تا به کشور ضربه بزند، باید جوانان انقلابی به عنوان افسران جنگ نرم در میدان حضور داشته باشند، با داشتن دانش رسانه ایی از توطئه های دشمن عبور خواهیم کرد، باید از ابزارهایی که دشمن برای علیه ما استفاده می کند بهرمندی لازم در جهت پاسخگویی استفاده کنیم تا فشار رسانه ای دشمن برای روی ما و جامعه  تاثیر نگدارد.

وی خاطر نشان کرد: بکی از مولفه های قدرت در جهان افزایش جمعیت است، اگر قرار است در کشور جمعیت کشور زیاد شود باید حوزه بهداشتی و درمانی و زیر ساختهای اقتصادی، صنعتی  افزایش پیدا کند که در این حوزه دستاوردهای خوبی بدست آمده این دستاورد هابه معیشت مردم تاثیر ۶نی گذارد. 

وی به پیشرفتهای حوزه تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: در زمان پهلوی امکانات فرهنگی و تربیتی ۱ و نیم بوده ولی این امکانات در حال حاضر با وجود بیشترین مشکلات سه برابر سده است، در حوزه سواد آمار موجود با سوادی زنان روستایی در زمان انقلاب ۴ درصد بوده ولی این آمار به ۷۴ درصد رسید است، ارزش مبادلات تجاری کشور نسبت به سال ۱۳۵۷ که هیچ گونه مشکلی از نظر تجارت وجود نداشته ۴ برابر شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: امروز در کشور بیش از ۱۱۲۳ روستا از نعمت گاز بهره مند هستند، و با توجه به فرمایشات مسوولان شرکت گاز و به امید خدا در شش ماه آینده همه روستاهای کشور از نعمت گاز بهره مند می شوند.

عزیزی افزود: در حوزه های علمی پیشرفتهای خوبی داشته که این پیشرفت ها حاصل تلاش شبانه روزی جوانان و دانشمندان کشور اشت که این رتبه های برتر را برای کشور بدست اوردند، در حال حاضر رتبه اول مقاله های علمی در منطقه و رتبه ۱۶ جهان را بدست آورده ایم و روز به روز در حال پیشرفت هستیم.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: به جرات می توتنم بگویم در منطقه هیچ اتفاقی بدون نظر و اراده های جمهوری اسلامی رخ نمی دهد که کشور عزیزمان ایران در آن نظر و اداره ای نداشته باشد  این امر نشان دهنده امر قدرت حبهه سیاسی و دیپلماسی کشور است.

وی تاکید کرد: همه ما باید در کشور هوشیار باشیم، نفود کشور را تهدید می کند، باید بینشو بصیرت داشته باشیم و در مقابل نفوذ ها ایستادکی کنیم، باید مقابل نفوذ آگاه باشیم، بخصوص مسوولانی که در مراکز تصمیم گیر هستند باید بصیرت داشته باشند تا افراد نفوذی در تصمیمات ان تاثیر نگذارد.

عزیزی در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران قدرت بازدارندگی دارد، زمان آن گذشته که دشمن بزند و فرار کند، اگر دشمن به کشور ضربه وارد کند بی شک پاسخ دندان شکن دریافت می کند، این بازدارندگی حاصل اتحاد و همدلی نیروهای نظامی و انتظامی است که برای اقتدار نظام شبانه روز در حال خدمت به کشور  هستند.

انتهای پیام۶۷۰۳۷

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز فرمانده انتظامی شرق استان تهران شرق استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی

مریم طاهرخانی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست و اظهار کرد: نشانه‌هایی از ابتلاء به فشارخون بالا ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گُرگرفتگی و قرمزی صورت و خونریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: هیچکدام از این نشانه‌هایی که به آن اشاره شد، اختصاصی نیستند و صرفاً برای مشکوک شدن به وجود خطر پرفشاری خون نباید منتظر بروز این علامت‌ها بود.

طاهرخانی، تنها راه تشخیص پرفشاری خون را، اندازه گیری آن با دستگاه‌های فشارسنج عنوان کرد و افزود: افراد می‌توانند برای اندازه‌گیری فشارخون به مطب پزشک مراجعه کنند، یا به کمک دستگاه هولتر فشارخون در خارج از مطب و در یک بازه زمانی طولانی مدت فشارخون خود را پایش کنند، همچنین امکان اندازه‌گیری فشار به کمک دستگاه‌های ترجیحاً اتوماتیک در منزل نیز وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: توصیه می‌شود از فشارسنج‌های بازویی استفاده شود و فرد حتماً پنج دقیقه به حالت نشسته و در حالت استراحت قرار گیرد، علاوه بر این، افراد باید توجه داشته باشند تا نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشار، ورزش نکنند و چای و قهوه نیز ننوشند.

وی درباره نحوه اندازه‌گیری صحیح فشار خون، عنوان کرد: فشارخون باید دو یا سه بار گرفته شود؛ میانگین دو عدد نزدیک به هم، فشارخون بیمار را نشان می‌دهد ضمناً بهتر است از هر دو دست فشار گرفته شود و اگر فشار دو دست با یکدیگر مغایرت داشت، معیار، دستی است که فشار بالاتری دارد.

طاهرخانی، افزود: اتحادیه جهانی فشارخون بالا (World Hypertension organization)، فشار بزرگ‌تر مساوی ۱۴۰ روی ۹۰ میلی متر جیوه را پرفشاری خون تعریف کرده است بنابراین اگر فشار فردی در منزل مساوی ۱۳۵ روی ۸۵ میلی متر جیوه بود، باید به پزشک مراجعه کند، البته تشخیص فشارخون بر اساس یک بار اندازه گیری داده نمی‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق، با اشاره به اینکه درمان فشارخون در افراد به تشخیص پزشک به طور معمول پس از دو تا سه بار ویزیت پزشک به فاصله یک تا چهار هفته و یا اندازه گیری فشارخون با هولتر، آغاز می‌شود، گفت: البته اگر فشارخون در رنج خطر باشد و عوارض ناشی از فشارخون در ارگان‌های حیاتی دیده شود، باید در همان ابتدا درمان شروع شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند؛ به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا (توده بدنی ( BMI) بالاتر از ۲۵)، یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلاء به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذاهای سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسیدهای چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلاء به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلاء به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است، یکی از اقدامات در این راستا، کنترل فشارخون بیمارانی است که به هر بهانه‌ای به مراکز درمانی و کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند، بسیج عمومی و راه‌اندازی کمپین‌های اطلاع رسانی اهمیت فشارخون و تشخیص و درمان به موقع آن، می‌تواند در افزایش سواد سلامت مردم نیز مؤثر باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود / ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود/ ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • رادان: دشمن اصل مترقی حجاب را هدف قرار داده است
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی