Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - مهنوش باغیشنی گفت: میانگین تخصیص اعتبارات در بانک‌های عامل اشتغال بهزیستی ۷۰ درصد تا نیمه بهمن بوده، بانک ملی که بیشترین سهم تسهیلات تکلیفی را دارد تنها ۲۰ درصد از این مبالغ را تخصیص داده است.

 اگر بخواهیم اشتغال مددجویان بهزیستی، یک برنامه منظم و کارآمد داشته باشد باید وضعیت اعتبارات این بخش، در نیمه اول سال، کاملا روشن و مشخص باشد و تخصیص‌ها تا شروع نیمه دوم سال که معمولا اوج تقاضا‌های اشتغال فرا می‌رسد، کامل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

طرح‌های غربالگری بینایی و شنوایی نوزادان در خراسان رضوی به ثمر نشست



به گفته او بانک‌ها شیوه‌های مختلفی در تخصیص اعتبارات اشتغالی دارند و این پراکندگی و تنوع شیوه‌های بانکی، برنامه‌ریزی برای اشتغال را دچار مشکل می‌کند.

او گفت: برخی شهرستان‌ها هیچ شعبه‌ای از بعضی بانک‌ها ندارند و شهرستان‌های زیادی هستند که کلا فقط دو یا سه شعبه بانک دارند، بدیهی است که در این شهرستان‌ها اتکای مددجویان و کارشناسان بهزیستی فقط باید به همین شعب باشد و فقط اعتبارات بانک‌هایی را مد نظر داشته باشند که در این شهرستان‌ها شعبه دارند.

وام اشتغال ۱۰۰ میلیون تومانی برای مددجویان که در پی ایجاد فرصت اشتغالی مستقل هستند برای تحقق تعهدات اشتغالی کافی به نظر نمی‌رسد، در بهزیستی  وامهای اشتغال شامل وام ایجاد اشتغال فردی، تسهیلات تکمیلی و توسعه‌ای، وام اشتغال کارفرمایی می‌شود.

 

انتهای پیام//ف.ح.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعتبارات بانکی شیوه های بانکداری شهرستان ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن پس از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه، از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیرگذر یا روگذر نیز از دیگر تقاضاهای مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده‌رود اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • ۷۰۰ میلیارد تومان به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد