Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان به عنوان "رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات کارگروه تخصصی ساماندهی صنوف، مشاغل و فعالیت‌های شهری کشور" انتخاب شد.

به گزارش ایمنا، امیرحسین ماه آورپور، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان در این باره، اظهار کرد: با توجه به اینکه ساماندهی مشاغل شهری بر مبنای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری (مصوب ۱۳۳۴) بنا شده است و در تمام شهرهای کشور قابلیت اجرایی دارد، لذا با تدابیر سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به منظور تبادل تجارب بین شهرداری‌های کشور «کارگروه تخصصی ساماندهی، مشاغل، صنوف و فعالیت‌های شهری شهرداری‌های کشور» تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بهمن‌ماه ۱۳۹۵ دبیرخانه کارگروه تخصصی ساماندهی مشاغل، صنوف و فعالیت‌های شهری شهرداری‌های کشور از سوی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور به سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری تهران واگذار شد.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان ادامه داد: اسفندماه ۱۳۹۵ نشست مشترکی با حضور مدیرعامل آن سازمان و مدیران عامل سازمان‌های متناظر در هشت کلان‌شهر کشور برگزار شد و با هدف جلب مشارکت سازمان‌های متولی در امر توسعه و ترویج ساماندهی مشاغل شهری، احکام کمیته‌های سه گانه شامل کمیته حقوقی و تدوین مقررات، کمیته فنی و تجهیزات و کمیته آموزش و فناوری، از سوی رئیس کارگروه صادر شد.

وی تصریح کرد: همچون سنوات گذشته با عنایت به سوابق درخشان و پیشتازی سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان، ریاست کمیته حقوقی این کارگروه به مدیرعامل سازمان مربوطه در شهرداری اصفهان واگذار شد.

ماه آورپور با بیان اینکه بستر حقوقی و قانونی در حوزه صنوف و صنایع، منتج از مصوبات ملی و محلی بوده است، تاکید کرد: کارگروه حقوقی ساماندهی مشاغل، صنوف و فعالیت‌های شهری از لحاظ حقوقی به دنبال احصای راهکارها و تسهیل‌گری در حوزه ساماندهی مشاغل شهری از طریق قانون و مقررات موجود است.

وی اضافه کرد: بر این اساس، انتقال و جابه‌جایی واحدهای صنفی تنها راهکار در ساماندهی مشاغل از سوی شهرداری‌ها نخواهد بود، بلکه رفع مزاحمت مشاغل و اصناف مزاحم از طریق اصلاح فرایند کار، تغییر فرایندهای شغلی و تغییر فعالیت یا نوسازی واحدهای مربوطه با استفاده از راهکارهای حقوقی، می‌تواند مدنظر قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان ادامه داد: خروجی این کارگروه منجر به تدوین آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هایی خواهد شد که می‌تواند حوزه عمل و اختیارات شهرداری‌ها را در کاهش مزاحمت‌های ناشی از فعالیت صنوف و صنایع افزایش دهد.

کد خبر 555114

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر کلانشهر شهرداری اصفهان مدیریت شهری شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فعالیت های شهری شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ کرایه تاکسی در مهاباد افزایش یافت

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل و ترافیک شهری شهرداری مهاباد گفت: کرایه تاکسی‌های گردشی، خطی و ون به طور میانگین با افزایش ۵٠ درصدی به هفت هزار تومان افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی به نقل از روابط عمومی شهرداری مهاباد، سید نصیرمحمودی در جلسه ستاد تنظیم بازار مهاباد اظهار کرد: کرایه تاکسی‌های گردشی، خطی و ون به طور میانگین با افزایش ۵٠ درصدی به هفت هزار تومان افزایش یافته است.

وی افزود: نرخ تاکسی‌های تلفنی مسیرهای داخل شهر نیز از ١٢ هزار و ۵٠٠ تومان به ١٨ هزار تومان افزایش یافت.

رییس سازمان مدیریت حمل و نقل و ترافیک شهری شهرداری مهاباد گفت: در خصوص مسیرهای تاکسی تلفنی استثناهایی هم وجود دارد که بنا بر مصوبات حمل و نقل عمومی از مجتمع روناس دو و آپارتمان‌های صنعت و معدن به سمت خانقاه، کوی دانش، کوی بهداری، شهرک صبا، پشت تپ و سیدآباد و بر عکس کرایه‌ها به ٢٣ هزار تومان افزایش یافته است.

محمودی بیان کرد: همچنین از مسیر خانقاه، کوی دانش، کوی بهداری، شهرک صبا به مقصدهای پشت تپ، فجر، سیدآباد و برعکس و سایر مسیرها برابر بند الف (یعنی مسیرهای داخل شهری) همچنین از شهرک فجر، سیدآباد به مقصد پشت تپ و برعکس نیز کرایه تاکسی با نرخ ٢٣ هزار تومان مصوب شده است.

وی اظهار کرد: کرایه تاکسی مرکز ١٣٣ نیز به ٢٣ هزار تومان رسیده است و همچنین کرایه تاکسی به کلیه تالارهای سطح شهر ٣٠ هزار تومان خواهد بود.

محمودی در خصوص نرخ کرایه اتوبوس و مینی باس‌های داخل محدوده شهری نیز یادآور شد: کرایه این وسایل نیز به هزار تومان افزایش یافته و اتوبوس‌های خانقاه و یوسفکند پنج تومان و اتوبوس دریاس و اگریقاش هم هشت هزار تومان شده است.

رییس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری اضافه کرد: مرکز آنلاین ١٨٣٠ به به ازای هر دقیقه توقف ٩٠٠ تومان کرایه دریافت خواهد کرد، اما رانندگان این مرکز باید توجه داشته باشند تنها در صورت ارائه خدمات به صورت سیستمی مجاز به دریافت کرایه فوق هستند.

کد خبر 749465

دیگر خبرها

  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد افزایش یافت
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز