Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@15:49:39 GMT

عوارض پساکرونایی قابل درمان است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۳۷۵۸

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  اسپوتنیک، دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در شهر ایروین ایالات متحده آمریکا به این نتیجه رسیدند که بیماران مبتلا به عوارض طولانی مدت پسا کرونایی با مصرف روزانه آنتی هیستامین‌ها تقریباً به صورت کامل از شر آن‌ها خلاص می‌شوند.

تعداد زیادی از مردم عوارض پسا کرونایی را بسیار حادتر از خود این عفونت تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته اکنون به سختی می‌توان گفت که دارو‌های آنتی هیستامینی با کارایی ۱۰۰ درصدی عمل می‌کنند یا نه. با این حال، دانشمندان امیدوارند که این سوابق بتواند تحقیقات را در مسیر درست برای درمان‌های آینده هدایت کند.

در حال حاضر هیچ درمان مبتنی بر شواهدی برای عوارض پس کرونایی (لانگ کووید)، که به عنوان اثرات SARS-CoV-۲ (PASC) نیز شناخته می‌شود، وجود ندارد، اما آنتی‌هیستامین‌ها امیدوارکننده هستند، زیرا مصرف روزانه آن‌ها تا زمانی که با سایر دارو‌ها تداخل نداشته باشند، به‌ صورت کلی بی‌خطر است.

مطالعه جدید در مورد اثربخشی این دارو‌ها شامل دو بیمار بود. اولین آن‌ها یک کارمند پزشکی حدوداً ۴۰ ساله از ایالات متحده است. او در ژانویه ۲۰۲۰ به ویروس کرونا مبتلا شد. سه روز پس از اینکه بیمار شد، "به سردرد و خستگی مفرط گرفتار شد. 

چند روز بعد، او دچار بثورات شد و شروع به تجربه درد قفسه سینه، تب و تعریق شبانه کرد. علائم شدید به مدت ۲۴ روز ادامه یافت، اما حتی پس از بهبودی، بسیاری از علائم ادامه یافت. در مارس همان سال، او شروع به گزارش یک عارضه جدید: مه مغزی کرد.
این بیمار فقط زمانی که در ژوئن ۲۰۲۰ برای درمان آلرژی خود پنیر آنتی هیستامین مصرف کرد، ناگهان احساس بهبودی نمود. او شروع به مصرف روزانه ۵۰ میلی گرم دیفن هیدرامین کرد و بعداً این موضوع را به دکترش گفت تا با هم داروی مناسب تری پیدا کنند.

این بیمار اکنون بیش از ۹ ماه است که تحت نسخه ۵۰ میلی گرم هیدروکسیزین پاموات بوده و علائم خستگی، مه مغزی، عدم تحمل ورزش و درد قفسه سینه تقریباً از بین رفته است. او می‌گوید که به شغل تمام وقت خود برگشته و به میزان ۹۰ درصد به شرایط پیش از بیماری خود رسیده است.

بیمار دوم، یک معلم میانسال، داستان مشابهی دارد. وی یک ماه پس از آلوده شدن به ویروس کرونا همچنان از درد مفاصل، بی خوابی، تپش قلب و مشکل در تمرکز رنج می‌برد. یک سال بعد نیز این عوارض ناتوان کننده باقی ماندند.

یک روز، بیمار به صورت تصادفی آنتی هیستامین خود را از فکسوفنادین به ۲۵ میلی گرم دیفن هیدرامین تغییر داد، زیرا یافتن دومی آسان‌تر بود. صبح روز بعد متوجه شد که مه آلودی و خستگی مغزش بهبود یافته و بنابراین به درمان به همین منوال ادامه داد.

بیمار اکنون ۲۵ میلی گرم دیفن هیدرامین در شب و ۱۸۰ میلی گرم فکسوفنادین در صبح مصرف می‌کند و می‌گوید که به میزان ۹۵ درصد حالش بهتر شده است.

در سال ۲۰۲۱ نیز یک مطالعه روی ۴۹ بیمار دچار عوارض طولانی مدت ویروس کرونا نشان داد که سیستم ایمنی آن‌ها در حالت آماده باش قرار دارد. علاوه بر این، بیش از ۷۰ درصد از شرکت کنندگان در مطالعه که آنتی هیستامین مصرف کردند، بهبود بالینی در عوارض پسا کرونایی خود را گزارش کردند.

منبع: اسپوتنیک این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد آنتی هیستامین کرونا شیوع کرونا عوارض کرونا اخبار مرتبط محدودیت های جدید استفاده از مترو تهران جدیدترین رنگ‎بندی کرونایی کشور تهران قرمز شد ۳۰ نفر از نمایندگان مجلس به کرونا مبتلا شدند افزایش مراجعات بیماران کرونایی شیپور خطر اومیکرون به صدا درآمد ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها عوارض پساکرونایی قابل درمان است؟ وام ازدواج هم بدون ضامن شد؟ ۲ فیلم ۱۰ سیمرغ گرفتند! معلمان حق التدریس کد کارمندی می گیرند برج تلویزیونی تفلیس به رنگ پرچم ایران درآمد + عکس پرداخت ساعتی ۸۰۰ هزار تومان برای بادیگارد شخصی! قیمت یخچال فریزر چند؟ (جدول) حضور مهاجم برزیلی هم در پرسپولیس منتفی شد ۲۸ بهمن ماه، برگزاری نشست برکناری رسمی عزیزی خادم توییتر برای هزاران کاربر از کار افتاد زینب سلیمانی در اختتامیه جشنواره فیلم فجر + فیلم بارندگی به غرب و جنوب غرب کشور می رود طناز طباطبایی برنده سیمرغ بهترین بازیگر زن شد / فرشته حسینی دیپلم افتخار گرفت امین حیایی برنده سیمرغ بلورین شد ۲۴۷ شهر قرمز شد مذاکرات در کوبورگ، خبرها در تهران و واشنگتن تلویزیون‌ ۵۵ اینچ سامسونگ چند؟ (جدول) تشخیص عفونت تنفسی در دایناسور ۱۵۰ میلیون ساله مدارس تعطیل می شود؟ ۴ شب سفر به باکو چقدر هزینه دارد؟ (جدول) قیمت ارزان ترین تلویزیون ال جی (جدول) تعجب جانواریو از قیمت دلار: ۲۷ هزار تومان؟! بدنبال روش های نوین معدنکاری در گل گهر هستیم بازدهی بازارهای دارایی در هفته ای که گذشت/ هفته ای قرمز برای همه بازارها اسامی برگزیدگان جشنواره فجر دبیرکل سازمان ملل: فقط ۹ درصد بودجه کمک به افغانستان را دریافت کرده‌ایم​ تلویزیون ۴۳ اینچ اسنوا چند؟ (جدول قیمت ها) نرخ تورم در آمریکا رکورد ۴۰ ساله را شکست پای هنرمندان ایرانی به متاورس باز شد اوکراین در محاصره روسیه نیمی از پول های افغانستان در آمریکا آزاد شد درآمد ۶۵ میلیارد دلاری روسیه از رشد قیمت نفت نفت ایران گران شد پیش بینی اوپک از بازار نفت ۲۰۲۲ الزامات تولید صادرات محور از زبان رییس اتاق ایران اقامه نماز جمعه توسط بازیکنان چلسی در امارات نفت ۹۱ دلار و ۱۶ سنت معامله شد ژاپن از شهروندانش خواست اوکراین را ترک کنند مکرون به دلایل امنیتی نمونه‌ دی ان ای خود را به دست روس ها نداد ادامه سریال قتل های ناموسی / شوک «سر»گردانی در اهواز لوکس ترین گوشی وان پلاس چند؟ (جدول قیمت ها) بیت کوین در اتحادیه اروپا باید ممنوع شود! اقدام جدید سفیر روسیه و بزرگداشت مجری ترکمنچای؛ ایران کی قرار است پاسخ دهد؟ کاهش ۴۵درصدی قیمت کود در سال آینده ارزان ترین‌ تلویزیون های بازار (جدول قیمت ها) خبر خوب وزیر برای معلمان حق التدریس برترین تصاویر خبری هفته گذشته عضو خبرگان رهبری: عامل فقر کسانی هستند که در این ۴۳ سال قدرت دستشان بوده است سود سپرده های بانکی مشمول مالیات می شود افزایش قیمت گاز چگونه مدیریت شد؟ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آنتی هیستامین کرونا شیوع کرونا عوارض کرونا آنتی هیستامین میلی گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اورژانس آذربایجان شرقی با تاکید بر خودداری از مصرف هرگونه قارچ خودرو در طبیعت، چگونگی مواجه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی را تشریح کرد.

اصغر جعفری روحی در گفت‌وگو با خبرنگاران  با اشاره به مهیا شدن شرایط رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار، اظهار کرد: ابتدای هر سال با موجی از مسمومیت‌های اتفاقی ناشی از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی روبه‌رو می‌شویم.

وی افزود: مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی تاکنون منجر به فوت، نارسایی کبد و بستری شدن بسیاری از هموطنان و به خصوص ساکنان و گردشگران در مناطق کوهستانی و مرتعی شده است.

جعفری روحی  با اشاره به لزوم اطلاع رسانی در خصوص عدم خوراکی بودن قارچ‌های خودرو، ادامه داد: مردم باید از مصرف قارچ‌های خودرو به خصوص قارچ‌های جمع آوری شده توسط افراد بومی خودداری کرده و جهت حفظ سلامتی خود و خانواده تنها قارچ‌های را که توسط مراکز مجاز و در بسته بندی‌های دارای مجوز هستند خریداری و مصرف کنند.

رئیس اورژانس استان خاطرنشان کرد: شناسایی انواع خوراکی قارچ از انواع سمی آن تنها بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه‌شناسی امکان‌پذیر است و نباید به توصیه‌های برخی از افراد در تشخیص انواع سمی از انواع خوراکی قارچ توجه کرد.

وی با بیان اینکه مصرف قارچ‌ها توسط پرندگان و سایر جانوران اهلی و وحشی نشان‌دهنده غیر سمی بودن قارچ برای انسان نیست، اظهار کرد: برخی از روش‌ها و معیارهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره در اثر تماس با قارچ یا وجود حشرات در اطراف قارچ و محل رویش آن، معیار علمی و صحیح برای تشخیص عدم سمی بودن قارچ در همه موارد نیست.

وی افزود: برخی از سموم موجود در قارچ‌های سمی، مقاوم به گرما بوده و فرایندهای آماده سازی غذا مانند منجمد کردن، کنسرو کردن، کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن و بخارپز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نیست.

جعفری روحی ادامه داد: در خصوص نحوه مواجهه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ سمی، لازم است به هنگام بروز علائم و نشانه‌های گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال یا علایم‌ عصبی به صورت زودرس(در عرض دو ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های وحشی و خودرو) باید بیمار را هرچه سریعتر به مرکز درمانی منتقل کرد و در مواردی که علائم گوارشی یا عصبی به صورت تاخیری با فاصله بیش از شش ساعت از مصرف قارچ خودرو رخ دهد نیز نشان از سمیت بیشتر قارچ بوده که این نوع قارچ‌ها در سال‌های اخیر منجر به نارسایی حاد کبد و مرگ تعدادی از هموطنان شده است.

وی با تاکید بر اینکه انتقال سریع بعد از شروع علایم بیمار مسموم به یک مرکز درمانی و ارائه شرح حال کامل از مصرف قارچ امکان درمان موفقیت آمیز را افزایش می‌دهد، گفت: هرگونه تاخیر در مراجعه بیمار سبب افزایش احتمال شکست درمان و حتی مرگ بیمار می‌شود؛ هم‌چنین با مشاهده علائم و نشانه‌های بالینی اولیه به ویژه از نوع تاخیری در فردی با سابقه مصرف خوراکی قارچ خودرو باید هرگونه خود درمانی و درمان علامتی پرهیز کرده و بیمار را در اسرع وقت به بیمارستان منتقل کرد.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است تا نمونه باقیمانده قارچ مصرف شده توسط فرد را نیز برای شناسایی کادر پزشکی به بیمارستان برده و تحویل کادر متخصص داد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • درمان گیاهی ریزش مو
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون