Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@04:50:26 GMT

بهسازی 4700 روستا در دستور کار بنیاد مسکن

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۷۴۶۹

بهسازی 4700 روستا در دستور کار بنیاد مسکن

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا شاملو، امروز در یک برنامه تلویزیونی در بیان آمار بودجه در نظر گرفته شده برای فعالیت‌های مسکن روستایی گفت: فعالیت عمرانی و ایمن سازی روستا‌ها در سال‌های قبل با توجه به اعتبار ۸ هزار میلیارد تومانی که تخصیص یافته بود مناسب بوده و  مجموع اعتبارات  ملی و روستایی که تا کنون تخصیص یافته ۷۵ درصد از  مجموع اعتبارات در نظر گرفته شده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی بنیاد مسکن ادامه داد: طرح هادی برای یک دوره مشخص است و طرح‌های هادی که در سال‌های قبل تهیه شده باید در دوره‌های جدید بازنگری شود. در بررسی‌های اولیه  ۳ هزار و ۵۰۰ روستا در قالب طرح هادی  اجرا  شده و با سیاست‌های اتخاذ شده تعداد این طرح‌ها به ۴ هزار و ۴۰۰ روستا افزایش یافته است.

*بهسازی 4 هزار 700 روستا در دستور کار بنیاد مسکن

این مقام مسئول در بیان آخرین آمار مسکن روستایی گفت: در زمینه اجرا و بهسازی روستا‌ها برنامه ریزی برای  اجرای  ۴ هزار و ۷۰۰ پروژه جدید و نیمه تمام در تمامی مناطق کشور را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

وی افزود: بودجه‌ای که برای اجرای طرح هادی در سال ۱۴۰۱ در نظر گرفته شده  نسبت به سال قبل بسیار کمتر است.

*بودجه توسعه روستایی سال 1401 یک سوم سال گذشته است

شاملو با اشاره به اینکه هم اکنون  در ۲۰ هزار روستا هنوز طرح هادی شروع نشده و همچنین اجرای طرح هادی در بیش از ۱۰ هزار روستا نیمه تمام است، گفت: بودجه لازم برای اجرای طرح هادی در یک دوره ۱۰ ساله حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان است و اعدادی که اعلام شده برای سال آینده یک سوم نیاز است و ما در سال ۱۴۰۱ برای توسعه و عمران روستایی با مشکل مواجه می‌شویم.

شاملو در بیان آمار طرح‌های هادی روستایی گفت: براساس سرشماری ۳۹ هزار و ۴۶۵ روستای بالای ۲۰  خانوار داریم  که تمامی آن‌ها دارای طرح هادی هستند. براساس مصوبات و کمیته‌های بررسی، تسهیلات در نظر گرفته  شده براساس  روستا‌هایی هستند که آماده همکاری هستند، چراکه اجرای این طرح، مشارکت محور است و در قالب همکاری اجرای آن صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه روستایی بنیاد مسکن مسکن روستایی طرح هادی محمدرضا شاملو بهسازی معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طرح هادی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد

به گزارش خبرآنلاین ،رئیس شورای روستا در اینستاگرامش قصه لک‌لک جدید را منتشر می‌کند و از سراسر ایران، دوستداران محیط‌زیست چند نفری هزینه ساخت خانه جدید را برعهده می‌گیرند و برایش به اندازه نیاز خرید مواداولیه پول می‌ریزند. چند روز بعد آهنگر روستا که برادر رئیس شورای روستاست، سفارش جدید را تحویل می‌دهد. او نیز فقط پول آهن آشیانه لک‌لک را می‌گیرد و دستمزدش حال خوب لک‌لک‌هاست. از میان روستاهای اطراف تالاب، لک‌لک‌ها در ‌ روستای کپرجودکی لانه می‌سازند؛ چرا که این سهم از زمین‌های تالابی با اراده اهالی همین روستا تالابی مانده است. جعفر کرمی‌پور، رئیس شورای روستای کپرجودکی در گفت‌وگو با همشهری از ترجیح عمده جوانان روستا می‌گوید ‌که « می‌خواهیم ‌تالاب را برای لک‌لک‌ها حفظ کنیم.»

چه شد که به فکر ساختن لانه برای لک‌لک‌ها افتادید؟

به گزارش همشهری، سیل سال۱۳۹۸ برای روستای ما برکت آورد. تالاب پرآب شد و ۲سال بعد از آن هم به لطف خدا، بارندگی خوب بود. از آن سال زادآوری لک‌لک‌ها خیلی خوب شد. هرکدام ۳تا جوجه را بزرگ کردند. لک‌لک‌ها تمام سال اینجا ماندند و فقط بچه‌هایشان لانه را ترک کردند. سال بعد لک‌لک‌های بالغ به روستا برگشتند.

عید۱۴۰۱ ‌ناگهان، تمام تیرهای برق پر از لک‌لک شد. نمی‌دانستیم چطور به لک لک‌ها کمک کنیم. از دوستان محیط‌زیستی پرسیدیم آنها گفتند برخی لاستیک کهنه به سر تیر می‌اندازند. آنها ده‌ها بار چوب سرلاستیک‌ها آوردند و باد زد و لانه را خراب کرد. یکی از فعالان محیط‌زیست اراک پیشنهاد داد که برایشان سبد آهنی بسازیم ولی برای این کار اداره برق باید همکاری کند و سیم‌های برق را از بالای دکل، کمی پایین‌تر بیاورد.

عید۱۴۰۱ نخستین آشیانه‌های آهنی را نصب کردیم. یک روز صبح دیدم که در تمام لانه‌ها لک لک نشسته است. اما خشکسالی همان سال باعث شد لک‌لک‌ها جوجه‌هایشان را از لانه بیرون بیندازند. بحمدالله در سال۱۴۰۲ لک‌لک‌ها ۲۳لانه درست کردند و همه جوجه‌هایشان را نگه داشتند. هیچ تلفاتی هم نداشتیم چون تالاب خشک نبود. از ابتدای امسال تا الان با کمک خیرین و دوستداران محیط‌زیست ۶لانه ساخته ایم.
مردم چطور کمک می‌کنند؟
وقتی در پیج اینستاگرام اعلام می‌کنم که می‌خواهیم برای لک‌لکی آشیانه بسازیم، مردم به‌صورت مشارکتی هزینه ساخت لانه را پرداخت می‌کنند. افراد با نیت خیرات برای اموات پول ساخت را به دهیاری روستا می‌دهند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901044

دیگر خبرها

  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید در دستور کار
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است