Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح برق‌رسانی روستایی کشور با اشاره به اقدامات انجام شده صنعت برق در برق‌دار کردن روستاها، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و گذشت چهل و سه سال، هر هفته به طور میانگین 24 روستا به شبکه متصل شده است.

به گزارش «انرژی امروز» علی چهل امیرانی با اشاره به سهم 31 درصدی مشترکان روستایی از شبکه توزیع برق کشور اظهار کرد: تعداد مشترکان روستایی برق به بیش از 21 میلیون نفر رسیده که برای پوشش این تعداد مشترک 25 هزار کیلومتر شبکه توزیع احداث شده که این میزان شبکه معادل 6 برابر محیط کره زمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری طرح برق‌رسانی روستایی کشور تصریح کرد: پیش از انقلاب 4367 روستا به شبکه برق دسترسی داشتند اما با پیروزی انقلاب میزان دسترسی روستاییان با افزایش 15 برابری به 57 هزار و 966 روستا رسیده که این تعداد در پایان امسال به 58 هزار روستا خواهد رسید.

وی با بیان اینکه طبق آمارهای آژانس بین المللی انرژی میانگین دسترسی روستاییان در جهان به شبکه برق 85 درصد بوده که 15 درصد آنها نیز محروم هستند، اضافه کرد: طی 43 ساله اخیر با پیروزی انقلاب به طور میانگین هفته‌ای به 24 روستا برقرسانی شده است.

به گفته چهل امیرانی، میزان دسترسی روستاییان به شبکه برق در کشور به 99.7 درصد رسیده و آن 0.3 درصد نیز به دلیل قرار گرفتن در مناطق سخت‌گذر یا سکونتگاه‌های عشایری فصلی است.

وی با بیان اینکه تا پایان دولت سیزدهم  پوشش شبکه روستایی به 100 درصد خواهد رسید، اظهار کرد: برق‌رسانی به آبادی‌ها در صورت داشتن شرایط لازم مانند کسب مجوزهای لازم از منابع طبیعی و بنیاد مسکن تا پایان دولت انجام شده و این آبادی‌ها به شبکه توزیع  متصل خواهند شد.

مجری طرح برق‌رسانی روستایی کشور با بیان اینکه در حال حاضر روستاهای بالای 10 خانوار همگی به شبکه برق متصل شده‌اند، عنوان کرد: با وجود تصور مردم در خصوص محرومیت استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان در دسترسی به شبکه برق، این دو استان رتبه بالایی از لحاظ دسترسی به شبکه برق دارند به‌طوری‌که استان سیستان و بلوچستان پیش از انقلاب تنها 31 روستای برق‌دار داشته، درحالی که این تعداد، اکنون با رشدی 147 برابری در تعداد روستاهای برق‌دار کشور همراه بوده و در صدر استان‌های برخوردار از برق قرار دارد.

وی افزود: اگر بخواهیم تعداد مشترکان روستایی را به خانوار بیان کنیم، هم‌اکنون نزدیک به چهار و نیم میلیون خانوار به شبکه برق دسترسی دارند و برای خانوارهایی که در مناطق سخت‌گذر قرار داشته که حتی مسیر حمل و نقل به آن مناطق احداث نشده نیز از طریق بالگرد نسبت به انتقال تجهیزات اقدام کردیم.

به گفته وی، 220 روستا به دلیل نبود مسیر ارتباطی، سخت‌گذر بودن و یا دور بودن از شبکه برق با استفاده از سیستم‌های خورشیدی، برق مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند، البته استفاده از موتور‌های دیزلی نیز با سوخت‌رسانی از طریق بالگرد به‌منظور تأمین برق برخی از روستاهایی که شرایط خاصی به لحاظ جغرافیایی دارد، از دیگر راهکارها برای برق‌دار کردن روستاهای دور از شبکه است.

چهل امیرانی، برقرسانی به عشایر را از دیگر برنامه‌های صنعت برق عنوان کرد و با بیان این‌که این حرکت برای نخستین بار در کشور انجام شده، افزود: از سال گذشته با بومی‌سازی تجهیزات برای برق‌رسانی قابل حمل خورشیدی به عشایر، نزدیک به 10 هزار خانواده عشایری به برق دسترسی پیدا کردند و در گام بعدی این تعداد به بیش از 20 هزار خانوار عشایری خواهد رسید.

مجری طرح برق رسانی روستایی گفت: با ساخت و بومی‌سازی سیستم‌های قابل حمل خورشیدی، وزارت نیرو پا را از روستا و آبادی فراتر گذاشته و برقرسانی به سکونتگاه‌های موقت و عشایر را هدف قرار داده است.

مجری طرح برق‌رسانی روستایی کشور همچنین در خصوص طرح بهارستان نیز با بیان این‌که بخش زیادی از شبکه توزیع برق روستایی دارای عمر بالایی بوده و به دلیل قرار گرفتن در معرض آب و هوای و شرایط جوی طبیعی دچار فرسودگی شده، گفت: طرح بهارستان برای بهسازی شرایط شبکه فرسوده روستایی آماده شده و به شکل روستا محور و شناسنامه محور فعالیت خود را انجام می‌دهد به صورتی‌که در این طرح، پس از ورود به یک روستا، روشنایی معابر، ولتاژ، شبکه فرسوده و … هر روستا اصلاح خواهد شد و چنانچه با اجرای طرح هادی روستایی شبکه برق‌رسانی در جای نامناسبی از معابر قرار گرفته باشد، جای این تجهیزات نیز تغییر خواهد کرد و پس از پایان همه این فعالیت‌ها، از آن روستا خارج می‌شویم.

وی افزود: در گام نخست بهسازی شبکه توزیع 25 هزار روستا تا پایان دولت در دستور کار قرار گرفته که با توجه به بحران‌های جوی و فرسودگی شبکه، زمان برق پایدار در این مناطق را افزایش خواهد داد.

چهل امیرانی اضافه کرد: سیستم‌های خورشیدی قابل حمل می‌تواند تا 48 ساعت نیاز خانواده‌های عشایری و روستایی را در زمان‌های ابری یا شب تامین کند و با داشتن یک باتری 20 کیلوگرمی به راحتی قابل حمل است.

مجری طرح برق‌رسانی روستایی کشور افزود: در این تجهیزات، خروجی برای استفاده از سیستم روشنایی، دو خروجی (پورت) usb برای شارژ موبایل و تبلت به منظور استفاده معلمان و دانش آموزان  تعبیه شده که هزینه این سیستم خورشیدی 10 میلیون تومان است.

وی با بیان اینکه حدود 10 هزار و 600 دستگاه سامانه خورشیدی تاکنون تحویل عشایر شده، افزود: این رقم تا پایان خرداد سال آینده به 20 هزار 500 خواهد رسید  و مهم‌ترین هدف دولت نیز کامل کردن 100 درصدی پوشش برق شبکه عشایری است.

به گزارش وزارت نیرو، امیرانی در پایان گفت: به عنوان خادمان برق مردم روستایی، به دنبال توسعه شبکه برق و ارائه خدمات با کیفیت در این مناطق هستیم و به همین منظور تکمیل شبکه برق رسانی به عشایر،روستاها و بهسازی شبکه برق روستایی کشور در دستور کار صنعت برق قرار دارد.

برچسب هاآژانس بین المللی انرژی (IEA) برق روستایی شبکه برق وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی IEA برق روستایی شبکه برق وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو چهل امیرانی شبکه برق شبکه توزیع خواهد رسید برق دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: براساس برنامه‌‌ریزی در سال بعد جشنواره ملی روستایی ـ عشایری ‌در ۸ روستا برگزار می‌شود که این شعاع ایمانی و حبی به امام رضا علیه‌السلام در همه مراکز مختلف روستایی کشور خود را نشان دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی با معرفی برترین‌ها با حضور قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در روستای سرکره استان بوشهر به کار خود پایان داد.

سیدمحمد هاشمی شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری روستایی در سرکره استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر برگزاری این جشنواره را یک شجره طیبه و نهال مبارک در روستای سرکره دشتستان دانست و اظهار داشت: 29 فروردین امسال نخستین اختتامیه ششمین جشنواره ملی آسمان هشتم با شرکت گروه‌های سرود و نمایش روستایی استان‌های مختلف کشور در روستای کردر رضوی میناب با یک عشق آسمانی به امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام جشنواره‌های فرهنگی هنری رضوی را سبب توسعه و تعمیق آن در نقاط مختلف دانست و تصریح کرد: امسال برای نخستین‌بار جشنواره ملی روستایی و عشایری، در روستای کردر رضوی میناب هرمزگان آغاز به کار کرد و بخش دیگر از این جشنواره در روستای سرکره دشتستان استان بوشهر اجرا شد.

وی اضافه کرد: براساس برنامه‌‌ریزی در سال بعد جشنواره ملی روستایی ـ عشایری ‌در 8 روستا برگزار می‌شود که این شعاع ایمانی و حبی به امام رضا علیه‌السلام در همه مراکز مختلف روستایی کشور خود را نشان دهد.

هاشمی با اشاره به برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا علیه‌السلام خاطرنشان کرد: این جشنواره مبارک و نورانی بیست و یکمین دوره خودش را طی می‌کند در حوزه‌های مختلف برگزار می‌شود و اختتامیه این جشنواره در میلاد امام رضا علیه‌السلام در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: امسال این جشنواره نه تنها به‌صورت معمول خودش برگزار شد بلکه هم از جهت مردمی بودن و توسعه کار و هم از جهت عمق فنی و کارشناسی الحمدلله بسیار رشد کرده بود.

هاشمی با اشاره به ایجاد جوانه‌های دیگر این جشنواره خاطرنشان کرد: جشنواره فرهنگی هنری رضوی جوانه‌های دیگر زده که جشنواره فیلم دینی رضوان از آن جمله است و اختتامیه این جشنواره آبان ماه امسال برگزار می‌شود.

وی با تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام در بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام که امسال بیست و یکمین آن برگزار شده است گفت: از خدمات مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و دیگر دست‌اندرکاران اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر قدردانی می‌شود.

مراسم اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر که با اجرای خلاقانه و پر انرژی استاد سعید نوذری برگزار شد در بخش‌های «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» در روستای سرکره دشتستان با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

ارسال 1500  اثر به جشنواره

معاون ترویج و جریان‌سازی بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام نیز با اشاره به اینکه در ششمین دوره جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره دشتستان 1500 آثار ارسال شد گفت: آثار 50 هنرمند در سه بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستا از استان‌های، خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر ارائه و برترین‌ها معرفی شدند.

سعید زمانی ادامه داد: در رشته نقالی 14 نفر، چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی 3 هنرمند و در بخش عکس روستایی 14 نفر برگزیده شدند.

برگزیدگان جشنواره عکس روستایی عشایری رضوی

بخش عکاسان آزاد

داود کهن ترابی ، رتبه اول – لوح تقدیر، جایزه نقدی و تندیس جشنواره

امین رحمانی، رتبه دوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی

محسن کابلی، رتبه سوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی

مهدی ایمانی، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

جواد رضایی، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

عبدالرحمن مجرد، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

سعید قاسمی، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

ساسان جواد نیا، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

بخش عکاسان روستایی

حمید واحدی، رتبه اول- لوح تقدیر، جایزه نقدی و تندیس جشنواره

حمیدرضا حبیبی محب سراج،   رتبه دوم - لوح تقدیر و جایزه نقدی

فائزه کابلی، رتبه سوم لوح تقدیر و جایزه نقدی

سید علی حسینی‌فر، تقدیری: لوح تقدیر و جایزه نقدی

حسین توحیدی‌فر، تقدیری: لوح تقدیر و جایزه نقدی

بخش آرشیوی

یاسر محمدخانی، تقدیری: لوح تقدیر و جایزه نقدی

مهدی عقیقی، لوح تقدیر و جایزه نقدی

برگزیدگان جشنواره پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی

بخش نوجوان

درسا نکویی، رتبه اول از مشهد خراسان رضوی

نرگس یوسفی، رتبه دوم از مشهد خراسان رضوی

هانیه فراسوندی، رتبه سوم مشترک از برازجان بوشهر

امیر رضا حسینی، رتبه سوم مشترک از گناباد خراسان رضوی

بخش کودکان:

سید امیر عباس کرامت ، تقدیر ویژه کودکان از کاشمر

ضحی بابامندی، تقدیر ویژه کودکان از دزفول

رئوف پاشایی، تقدیر ویژه کودکان از مشهد

مرسانا برزگر، تقدیر ویژه کودکان از مشهد

بخش بزرگسال:

نفر اول در این بخش هیئت داوران انتخابی ندارد

آتنا بیات، رتبه دوم به‌صورت مشترک از اراک

سید علی موسی، رتبه دوم به‌صورت مشترک از یزد

فرشته محمدی رتبه سوم از همدان

علی بهاری، تقدیر ویژه از بروجرد

جواد آقاپور، تقدیر ویژه از آمل

جواد همایونی، تقدیر ویژه از مشهد

برگزیدگان جشنواره مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی

مجید بهمنش ، بخش چاووشی خوانی رتبه: برگزیده، لوح تقدیر و هدیه نقدی از قائن خراسان جنوبی

ظاهر مرادی بخش منقبت خوانی رتبه: برگزیده- لوح تقدیر و هدیه نقدی از تربت جام خراسان رضوی

عرفان خان محمدزاده بخش مدیحه سرایی رتبه: برگزیده ، لوح تقدیر و هدیه نقدی از اردبیل

تقدیر از پیشکسوتان مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری رضوی

محمدرضا اسحاقی گرجی، پیشکسوت نغمه خوان، لوح تقدیر و هدیه نقدی از مازندران

کوروش رضوانی فر، پیشکسوت نغمه خوان، لوح تقدیر و هدیه نقدی از کهگیلویه و بویراحمد

ناخدا ستوده، پیشکسوت نغمه خوان ، لوح تقدیر و هدیه نقدی از بوشهر

محمد حسن آبیار، پیشکسوت نغمه خوان، لوح تقدیر و هدیه نقدی از دشتستان بوشهر

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • خوشحال‌ترین مربی ایران در حافظیه! (عکس)
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • مقام انصارالله: ایران حیثیت اسرائیل را از بین برد
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • کارکنان برق بخش آبپخش تقدیر شد
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی