Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان -  محمد نورصالحی در خصوص مشکلات موجود در شهر اصفهان، گفت: علی‌رغم اینکه اصفهان را به شهری برخوردار می‌شناسند، اما مشکلات متعددی از جمله کمبود آب، آلودگی هوا و توسعه کشاورزی بدون در نظر گرفتن شرایط موجود و توسعه صنایع آلاینده در این کلان‌شهر وجود دارد.

کم‌آبی و خشکسالی، آلودگی هوا و بحث‌های زیست محیطی، لزوم توجه به گردشگری، رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار و ضعیف شهر و با توجه به جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری غیربومی و مهاجر از جمله چالش‌های پیش‌روی شورای ششم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



توسعه زیرساخت‌های گردشگری و استقرار صنایع دانش‌بنیان راهکار برون‌رفت از مشکلات موجود شهر است.

او بسته شدن جریان زاینده‌رود را دردآور دانست و گفت: تمدن اصفهان حول زاینده‌رود شکل گرفته است، پرآبی این رودخانه باعث نشاط مردم شهر می‌شود.

ظرفیت دریاچه سد زاینده رود ۱.۵ میلیون مترمکعب آب است، اکنون آب دریاچه کم شده است و اولویت آب منطقه‌ای اصفهان در ابتدا به آب شرب سپس به صنایع وابسته به آب که قطع آب یعنی تعطیلی این صنایع و اولویت سوم نیز به کشاورزی و محیط زیست اختصاص داده شده است، البته در این اولویت بندی‌ها درباره بحث‌های زیست محیطی و جاری بودن آب در زاینده‌رود نظراتی داریم و برای ما مهم است.

به گفته نور صالحی از یک طرف با شرایط و تغییرات اقلیمی و از یک بعد دیگر با افزایش جمعیت روبه‌رو هستیم. خواست ما از دولت مرکزی این است که به کشاورزی برای تغییر شرایط کشت و ایجاد کشت گلخانه‌ای کمک کنند، چرا که کشت گلخانه‌ای یک‌دهم کشت سنتی مصرف آب دارد، دولت مرکزی هم به حساسیت این موضوع در اصفهان پی برده است و مشکلات کشاورزان کاهش می‌یابد.


انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر زاینده رود آلودگی هوا زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ محمدحسین رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس روز معلم را نقطه عطفی در تاریخ کشور اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: تعلیم و تربیت مهم‌ترین رکن تعالی و پیشرفت جوامع و ابزار جدی برای ارتقای سرمایه‌های انسانی و اجتماعی کشور بوده و نباید فقط در یک روز یا یک هفته خلاصه شود؛ بلکه این روز باید پیش درآمدی بر حرکت‌های نوین فرهنگی در حوزه تعلیم، تربیت و آموزش باشد.

وی  با تأکید بر نقش تعلیم و تربیت در اسلام و تحقق آرمان‌های متعالی انقلاب اسلامی در سایه آموزه‌های دینی افزود: نقش تعلیم تربیت به‌عنوان احیاکننده تمدن عظیم اسلامی باید به‌عنوان اصل در اولویت دانشگاه‌ها قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  شهید مطهری را نمونه بارز انسان تعلیم یافته و تربیت‌شده در حوزه مبانی دینی معرفی کرد و گفت: تفکرات و اندیشه‌های بی‌نظیر این شهید فرهیخته؛ راهگشای حرکت‌های بزرگ فرهنگی در زمان خود شد، توانست تغییرات شگرفی را در حوزه تعلیم و تربیت و شناخت مبانی دینی و اخلاقی در اختیار ما قرار دهد و حرکت جامعه را به این سمت‌وسو رقم بزند.

رنجبر، تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و توانمند را از اهداف حرکت‌های نوین دانشگاه آزاد خواند و اضافه کرد: رویکرد تحولی هم در مبانی نظری و اهداف و هم در ساختارها، روند‌ها و فرآیند‌ها و روش‌ها باید مبتنی بر ارزش‌های اسلامی به سرعت جامه عمل بپوشد و با سرعت در راستای تحولات سریع اجتماعی، فناورانه و متأثر از تحولات جهانی به‌منظور بقا، خلق و آفرینش آینده مطلوب باشد.

وی مسئولیت خطیر دانشگاهیان دانشگاه آزاد را در تحقق سیاست‌های کلی نظام، گام دوم انقلاب و نقشه مهندسی فرهنگی و علمی کشور به‌ویژه سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی را مهم و حیاتی برشمرد و عنوان کرد: بالا رفتن بصیرت انقلابی، انگیزه جهادی و تبیین عملکرد و انسجام بخشیدن و تقویت شبکه‌های ارتباطی و هم‌افزایی در بهره‌گیری از خلاقیت‌ها و نوآوری همکاران دانشگاهی می‌تواند در عملیاتی ساختن بسیاری از این برنامه و تحقق اهداف دانشگاه نتایج خوبی حاصل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • (عکس) زاینده رود، سی و سه پل و پل خواجو؛ سال ۱۹۲۷
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی