Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از روابط عمومی و رسانه دادگستری کل استان تهران، القاصی مهر با یادآوری اهداف زندانبانی در نظام جمهوری اسلامی گفت: اصالت زندانبانی در نظام ما متفاوت از دیگر کشورهاست. زندانبانی اسلامی مبتنی بر فرمایش حضرت امام (ره) باید تحول به سمت دانشگاه و آموزشگاه باشد یعنی اصلاح، تربیت و تغییر فرد و بازگشت او به زندگی شرافتمندانه را ببینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری استان تهران افزود: سیاست‌ها و برنامه‌های رؤسای محترم قوه قضائیه از گذشته تاکنون بر اساس آموزه‌ها و فلسفه دین اسلام و توجه به کرامت انسان و ارزش های ذاتی او بوده است و طی این سال‌ها نیز شاهد دوره تکاملی در حوزه زندان و زندانبانی هستیم.

القاصی مهر با تاکید بر این موضوع که: فضاسازی‌ها را باید از زندان‌های تهران دور کرد گفت: ورود و نظارت در مجموعه قضائی و زندان هرچه بیشتر باشد، قطعا می‌تواند آسیب‌ها و تهدیدات دشمن را کنترل کرد.

وی تأکید داشت: زمینه‌سازی برای بازگشت انسان‌های خطاکار مطابق با قانون به وسیله اصلاح و تربیت به جامعه، در سرلوحه سیستم قضائی دیده می‌شود.

عضو شورای  عالی قوه قضاییه گفت: رویکرد دستگاه قضایی در زندانبانی امری نجات بخش است و در تمام رده‌های مدیریتی و سطوح قضائی این نگاه دیده می‌شود و نگاه علمی و انسانی در این موضوع ، بسیار مؤثر است و می‌تواند اهداف عالیه را در سطوح زندان‌ها اجرایی و عملیاتی کند.

القاصی مهر با قدردانی از حمایت‌های ریاست قوه قضائیه گفت: در این دوره تحولی نگاه رئیس محترم قوه قضائیه به زندان و زندانبانی همواره نگاهی عمیق، همه‌جانبه و کاملاً اصلاحی و تربیتی است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن تأکید بر ارتقا تحولات زندانبانی در دوره جدید گفت: اتفاق خوبی است که امروز به مدیران درونی سازمان اعتماد می‌شود و این تغییرات نشان از اهمیت دادن به سرمایه‌های سازمان زندان‌هاست.

ورود افراد به زندان‌ها را آخرین چاره بدانیم

وی تأکید کرد: باید ورودی به زندان‌ها را کنترل نمود تا جایی که زندان آخرین نقطه و چاره کار باشد. باید به گونه‌ای مدیریت کرد که فرد به زندان منتقل نشود.

رییس کل دادگستری استان تهران گفت: در دستگاه قضا سعی کردیم در بازدید قضات به زندان‌ها، کاری کنیم که منظومه فکری آنان نسبت به زندان و زندانی تغییر کند تا در آراءشان نیز شاهد تغییر باشیم.

القاصی‌مهر گفت: فضاسازی‌ها را باید از زندان‌های تهران دور کرد. علاوه بر اینکه ورود و نظارت ما در مجموعه قضائی و زندان هرچه بیشتر باشد، قطعاً می‌تواند آسیب‌ها و تهدیدات طراحی‌شده دشمن را کنترل کرد.

وی اذعان داشت: یکی از کانون‌های مورد توجه دشمن همین محیط زندان‌های تهران و خصوصاً بازداشتگاه اوین است که لازم است با یاری رساندن به سازمان زندانها در تصمیمات با تدبیر و دقت عمل کنیم.

القاصی‌مهر در پایان گفت: باید امور زندان‌ها به خوبی رصد شود خصوصاً لازم است در مورد طولانی شدن نگهداری متهمین علت‌یابی  گردد

وی گفت: یکی از اولویت‌های کاری را باید حساسیت نسبت به زندانیان تحت قرار و متهمینی دانست که در فرآیند رسیدگی و بازداشت با اطاله زمان مواجه شدند و خود زندان باید در این حوزه مطالبه‌گر باشد.

وی افزود: شبکه‌های معاند به دروغ دائماً به حوزه زندانبانی دامن می‌زنند./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: رییس کل دادگستری استان تهران القاصی مهر کل دادگستری استان تهران زندان های تهران القاصی مهر زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۲۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبر، دادگاه صلح نهاد جدیدی است که به موجب قانون شورای حل اختلاف سال ۱۴۰۲ پیش بینی شده است، ماهیت وجودی این نهاد متفاوت از دادگاه‌های عمومی است.

طبق قانون جدید، دادگاه صلح تمامی صلاحیت‌های شورای حل اختلاف بر اساس قانون سابق، مضاف برصلاحیت‌های جدیدی که قانونگذار برای آن پیش بینی کرده است را داراست. این دادگاه، ابتدا باید پرونده را به شورای حل اختلاف ارجاع دهد، در صورت عدم امکان سازش یا عدم امکان اخذ تصمیم مقتضی و یا در صورت مخالفت یکی از طرفین دعوا در رابطه با ارجاع به شورای حل اختلاف، دادگاه صلح رأسًا به ماهیت دعوا رسیدگی می‌کند.

برگزاری ۵ نشست هماهنگی تشکیل دادگاه‌های صلح در دادگستری استان تهران

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران نیز در راستای اجرای قانون جدید شورای حل اختلاف در هشتمین مأموریت خود به مدیران قضائی استان تهران، ایجاد دادگاه‌های صلح در سال ۱۴۰۳ را مورد تاکید قرار داد و تا کنون ۵ نشست هماهنگی و پیگیری اجرای این قانون در دستگاه قضائی استان تهران تشکیل شده است.

حاجی رضا شاکرمی قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران در پنجمین نشست پیگیری اجرای قانون جدید شوراهای حل اختلاف و برگزاری دادگاه‌های صلح در استان تهران که با حضور غلامرضا مهدوی معاون قضائی دادگستری در امور شوراهای حل اختلاف، معاونین قضائی، برنامه‌ریزی و منابع انسانی و همچنین رؤسای دادگستری‌های شهرستان‌ها و بخش‌های استان تهران برگزار شد، اجرای قانون جدید شورای حل اختلاف را مورد تاکید قرار داد.

شاکرمی با اشاره به اینکه طبق قانون، دادگاه‌های بخش می‌توانند وظایف دادگاه‌های صلح را انجام دهند، گفت: دادگاه‌های بخش در این زمینه کمافی‌السابق می‌توانند وظایف دادگاه‌های صلح را برعهده داشته باشند.

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران از رؤسای دادگستری‌ها و حوزه‌های قضائی بخش خواست تا هماهنگی و تمهیدات لازم را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا پایان نیمه اول سال مقدمات و زمینه‌های تشکیل دادگاه‌های صلح در دادگستری‌ها فراهم شود.

وی تصریح کرد: صلاحیت‌های دادگاه صلح مشخص است و فقط پرونده‌های در صلاحیت این دادگاه‌ها به شعب تعیین شده برای دادگاه صلح ارجاع می‌شود و پرونده‌های شعب تبدیلی که خارج از صلاحیت دادگاه صلح است طبق روند قانونی و همچون گذشته مورد رسیدگی قرار می‌گیرند.

شوراهای حل اختلاف همچنان در کنار دادگاه‌های صلح فعال هستند

شاکرمی صلاحیت شوراهای حل اختلاف را در قانون جدید اختصاصاً در زمینه سازش برشمرد و عنوان کرد: پرونده‌های خارج از این توصیف در قالب دادگاه صلح مطرح خواهد شد و البته شوراهای حل اختلاف همچنان در کنار دادگاه‌های صلح فعال هستند و رأی مربوطه و تصمیم قضائی توسط قاضی دادگاه صلح صادر خواهد شد.

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران در پایان گفت: دادیاران و بازپرسانی که پیش از این به عنوان قاضی شورا فعالیت داشته‌اند با بررسی و طی مراحل قانونی بعد از تشکیل دادگاه صلح و در صورت صدور ابلاغ مراجع مربوطه می‌توانند حسب مورد به عنوان دادرس یا رئیس شعبه دادگاه صلح انجام وظیفه کنند.

غلامرضا مهدوی معاون قضائی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور شوراهای حل اختلاف نیز در این جلسه با تاکید بر آثار مثبت شکل‌گیری دادگاه‌های صلح، گفت: با تشکیل دادگاه‌های صلح تعداد زیادی از پرونده‌های در صلاحیت این دادگاه مانند تصادفات به شعب این دادگاه‌ها ارجاع داده می‌شوند و کاهش ورودی پرونده‌های قضائی به دادسراها را در پی خواهد داشت.

دادگاه‌های صلح موجب کاهش ورودی پرونده‌های قضائی می‌شوند

ربیع الله قربانی، رئیس کل محاکم تهران نیز ایجاد دادگاه صلح در معیت محاکم و دادسرا را موجب کاهش ورودی پرونده‌های قضائی در این دو مرجع دانست و اتخاذ تصمیمات مدیریتی برای تأمین نیروی انسانی و تعیین قضات برای رسیدگی به پرونده‌های در صلاحیت دادگاه‌های صلح، را ضروری برشمرد.

کد خبر 6090928

دیگر خبرها

  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • رییس کل دادگستری قزوین منصوب شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در آمل
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • اضافه شدن ۲۹ نفر به کادر دادگستری فلاورجان
  • دو متهم به قتل، در آمل دستگیر و به زندان معرفی شدند
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز