Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@21:36:30 GMT

حساب کم کاری برخی مسئولان از انقلاب و نظام جدا است

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۱۶۲۷

حساب کم کاری برخی مسئولان از انقلاب و نظام جدا است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام غلامحسین مهدوی نژاد ظهر آدینه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سمنان به میزبانی مسجد امام این شهر ضمن بیان اینکه دشمن امروز تحولات روز ایران را زیر نظر خود دارد و چون از جنگ سخت ناکام بیرون آمده به دنبال جنگ نرم است، ابراز داشت: جوانان آگاه باشند که حساب کم‌کاری و اهمال برخی مسئولان و مدیران از انقلاب جدا است و گول تبلیغات سو دشمن را نخورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه دستاوردهای انقلاب در همه عرصه‌های مختلف غیر قابل‌شمارش است، افزود: انقلاب طی این چهار دهه عمر خود با فراز و نشیب‌های زیادی دست و پنجه نرم کرد علیرغم همه این تفاسیر می‌بینیم که در بسیاری زمینه‌های علمی، نظامی، فرهنگی و غیره ایران یکی از بهترین‌ها است.

امام جمعه موقت سمنان بابیان اینکه هدف اصلی انقلاب حاکمیت الله و نزدیکی به اسلام بود، ابراز داشت: امروز برای پاسداری و صیانت از این داشته ارزشمند و اتصال آن به پرچم مقدس مهدی موعود می‌بایست در سایه همدل یو وحدت مشکلات موجود را حل کرد تا این موارد بهانه و ابزار دست دشمنان نشود.

مهدوی نژاد بابیان اینکه مسئولان باید به نحوی رفتار کنند تا دشمن نتواند کوچک‌ترین سو استفاده‌ای از انقلاب کند، تصریح کرد: این وظیفه دلسوزان انقلاب است که جوانان را آگاه و تجربیات خود را از آن دوران به نسل جدید انتقال دهند و از سویی مدیران نیز برای خدمت‌رسانی به مردم بیش از پیش تلاش کنند.

وی بابیان اینکه انقلاب باعث شد تا از زیر بار ذلت و خواری و تحقیر آمریکا رهایی یابیم، افزود: انقلاب ما را به مقام سربلندی و عزت رساند و معنای واقعی استقلال و آزادی را به ما چشاند لذا امروز برای حفظ داشته‌هایی که درراه آن هزاران لاله در مسیر خفتند باید رویه وحدت را پیش گرفت.

کد خبر 5422454

منبع: مهر

کلیدواژه: راهپیمایی 22 بهمن شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان سمنان خطبه های نماز جمعه انقلاب اسلامی ایران دهه فجر راهپیمایی 22 بهمن ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران 22 بهمن عکس استانها گرگان جشنواره فیلم فجر آمار کرونا افتتاح طرح عمرانی چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۱۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • نیروهای مسلح ایران دشمنان را به فرسودگی کشاندند
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • روشنفکری ایرانی و تشویق حرام‌کاری
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان