Web Analytics Made Easy - Statcounter

مینو اصلانی گفت: انقلاب اسلامی موجب رشد و بالندگی زنان در دوران پس از انقلاب اسلامی شد و زمینه حضور سالم و مقتدرانه زنان در عرصه های مختلف فراهم شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مینو اصلانی مسئول امور زن وخانواده مرکز مطالعات دانشگاه عالی دفاع ورئیس اندیشکده تجربه نگاری خانواده و جمعیت در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به وضعیت اسفناک زنان در دوران پهلوی گفت: نگرش رضاخان نسبت به زنان همسو با مدرنیته غربی و تجدد بود و مهم ترین و عینی ترین اقدام رضاشاه در رابطه با زنان، پدیده کشف حجاب بود که موجی از اعتراضات را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلانی در ادامه افزود: شیوع فساد گسترده  و مبارزه با حجاب در سطح جامعه به ویژه در شهرهای بزرگ موجب شد که خانواده های مذهبی و قاطبه زنان از حضور در اجتماعات مذهبی پرهیز کرده و حتی از تحصیل نیز باز ماندند.

رئیس اندیشکده تجربه نگاری با اشاره به انحطاط  فکری خاندان پهلوی ابراز کرد: رژیم پهلوی  کاملا وابسته به فرهنگ غرب، به دنبال ان بود که زن ایرانی از فرق سر تا نوک پا غربی شود تا بتواند حتی به عنوان انسان محسوب شود.

وی با بیان اینکه بنیاد فرح دیبا و اشرف پهلوی با ایجاد اردوهای مختلط  زمینه ایجاد  اباحه گری را در کشور ایجاد کرده بود، افزود: متاسفانه فساد و انحطاط اخلاقی در بدنه جامعه نمایان بود و ایجاد مدارس مختلط به تاسی از غرب زمینه بی بند و باری را در کشور گسترش می داد.

مسئول امور زن و خانواده مرکز مطالعات دانشگاه عالی دفاع با بیان اینکه رژیم پهلوی با تحریف واقعیت به دنبال نشان دادن حضور فعال زنان در جامعه بود، افزود: این حضور در واقع صوری و ظاهری بود و اگر هم حضوری اتفاقی رخ می داد، در جهت مرتفع کردن اهداف رژیم پهلوی بود.

اصلانی با اشاره به رشد محدود زنان در رژیم منحوس گذشته اذعان کرد: متاسفانه در بسیاری از رشته های ورزشی و فرهنگی و علمی استاد و مربی خانم حضور نداشته و زمینه برای حضور فعال بانوان وجود نداشت.

رئیس اندیشکده تجربه نگاری با بیان اینکه امام (ره) به زن هویت و اصالت دوباره بخشید، ابراز کرد: امام خمینی زن را عامل معراج زن دانست و او را با تمام عواطف و ابعاد شخصیتی اش به رسمیت می شناخت.

وی همچنین تاکید کرد که امام (ره) اهل مبالغه و تعارف با کسی نبودند و ایشان در عمل هم به حضور زنان در جامعه و فعالیت های اجتماعی انها اعتقاد داشتند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • پس لرزه اظهارات جنجالی مهدی نصیری درباره رضا پهلوی و مصطفی تاجزاده