Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس اتاق بازرگانی کاشان با بیان اینکه ادارات اختیارات لازم ندارند، گفت: صنعتگران کاشانی برای کوچکترین کار باید به مرکز استان مراجعه کنند. - اخبار استانها -

محمود تولایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  کاشان، با بیان اینکه کاشان از دیرباز مهد تجارت بوده است، اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامی شرایطی ایجاد شد که بازرگانان جایگاه خود را در کاشان به تثبیت رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی کاشان از 15 استان کشور در حوزه صنعت، معدن، تجارت خارجی و کشوری برتری داشته باشند، افزود: مردم کاشان توانستند اقتصاد مردمی و اقتصاد مقاومتی را در دستور کار قرار دادند آنچه به عنوان سرمایه شناخته می‌شود حاصل تلاش مردم کاشان و سرمایه‌های آن است.

رئیس اتاق بازرگانی کاشان با بیان اینکه کاشان دارای 17 شهرک صنعتی است، ابراز داشت: اغلب این شهرک‌ها ظرفیت کاملی دارند و علاوه بر رفع نیاز داخل محصولات را نیز صادرات داشتند و محصولات مختلفی نیز در این شهرک‌های صنعتی تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های کاشان در حوزه نساجی به فعلیت رسیده است، گفت: فرش ماشینی کاشان امروز در جهان جایگاه خود را کسب کرده و دارای عیار جهانی است و بالغ بر 60 کشور دنیا فرش کاشان صادر می‌شود و در حوزه گیاهان دارویی و معطر نیز فعالیت بسیار خوبی داشتیم.

تولایی با بیان اینکه بیش از 70 درصد فرش ماشینی کشور در کاشان تولید می‌شود، تصریح کرد: کاشان بعد از انقلاب در حوزه صنعت متحول شده به نحوی که پیش از انقلاب تنها 12 واحد صنعتی داشتیم و امروز این تعداد به حدود دو هزار واحد رسیده است و شهرک صنعتی پیش از انقلاب نداشتیم و امروز 17 شهرک صنعتی داریم.

وی با بیان اینکه امروز بالغ بر 213 ایستگاه تقریر گاز در کاشان داریم، تاکید کرد: کاشان در حوزه صادرات بالاتر از 15 استان کشور قرار دارد و خوشبختانه پیشرفت‌های خوبی نسبت به پیش از انقلاب داشتیم در حالی که هیچ سرمایه‌گذاری بزرگ دولتی در کاشان وجود ندارد و هرآنچه دارد سرمایه‌های مردمی است.

رئیس اتاق بازرگانی کاشان با بیان اینکه در این شرایط مدیران ادارات ما اختیارات لازم را ندارند، افزود: صنعتگران ما برای کارهای کوچک خود مجبور به مراجعه به مرکز استان یا تهران هستند و اگر توقعی داریم آن است که اختیارات ادارات کاشان در حد و اندازه آن باشد.

طرح مجلس برای تمرکززدایی از تهران/اختیارات 27 دستگاه منتقل می‌شوداستاندار کرمان: آماده اجرای طرح واگذاری اختیارات در کشور به‌صورت پایلوت هستیمقانون به‌کارگیری سلاح باید با هدف افزایش "اختیارات پلیس" بازنگری شود

وی با بیان اینکه حال اقتصاد کاشان به نسبت کشور خوب است، ابراز داشت: حال اقتصاد کشور خوب نیست به نحوی که کرونا بر اقتصاد گردشگری کاشان تاثیر بسزایی داشته است در حالی که باید با کرونا زندگی کرد.

انتهای پیام/801/ی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۴۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • راه اندازی سومین مرکز تخصصی نماز کشور در استان؛بزودی
  • فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور