Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسالت و دغدغه متولیان تمام فدراسیون ها، ریشه یابی علل کم اقبالی مردم به رشته تحت مدیریتشان و اتخاذ راهکارهای مناسب برای ترویج و توسعه آن در سطح ملی است.

مطمئنا یکی از مهمترین و موثر ترین راه های ایجاد علاقه و جذب علاقمند، بهره مطلوب و مناسب از نفود و اثر گذاری وسیع و گسترده رسانه ها در شکل های مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امر مهم و غیر قابل انکاری که گویا فدراسیون بدمینتون چندان با آن آشنا نیست.

بزرگترین رخداد بدمینتون در ایران هر ساله به مناسبت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزار می شود، مسابقاتی که به فخر یدک کشیدن عنوان بین المللی، میزبان چهره های نسبتا مطرح خارجی در سال های گذشته بوده است.لیکن هر ساله مهمترین ضعف و کاستی برگزاری مسابقاتی با این اهمیت آن‌هم برای رشته ای که در فقر شدید مطرح شدن و معرفی خود به سر می برد، پوشش رسانه ای آن و عدم بکارگیری توانمندی های تبلیغی رسانه ها است،

مسابقات بین المللی بدمینتون امسال در حالی در شیراز برگزار شد که علاوه بر نبود امکانات و ناتوانی هیات این شهر برای جذب یک اسپانسر خوب، حتی اکثر شیرازی ها نیز از برگزاری این تورنمنت در شهر خود بی اطلاع بودند. گویا  باور بسیاری از اهالی رسانه درست است که فدراسیون بدمینتون، با رسانه ها بیگانه است و نیازی به تعامل با آنان نمی بیند.

متاسفانه متولیان فدراسیون بدمینتون یا با نقش مهم و اثر گذار رسانه ها در افکار عمومی بیگانه اند یا علاقه مندند این نقش مهم را نادیده بگیرند.

پخش نیمه نهایی مسابقات بدمینتون جام بین المللی فجر از شبکه ورزش آن‌هم در ساعتی نه چندان پر مخاطب که علی القاعده در قالب وظایف تکلیفی رسانه ملی است، نمی تواند کاستی ها و ضعف اطلاع رسانی فدراسیون را توجیه کند.

یکی از نکات مثبت فدراسیون های ورزشی موفق و در رأس آن ها وزارت ورزش، تعامل و همکاری مناسب با رسانه ها است، امری که در فدراسیون بدمینتون اثری از آن به چشم نمی خورد و شاید بهتر باشد متولیان ورزش کشور نگاهی ویژه به این امر در این فدراسیون داشته باشند.

258 251

کد خبر 1602312

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بدمینتون فدراسیون بدمینتون رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند

معصومه قاسمی قائم مقام رئیس خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور و فعال فرهنگی و اجتماعی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فرارسیدن روز ملی خلیج‌فارس، گفت: رسانه‌ها باید در پاسداشت روز ملی خلیج‌فارس و تمدن این منطقه بزرگ که همواره مورد طمع قدرت‌های بین‌المللی بوده است به وحدت رویه برسند.

وی افزود: کشور کوچکی که بر روی نام خلیج‌فارس و جزایر آن ادعا دارد تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند به نوعی هم صدایی بین‌المللی ایجاد کند که اگر کنش رسانه‌ای ما هوشمندانه شود جلوی نقشه‌های آن‌ها گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: چه اشکالی دارد ما نیز برای موضوعات هویتی‌مان کار ویژه تعریف کنیم و رسانه‌هایمان را برای این مهم تقویت کنیم.

نایب رئیس خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: متأسفانه عمده کنش‌گری ما بر روی نام خلیج‌فارس منحصر در همین دهه نخست اردیبهشت ماه است در حالی که رقیب ما شبانه روز برای تعدی به خلیج‌فارس تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: ما هر سال ۳۶۵ روز فرصت داریم تا تمدن خلیج‌فارس را به مردم کشورمان و کشورهای دیگر معرفی کنیم؛ ظرفیت رسانه ملی و شبکه‌های استانی در این حوزه باید بالفعل شوند و امروز ما باید حداقل ۳۱ جشن خلیج‌فارس شناسی در ۳۱ مرکز استان می‌داشتیم اما متأسفانه این موضوع منحصر به کارهای نمادین در روز ملی خلیج‌فارس و در بین جمعی محدود شده است.

قاسمی اظهار داشت: پاسداشت خلیج‌فارس باید از جنبه مجازی و رسانه‌ای خارج شده و ملموس شود؛ توجه به تمدن خلیج‌فارس، احیا و حفظ ارزش‌های این تمدن و حفظ اکوسیستم تمدن خلیج‌فارس نیز باید به جد دنبال شود.

وی خاطرنشان‌کرد: لباس بومی مردمان خلیج‌فارس آثاری زنده در میراث فرهنگی این منطقه است اما متأسفانه شاهدیم که برخی کشورهای عربی به مالکیت این لباس فاخر دست درازی کرده و سعی در سرقت فرهنگی آن دارند.

سخنگوی خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: دست درازی به آثار هویتی منطقه خلیج‌فارس با رپرتاژ های سنگین در رسانه‌های بین‌المللی منتشر می‌شود تا برای مردم دنیا انگاره‌سازی‌های غلط شود.

قاسمی تاکید کرد: اگر ما در پاسداشت ارزش‌هایمان و داشته‌هایمان کوتاهی کنیم ارزش‌هایمان به یغما خواهد رفت و روزگاری خواهد رسید که باید تماشاچی باشیم که کشوری غریبه با تمدنمان برای خود ارزش افزوده خلق می‌کند.

کد خبر 6091055

دیگر خبرها

  • یونس فضلی مسئول کوکیوان فدراسیون تکواندو کانادا شد
  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • تغییر زمان و مکان کشتی آزاد جام تختی
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • دیوان بین‌المللی کیفری از اظهارنظر درباره موضوع حکم بازداشت نتانیاهو خودداری کرد
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است