Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا صادق خلیلیان روز شنبه در نشست ستاد مدیریت کرونا خوزستان، در محل استانداری بیان کرد: امیدوارم بتواینم آیین اعتکاف(۱۳ تا ۱۵ ماه رجب) را با رعایت بیشتر شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار کنیم.

فعالیت غیرحضوری مراکز آموزشی در شهرهای قرمز خوزستان

وی افزود: در هفته جاری فعالیت مراکز آموزشی در شهرهای قرمز و نارنجی خوزستان همچنان به صورت غیرحضوری برقرار است لذا مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه در شهرهای قرمز و نارنجی باید این مصوبه را اجرایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان گفت: اگر از این پیک عبور کنیم به نظرم روند ابتلا به کرونا سیر نزولی خواهد داشت و این بیماری کم کم از صحنه اجتماع خارج می شود البته اگر سویه جدیدی مطرح نشود.

وی با بیان اینکه اُمیکرون سرعت انتقال بالایی داشته اما تلفات آن به نسبت کمتر است افزود:رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در این ایام بسیار مهم است لذا باید اجتماعات کنترل شود. از طرفی انتظار داریم که خانواده ها از برگزاری تجمع و دورهمی خودداری کنند. 

بحث تامین نیدل سرنگ برای تزریق واکسیناسیون به کودکان پیگیری شود

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی در رعایت شیوه نامه‌ها اهتمام بیشتری داشته باشند گفت: اگر واکسیناسیون اصناف با تاخیر روبه رو بوده یا کارت واکسیناسیون ندارند و شیوه نامه‌ها را رعایت نمی‌کنند حتما باید با آنها برخورد شود زیرا این موضوع با سلامت جامعه سر و کار دارد.

استاندار خوزستان در رابطه با تامین نیدل سرنگ برای تزریق واکسیناسیون به کودکان گفت: این موضوع از طریق شرکت نفت، صنایع فولاد و پتروشیمی‌های مستقر در خوزستان پیگیری شود.

وی با اشاره به اینکه فرمانداران جدیت بیشتری به خرج دهند تا بتوانیم از این پیک عبور کنیم افزود: تمامی فرمانداران به ویژه شهرستان‌هایی که به لحاظ مبارزه  با کرونا در برخی موارد دچار عقب ماندگی هستند باید مصوبات ستاد ملی و استانی را با جدیت دنبال کنند. همچنین در بحث پشتیبانی از طرح شهید سلیمانی ۶ شهرستان دزفول، رامشیر، آبادان، شادگان، بهبهان و کارون حتما باید عقب ماندگی خود را جبران کنند.

نباید هزینه تخت آی سی یو در بیمارستان‌های دولتی معادل تخت درجه سه حساب شود

خلیلیان با بیان اینکه هزینه مرتبط با تخت آی سی یو در بیمارستان های دولتی باید پیگیری شود گفت: معنا ندارد که شرکت های بیمه گر هزینه تخت آی سی یو در بیمارستان های دولتی را معادل تخت درجه سه لحاظ کنند و این موضوع تخلف آشکار است و باید به آنها تذکر داده شود.

وی ادامه داد: اگر لازم است یک جلسه خاص با حضور شرکت‌های بیمه گر و دادستان برگزار و مصوب شود که هزینه‌ها را کمتر پرداخت نکنند زیرا این موضوع به کنترل بیماری آسیب جدی زده و جان بیماران را با خطر روبه رو می‌کند.

تقدیر از مردم به دلیل حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

استاندار خوزستان در ادامه با قدردانی از مردم به دلیل حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: راهپیمایی امسال مردم خوزستان و به ویژه اهواز، یکی از راهپیمایی های نمونه در سطح کشور بود و در صدا و سیما انعکاس خیلی خوبی داشت. مردم ما با وجود سختی هایی که دشمن به کشور تحمیل کرده و بی‌تدبیری‌های ناشی از هشت سال دولت قبل باز پای انقلاب ایستاده و به آرمان های انقلاب اسلامی وفادار هستند و  امیدوارند که دولت انقلابی مشکلات را برطرف کند.

وی افزود: دشمن یک دهه ما را در محاصره قرار داده و به ما فشار می‌آورد تا خواسته‌های خود را تحمیل کند اما این موضوع باعث نشد که مردم ایران از آرمان‌های خود کوتاه آیند.

خلیلیان گفت: به اعتراف خود دشمن، تحریم ها با شکست روبه رو شده و آنها به میز مذاکرات برگشته‌اند. ما باید بر اساس توانایی خود، کارهای داخلی کشور را جلو بریم و اگر مذاکرات نتیجه داد قطعا هم افزایی لازم انجام می شود. 

وی بیان کرد: همانطور که تحریم ها کم اثر شده، کرونا را هم شکست خواهیم داد و مسیر شرایط اقتصادی ما با یک جهش مثبت روبه رو خواهد شد.

هم اکنون هفت شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، هشت شهرستان نارنجی و ۱۲ شهرستان آبی کرونایی هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا استانداری خوزستان خوزستان صادق خلیلیان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استانداری خوزستان خوزستان ویروس کرونا استانداری خوزستان خوزستان صادق خلیلیان اهواز استاندار خوزستان شیوه نامه ها روبه رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • شوراها باید به مردم پاسخگو باشند
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • کمبود شیرخشک نوزادان در داروخانه‌های جنوب غرب خوزستان