Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا، تارنمای خبری «راشاتودی» با انتشار این خبر نوشت: ناتو در صدد بررسی و تصمیم گیری برای فرستادن نیروهای بیشتر به سه  کشور شرق اروپا، بلغارستان، رومانی و اسلواکی است.

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو امروز جمعه  در جریان یک نشست خبری با حضور «کلاوس یوهانیس» (Klaus Iohannis) رئیس جمهوری رمانی درباره این لشکر کشی  گفت: ما هفته آینده نشست وزرای دفاع (ناتو) را خواهیم داشت و انتظار دارم که وزار درباره ابعاد و جزئیات چگونگی اعزام یک گروه رزمی (به شرق اروپا) توافق کنند و بعداز آن انتظار دارم که تصمیم نهایی در فصل بهار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل ناتو گفت که قرار است چهارشنبه آینده و درجریان نشست وزرای دفاع ناتو  این تصمیم نهایی شود.

بر اساس این گزارش، اعزام نیروهای اضافی و جدید به شرق اروپا در فصل بهار خواهد بود که آمریکا و فرانسه نیروهای خود را اعزام خواهند کرد.

سه کشور اروپایی شرقی حوزه دریای سیاه به همراه لهستان هم اکنون میزبان هزاران نیروی نظامی کشورها عضو ناتو هستند که از آن بعنوان ابزار بازدارنده علیه تهاجم احتمالی روسیه قلمداد می شود.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از دبیرکل ناتو اعلام کرد که این نهاد نظامی از حضور نیروهای نظامی آمریکا در رومانی استقبال کرد و مدعی حضور این نیروها، به امنیت اروپا کمک می کند.

**۱۳۰۲**

برچسب‌ها اوکراین روسیه ناتو ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین روسیه ناتو اوکراین روسیه ناتو ایالات متحده آمریکا شرق اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۲۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه

پس از اینکه آمریکا اعلام کرد هیچ یک از نیروهای زمینی خود را به غزه اعزام نخواهد کرد، رسانه انگلیس تلگراف نوشت احتمالا نیروهای انگلیسی جهت آنچه «کمک‌رسانی در ارسال محموله‌های بشردوستانه به غزه» خوانده شده، در این باریکه مستقر خواهند شد.

به گزارش ایسنا، یک مقام ارشد نظامی آمریکا روز جمعه مدعی شد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ساخت اسکله موقت در نوار ساحلی غزه را جهت ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق کشتی به این باریکه آغاز کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس هم به نقل از این مقام ارشد نظامی گزارش کرد که ظاهرا ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق دریا از اوایل ماه آینده میلادی آغاز خواهد شد.

ایالات متحده پیشتر گفته بود که یک «طرف سوم»، مسئول رانندگی کامیون‌ها در امتداد یک مسیر به سمت ساحل خواهد بود؛ مسئولیتی که طبق آنچه تلویزیون بی‌بی‌سی گزارش کرده است، می‌تواند توسط نیروهای انگلیسی ایفا شود.

البته بی‌بی‌سی گزارش داد که هنوز هیچ تصمیمی توسط دولت انگیس رسما اعلام نشده و «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس هم آن را هنوز مطرح نکرده است.

«گرانت شاپس» وزیر دفاع انگلیس گفت: «بسیار حیاتی است که مسیرهای بیشتری را برای رسیدن کمک‌های بشردوستانه حیاتی به مردم غزه ایجاد کنیم و بریتانیا هم نقش پیشرویی را در ارائه کمک‌ها ایفا می‌کند.»

مقام آمریکایی مذکور گفته است: «حجم کمک‌های بشردوستانه‌ برای غزه از مسیر دریایی حدود ۹۰ کامیون در روز خواهد بود که این عدد می‌تواند به حدود ۱۵۰ کامیون در روز افزایش یابد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح: اگر جرمی در بین نیروهای مسلح اتفاق بیفتد مجازات این نیروها سنگین تر و شدیدتر خواهد بود
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • دیدار مخفیانه دبیرکل ناتو و وزیر خارجه آلمان در رستوران تا پاسی از شب لو رفت+ تصاویر
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • وعده‌های ناتو به اوکراین عملی نشد
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان