Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۷ دی ماه بود که محسنی اژه ای در جلسه شورای عالی قوه قضاییه دستورات مهمی پیرامون موضوع مهم و چالش برانگیز تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی و تغییر کاربری ها صادر کرد. 

به گزارش ایسنا، رئس قوه قضاییه در  این جلسه به ساخت و سازهای غیر قانونی در حاشیه رودخانه کرج(چالوس) اشاره کرد و گفت: کار جدی و همه‌جانبه را از رود چالوس شروع کنیم دستگاه‌های حکومتی، دولتی و افراد عادی در بستر رودخانه و نه در حریم آن ساخت‌وساز داشته‌اند باید در این مورد اقدامی یکپارچه و هماهنگ صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محسنی اژه ای درهمین جلسه و در راستای آزاد سازی حریم رودخانه کرج دستور تخریب ساختمان مربوط به قوه قضاییه را به عنوان اولین ساختمان صادر کرد.

در همین راستا، پنج روز پس از دستور رئیس عدلیه در 2 بهمن ماه روند تخریب بنای متعلق به دستگاه قضا در بستر رود چالوس، آغاز و حریم رودخانه کرج آزادسازی شد.

بعد از تخریب کامل بنای قدیمی قوه قضاییه، آزادسازی های مرتبط با  وزارت نیرو، سازمان حفاظت از محیط زیست، وزارت نیرو،کمیته امداد امام خمینی(ره)، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و چند دستگاه دولتی و حاکمیتی دیگر  انجام شد.

‌حال در ادامه روند پرشتاب آزادسازی بستر رودخانه کرج، صبح امروز ساختمان های متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و ناجا تخریب شدند.

 در همین زمینه رئیس کل دادگستری استان البرز  در رابطه با اقدامات دستگاه قضا برای حفاظت از اراضی ملی و طبیعی در حاشیه رودخانه کرج بیان کرد: با توجه به تاکیدات رئیس دستگاه قضا برای زمانبندی در اجرای کار آزاد سازی اراضی ملی و طبیعی، ۲ فاز اجرایی برای آزادسازی حاشیه رودخانه کرج تعیین شده است. در فاز اول قرار است از پل حامی کرج تا آبگیر بیلقان به طول ۴ کیلومتر و در فاز دوم از آبگیر بیلقان تا سد امیرکبیر به طول ۱۶ کیلومتر آزاد سازی شود.

رئیس کل دادگستری کرج با بیان اینکه مقرر شده است کار تخریب ساخت و ساز ها در حاشیه رودخانه کرج از ساختمان های متعلق به دستگاه های دولتی و نظامی آغاز شود، گفت: دستگاه هایی که در حاشیه رودخانه کرج اقدام به ساخت و ساز کرده بودند، شناسایی شده اند که در اولین اقدام ساختمان متعلق به قوه قضاییه تخریب شد.

فاضلی هریکندی با بیان اینکه تاکنون ساختمانهای متعلق به چند دستگاه حاکمیتی از جمله قوه قضاییه، محیط زیست، وزارت نیرو، کمیته امداد امام خمینی(ره) و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تخریب شده است، بیان کرد: امروز هم  روند تخریب ساختمان های متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور و ناجا اغاز شد، که با این اقدام در مجموع از مسیر 16 کیلومتری آبگیر بیلقان تا سد امیر کبیر حدود 5 کیلومتر( 30 درصد مسیر) آزادسازی می شود و در مراحل بعدی کارهای ایمن ساز انجام می شود..

رئیس کل دادگستری البرز بیان کرد: تاکنون در مسیر ۴ کیلومتری پل حامی تا آبگیر بیلقان ساختمان های متعلق به ۳ دستگاه حاکمیتی و در مسیر ۱۶ کیلومتری آبگیر بیلقان تا سد امیرکبیر ساختمان های متعلق به ۱۵ دستگاه حاکمیتی و ۵ دستگاه نظامی شناسایی شده است. در مورد دستگاه های حاکمیتی سخت گیری بیشتری شده است و ساختمان هایی که بعد از سد امیرکبیر نیز احداث شده، شناسایی شده اند تا نسبت به تخریب آنها اقدام شود.

فاضلی هریکندی با بیان اینکه به دستگاه های حاکمیتی و نظامی تا ۲۵ بهمن ماه فرصت داده شده است تا نسبت به تخلیه ساختمان ها اقدام کنند، گفت: بعد از این تاریخ دستگاه قضا نسبت به دستگاه هایی که به هشدارها عمل نکرده اند، اعمال قانون می کند.

وی با بیان اینکه به تمام متصرفان هشدار های لازم داده شده است، افزود: بعد ازتخریب ساختمان های دستگاه های حاکمیتی نسبت به تخریب ساختمان های متعلق به افراد حقیقی اقدام می شود و به افراد حقیقی فرصت ۲ هفته ای داده می شود که داوطلبانه نسبت به تخلیه و تخریب ساختمان ها اقدام کنند.

رئیس کل دادگستری البرز در خصوص اقداماتی که قرار است در  اراضی تصرف شده در حاشیه رودخانه کرج انجام شود،  گفت: مقرر شده است در اراضی تصرف شده در حاشیه رودخانه کرج، سه اقدام آزاد سازی، ایمن سازی و ساماندهی انجام شود. بعد از تخریب ساختمان ها تا فاصله ای که آب منطقه ای تعیین کرده است باید کار ایمن سازی انجام شود.

فاضلی هریکندی با اشاره به شناسایی نقاطی که امکان ساخت منطقه تفریحی برای عموم مردم وجود دارد، گفت: با توجه به مصوبات کمیته تخصصی آزاد سازی حاشیه رودخانه کرج، اراضی که تاکنون در فاصله بین پل حامی تا آبگیر بیلقان آزادسازی شده اند در اختیار شهرداری کرج قرار داده شده تا نسبت به ساخت تفرجگاه و استراحتگاه ساحلی برای عموم مردم اقدام شود.  

رئیس کل دادگستری البرز بیان کرد: هفته آینده کلنگ زنی ساخت اولین تفرجگاه ساحلی عمومی در زمین های ازاد شده در حاشیه رودخانه کرج انجام می شود.

فاضلی هریکندی گفت: در اراضی که خارج از محدوده شهری قرار دارند با توجه به مصوبات شورای عالی امنیت ملی باید وزارت راه و شهرسازی و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری اقدام کنند. تاکنون در مسیر ۱۶ کیلومتری آبگیر بیلقان تا سد امیرکبیر ۲ نقطه برای ساخت تفرجگاه شناسایی شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حاشیه رودخانه کرج ساختمان های متعلق رئیس کل دادگستری تخریب ساختمان ها فاضلی هریکندی شناسایی شده سد امیرکبیر دستگاه قضا تخریب ساخت قوه قضاییه آزاد سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود

محمدطاهر بابازاده مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شد، گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

او افزود: در مازندران ۱۰۰ نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. بر همین اساس نیز از سرمایه‌گذاران خواستیم که در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند.

بابازاده گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است. با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است. با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران محترم در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • بیت المقدس عملیاتی منجر به آزادسازی پاره تن ایران+فیلم
  • سنگلج در خطر است!
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها