Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی صبح شنبه در جلسه هم اندیشی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با جامعه صنعتگران استان اصفهان ضمن تبریک اعیاد ماه رجب با بیان اینکه تا دولت به بخش خصوصی واقعی توجه نکند و کارها را به صورت واقعی به این بخش واگذار نکند مشکلات صنایع حل نمی‌شود، اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد از بودجه دولت صرف شرکت‌های دولتی می‌شود و بیش از ۹۵ درصد از این شرکت‌ها زیان ده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در کشور صنایعی که مشکلات دولت را حل می‌کنند تحت فشار هستند، افزود: من مخالف افزایش قیمت انرژی برای صنایع هستم چرا که این امر منجر به افزایش قیمت در دیگر بخش‌ها نیز می‌شود.

افزایش قیمت انرژی صنایع منجر به افزایش بیکاری شده است

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش قیمت انرژی در شهرک‌های صنعتی استان اصفهان منجر به افزایش بیکاری شده است، اضافه کرد: باید توجه داشت که فشار به صنعت منجر به بردن سرمایه‌ها در بخش‌های دیگر می‌شود و برای مثال پول را برای خرید و فروش ارز و طلا و … می‌شود.

وی با بیان اینکه متأسفانه مجلس اشتباه می‌کند و دولت اشتباهات بزرگ‌تر دارد، ادامه داد: باید از بین صنعتگران وزرا را انتخاب کنند و یا حداقل از افراد با تجربه به عنوان مشاور در وزارتخانه‌ها استفاده شود.

حجت‌الاسلام موسوی لارگانی با بیان اینکه متأسفانه برخی رفتارهای مسئولان ما اشتباه است، ادامه داد: در بخش مالیات شاهد برخی رفتارهای اشتباه هستیم که منجر به تعطیلی صنایع شده است.

بیشتر بخوانید:

تذکر نماینده مجلس به رئیسی :عقلانیت در انتصابات را به کارگزاران و زیر مجموعه خود متذکر شوید

افشاگری یک نماینده مجلس: تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه در مجلس اثبات شد

فعالان صنعتی اصفهان زمین گیر شده‌اند

وی با بیان اینکه بسیاری از فعالان صنعتی در استان اصفهان زمین گیر شده‌اند، گفت: دولت باید به مشکلات این صنایع رسیدگی کند، اولین بودجه دولت و مجلس همسو در حال تصویب است و اگر مشکل پیدا شود هیچ توجیهی نخواهیم داشت.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متأسفانه خیلی از مسئولان ما سرجای خودشان نیستند، گفت: کارشناس عمران را برای قوه قضائیه و کارشناس کشاورزی را برای راه و شهرسازی را برده اند و این درد بزرگی است.

وی با بیان اینکه گفته شد که ایران خودرو می‌تواند سه میلیون خودرو تولید کند و حتی صادرات هم داشته باشیم، ابراز داشت: این در حالی است که ما توان تولید ۳۰۰ هزار خودرو را نیز نداریم، آش خودرو در کشور بسیار شور شده است به اندازه‌ای که رهبر معظم انقلاب هم در این زمینه ورود کرده و تذکر دادند.

حجت‌الاسلام موسوی لارگانی با بیان اینکه زمان بر بودن صدور مجوزها بسیار تأسف برانگیز است، گفت: باید در این زمینه بازنگری صورت گیرد.

21231

کد خبر 1602258

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی فساد اقتصادی مبارزه با مفاسد اقتصادی افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان

‌به گزارش خبرنگار مهر، سید عماد شاهرخی روز دوشنبه در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر رعایت تناوب کشت در دیمزارها، اظهار داشت: اگر بتوانیم کشت کاملینا را به‌عنوان جایگزین در دیمزارها توسعه بدهیم علاوه بر تأمین روغن موردنیاز کشور اقتصاد کشاورز هم تأمین می‌شود.

افزایش تولید سیب، انار و زردآلو

وی به تولید سیب قبل از دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: میزان تولید سیب قبل از دولت سیزدهم ۶۵ هزار تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار تن رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان کرد: میزان تولید انار قبل از دولت سیزدهم ۵۵ هزار تن بود و در دولت سیزدهم این رقم به ۷۰ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی به تولید زردآلو در استان هم اشاره کرد و گفت: میزان برداشت سالانه زردآلو از باغات استان تا قبل از دولت سیزدهم دو هزار و ۵۰۰ تن بود، درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به دو هزار و ۷۰۰ تن افزایش پیدا کرد.

اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای لرستان

وی به میزان برداشت نخود از مزارع استان هم اشاره کرد و افزود: تولید نخود قبل از دولت سیزدهم ۱۶ هزار و ۵۲۷ تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۴۳ هزار و ۵۹۳ تن افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تولید کل حبوبات استان را قبل از دولت سیزدهم ۶۲ هزار و ۹۴۲ تن عنوان کرد و گفت: در دولت سیزدهم حجم تولیدات حبوبات به ۸۷ هزار و ۴۳۴ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ سطح جهش تولید در دیمزارها ۲۷۰ هزار هکتار بود درحالی‌که سال ۱۴۰۱ این عدد به ۳۵۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

وی گفت: سطح زیر کشت در طرح جهش تولید در سال گذشته به ۳۷۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به جذب ادوات در طرح جهش تولید در دیمزارها هم اشاره کرد و افزود: سال ۱۴۰۱، ۲۵۵ دستگاه با اعتبار ۲۴۲ میلیارد ریال، سال گذشته ۵۳۲ دستگاه با اعتبار ۶۶۹ میلیارد ریال جذب شد که از لحاظ اعتباری ۱۷۷ درصد افزایش و از لحاظ تعداد دستگاه ۱۰۸ درصد افزایش داشته است.

افزایش محصولات کشاورزی

شاهرخی با اشاره به مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع استان هم ادامه داد: امسال مبارزه با علف‌های هرز در سطح ۲۳۴ هزار هکتار انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در ۱۰۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با آفت سن انجام شد که نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ۱۴۰۲-۱۴۰۱ شاهد افزایش ۱۴ درصدی محصولات کشاورزی بودیم، گفت: به دنبال این هستیم که تولیدات بخش کشاورزی ظرف برنامه پنج‌ساله ۲۵ درصد افزایش پیدا کند.

شاهرخی به افزایش تولید تخم‌مرغ در استان هم اشاره کرد و گفت: تولید تخم‌مرغ در دولت سیزدهم از هفت هزار تن به ۱۲ هزار تن رسیده و برنامه ما این است که تا پایان دولت این رقم به ۱۸ هزار تن برسد و استان در تولید تخم‌مرغ به خودکفایی برسد.

وی به احیا و مرمت ۸۰ قنات و بهره‌برداری از سه ایستگاه پمپاژ در دولت سیزدهم هم اشاره کرد و افزود: دو ایستگاه پمپاژ دیگر هم ظرف دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان احیای ۲۳۹ واحد راکد و بهره‌برداری از ۳۳۰ پروژه بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در لرستان عنوان کرد و گفت: برنامه ما این است که طی یک برنامه ۵ ساله لرستان را به قطب تولید ماهیان خاویاری کشور تبدیل کنیم.

کد خبر 6098821

دیگر خبرها

  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار شناسایی شده است
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی