Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@08:45:33 GMT

واحد پرورش «بز آلپاین» در زنجان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۷۹۸۰

واحد پرورش «بز آلپاین» در زنجان افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، کشتارگاه صنعتی (دام سبک و سنگین)  نیز در مساحت 2 هکتار کلنگ‌زنی شد.
در کشتارگاه صنعتی شهرستان خدابنده تعداد کشتار در روز ۵۰۰ راس دام سبک و ۵۰ راس دام سنگین ، اشتغالزایی روزانه به تعداد 60 نفر مستقیم و 200 نفر غیر مستقیم با افتتاح این شرکت محقق خواهد شد.
در همین راستا نخستین واحد صنعتی پرورش و اصلاح «بز آلپاین» در استان زنجان با ظرفیت مولد ۲۰۰ راس و ظرفیت کل ۴۰۰ راس افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واحد صنعتی در شهرستان خدابنده، روستای خمارک واقع شده است و هدف از افتتاح آن تأمین گوشت مورد نیاز منطقه و صادرات آن اعلام شده است.

برای پرورش بز سانن و آلپاین به دو روش می‌توان اقدام کرد، در روش اول می‌توان تمام بزهای نر و ماده مورد نیاز گله را از نژاد خالص سانن یا آلپاین و از مراکز توزیع و فروش این نژادها در داخل یا خارج از کشور تهیه کرد.

روش دوم برای ایجاد یک گله بز شیری آن است که یک یا چند راس بز نر خالص از نژاد سانن یا آلپاین را از مراکز معتبر خریداری و سپس از آنها برای آمیخته‌گری با بزهای بومی‌یک منطقه برای چند نسل استفاده می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در این باره گفت: فعالیت‌های اقتصادی در قالب صنعتی، کشاورزی، دامداری، خدماتی و گردشگری همواره دارای فراز و نشیب‌هایی است که آینده‌نگری مناسب برای تقویت تهیه و تولید و بازار مصرف و استفاده از روش‌های نوین در فعالیت‌ها بر سود‌دهی و افزایش اشتغال کمک می‌کند.
جواد تاراسی با اشاره به اینکه پویایی دامداری به دلیل ارتباط با موجودات زنده و نگهداری و پرورش مناسب برای شیر، گوشت یا سایر فراورده‌های دامی آن دارای حساسیت‌ها و ظرایف ویژه‌ای است، گفت: پرورش بز آلپاین سبب افزایش تولید، بهره‌وری و رونق اقتصادی دامداران می‌شود.

وی به سایر طرح‌های افتتاحی طی دهه فجر نیز اشاره کرد و گفت: دهه فجر امسال ۵۳ طرح با اعتبار بر ۳۱۸ میلیارد و ۲۳۴ میلیون تومان در استان به بهره برداری رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به افتتاح ۷ واحد تولیدات دامی در استان افزود: واحدهای پرورش بز، گوسفند داشتی و بره در مجموع با ظرفیت ۲ هزار و ۶۰۰ راس و واحدهای پرورش بوقلمون مادر، مرغ گوشتی و بلدرچین نیز در مجموع با ظرفیت ۲۰۶ هزار و ۵۰۰ قطعه فعالیت خواهند کرد.

تاراسی همچنین  از بهره‌برداری دو واحد سردخانه محصولات کشاورزی به ظرفیت ۵ هزار و ۵۰۰ تن در استان خبر داد و افزود: یک واحد کارخانه تولید مربا و مارمالاد به ظرفیت ۳ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم در روز و یک واحد کارخانه تولید خوراک دام و طیور نیز در این ایام فعالیت خود را آغاز کرد.

انتهای پیام/73005

منبع: فارس

کلیدواژه: گوشت دامداری اشتغال تولیدات جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: شرکت گاز استان کردستان ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان کردستان، احمد فعله‌گری اظهار کرد: اهمیت اصلی و واقعی گاز طبیعی با توجه به ارزش افزوده فراوان و قابلیت تبدیل به هزاران نوع کالای با ارزش اقتصادی در بخش صنعت به عنوان ماده اولیه یا منبع انرژی ظاهر می‌شود که می‌توان نیاز روزافزون به گاز برای تأمین انرژی و سوخت و همین‌طور ارز حاصل از فروش و صادرات برای سرمایه گذاری و راه‌اندازی صنایع مادر و زیربنایی در کشور و اندیشه تمرکز بخشیدن فعالیت‌های مرتبط با صنعت گاز را تقویت کرد.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۹۲ واحد صنعتی استان مشمول قانون مصوبه شورای اقتصاد شدند، افزود: این تعداد واحد در مجموع سالانه مصرف کننده ۵۶ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی بودند که با برنامه‌ریزی مدون، تمام صنایع پرمصرف تا پایان سال جاری به شبکه سراسری گاز طبیعی وصل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان با اشاره به تعداد صنایع گازدار شده مصوبه شورای اقتصاد تا پایان فروردین، خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد گازدار شده‌اند که با تحت پوشش قرار گرفتن این تعداد صنایع، سالانه در مصرف ۵۲ میلیون لیتر سوخت‌های مایع صرفه‌جویی می‌شود.

فعله‌گری ادامه داد: در سال گذشته ۱۰۰ واحد صنعتی به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شد که برای گازرسانی به این تعداد واحد صنعتی و تولیدی ۳۸ کیلومتر شبکه‌گذاری انجام شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر با گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی که با حجم شبکه‌گذاری ۶۳۰ کیلومتر انجام گرفته است و با گازرسانی به این واحدهای تولیدی و صنعتی ۹۳ درصد حجم جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت‌های مایع محقق شده که در سال جاری با گازرسانی به اهداف پیش بینی شده این حجم جایگزینی به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان، بهره‌مندی واحدهای صنعتی از انرژی مطمئن و در دسترس را موجب افزایش تولید و اشتغال‌زایی پایدار دانست و گفت: با پروژه‌هایی که در بخش گازرسانی به واحدهای صنعتی فعال است تا پایان سال جاری تعداد دیگری از واحدهای صنعتی به چرخه مصرف کنندگان گاز طبیعی می‌پیوندند.

فعله‌گری افزود: در سال ۱۴۰۳ برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی صورت گرفته است که تا پایان فروردین، سه واحد صنعتی به صف مصرف‌کنندگان گاز طبیعی افزوده شد.

کد خبر 747814

دیگر خبرها

  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • پرورش هزار و ۷۰۰ نفر شتر در داورزن
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت