Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@13:18:28 GMT

تامین داروی مورد نیاز و صادرات با وجود تحریم

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۸۰۳۵

تامین داروی مورد نیاز و صادرات با وجود تحریم

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ حامد فروزان مدیر کل بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از کارخانجات داروپخش افزود: بر خلاف ادعای نظام جهانی در مورد عدم تحریم دارو و کمک‌های مرتبط با حوزه سلامت، کشور ما همواره در زیر تحریم‌های ظالمانه حوزه سلامت، با اتکا به نیروی انسانی بومی و دانش، تخصص و تعهد نیروهای جهادی و انقلابی، علاوه بر تامین نیازهای داخلی در حوزه صادرات نیز پیشگام بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروزان ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در بزرگترین مجموعه سرمایه گذاری دارویی کشور، تامین نیاز داخل، افزایش صادرات و توسعه بازارهای جهانی را از اولویت های مهم تیپیکو در دوره مدیریت جدید دانست و افزود: چشم انداز و افق ترسیمی وزارت تعاون، کار و رفاه در دوره مدیریتی جدید تامین نیازهای دارویی کشور، افزایش صادرات و توسعه بازارهای منطقه‌ای و جهانی است.

به گفته وی، گروه دارویی تامین می‌تواند در حوزه بین‌الملل با توسعه نمایندگی‌های خارجی به ویژه در کشورهای منطقه مانند عراق، سوریه، افغانستان، ارمنستان و ایجاد ‌روابط مناسب تجاری و کسب اعتماد طرف‌های تجاری خارجی، گام‌هایی مؤثر در جهت رفع نیازهای مراکز درمانی و بیمارستان‌های کشور برداشته و توسعه بازارهای صادراتی جهانی را مد نظر قرار دهد.

فروزان رقابت و حضور فعال در بازارهای آفریقا و هند را از دیگر برنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه صادرات دانست و افزود: هم اکنون گروه دارویی تامین با صادرات مواد اولیه و محصولات نهایی دارویی به بیش از ٥٠ کشور، عملکرد قابل قبولی در حوزه صادرات دارد، با این وجود با امکان سنجی های صورت گرفته در اداره بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بخش عمده‌ای از ظرفیت های صادراتی ما برای صادرات محصولات به بازاراهایی مانند هند و آفریقا، بالقوه بوده که باید این ظرفیت ها به حالت بالفعل در آید.

فروزان ضمن استراتژیک خواندن صنعت دارویی کشور در شرایط کنونی خاطرنشان ساخت: دشمن به ویژه بعد از شیوع کرونا در کشور، تمرکز ویژه‌ای بر روی نارضایتی مردم از خدمات درمانی و دارویی داشت که بحمدالله با مجاهدت‌های صورت گرفته در این زمینه، پاسخی در خوری به آنان داده شد.

وی گفت: بر همین اساس در شرایط کنونی، تحقیق و توسعه، ارتقا سطح نیروی انسانی و بهره گیری از ظرفیت های دانشگاهی، نظام یکپارچه تولید و توزیع داروها و مواد دارویی،‌ مکمل ها و دیگر محصولات مؤثر بر سلامتی مردم، با استفاده از فناوری پیشرفته و مدیریت هوشمند باید در دستور کار گروه دارویی تامین به عنوان یکی از اصلی ترین هلدینگ های دارویی کشور قرار گیرد.

به گفته فروزان،‌ گروه دارویی تامین با تولید بیش از 30 درصد از محصولات و فرآورده‌های دارویی در کشور و توزیع 35 درصد از  محصولات و فرآورده های صنعت داروی ایران نقش مهمی در شرایط تحریم های ظالمانه صنعت دارویی کشور ایفا کرده و ایفا خواهد کرد. مدیران صنعت دارو در شرایط ساختار چندلایه تحریم های ضالمانه باید با الگوبرداری از صنعت هسته ای، شهدای هسته ای را الگوی خود قرار دهند.

فروزان ضمن آمادگی اداره بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه تامین نیازهای استراتژیک دارویی به ویژه در زمینه تکمیل زنجیره تولید ، گفت: بیش از 70 درصد از مواد اولیه دارویی کشور در گروه دارویی تامین تولید می شود، با این وجود در طول سالیان گذشته قدرت های منطقه و جهانی با انحصار تولید برخی از محصولات، سعی در وابسته نگاهداشتن صنعت دارویی کشور داشته‌اند.

وی یاد آور شد، ظرفیت تامین برخی از کالاهای استراتژیک و مواد اولیه دارویی کشور در اداره بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهیاست. شرکت های تابعه گروه دارویی تامین در چند سال گذشته 105 محصول دارویی جدید وارد بازار کرده اند که از این تعداد، 30 محصول برای نخستین بار در کشور تولید شده که بیش از 50 میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور حاصل نموده اند. همچنین در سال گذشته تعداد 168 محصول جدید به بازار دارویی کشور عرضه شد که تعداد 40 قلم از آنها برای نخستین بار در کشور تولید گردیده است.  

این مسئول خاطرنشان کرد، یکی از اولویت های اداره بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رفع موانع تولید است. همچنین برای شکستن زنجیره انحصار دانش در برخی محصولات و مواد اولیه دارویی نیز، افق ترسیمی با اتکا به ظرفیت های علمی کشور تعریف شده که به زودی عملیاتی خواهد شد.

فروزان ابزار امیدواری کرد با مدیریت جدید در مجموعه گروه دارویی تامین، اتفاقات مثبتی در این مجموعه رقم خواهد خورد: در همین مدت کوتاه با اصلاح نظام فروش، شفافسازی و اصلاح نظام و فرایندهای خرید، تمرکز بر فروش مناقصه و مزایده محور، اصلاح فرایندهای خرید، کنترل روش های تامین مالی، کاهش هزینه های مالی و کاهش دوره وصول مطالبات، بهره گیری از سامانه های هوش تجاری، سامانه مدیریت اسناد (سما)، سامانه تولید و فروش، سامانه یکپارچه نظارت و ارزیابی عملکرد(سینا), سامانه ثبت و ضبط املاک (سامان)، سامانه سفر و ماموریتهای خارجی، سامانه صورتجلسات داخلی، سامانه جامع امور حقوقی و قراردادها (دادرس) ، سامانه خرید شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین(تیپیکو) و سامانه فروشگاه اینترنتی شرکت توزیع داروپخش، تغییرات وسیع و امیدوار کننده ای در گروه دارویی تامین به وقوع پیوسته است.

فروزان با تصریح این نکته که شفافیت در حوزه صادرات و وارادت و مبارزه با سفاد یکی از اولویت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و از تاکیدات عبدالملکی است، گفت: شفافیت مالی در حوزه صادرات، واردات و سلامت ساختارهای مالی در شرکت ها، از اولویت ها و تاکیدات عبدالملکی است.

وی گفت: بر اساس تدقیق صورت گرفته اداره بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شرکت های دارویی تامین، چندین مورد از تخصیص ارز و عدم بازگشت آن، در حال پیگیری است و مکاتبات با اشخاص و سفارت خانه های خارجی انجام شده که به زودی اخبار خوب و امیدوار کننده ای در این زمینه در وزارت مردم به اطلاع مردم خواهیم رساند. به فضل الهی با قطع منافع من غیر حق، دلایل برخی از تخریب ها و تهمت‌ها مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: حامد فروزان هلدینگ دارویی تامین تیپیکو کار و رفاه اجتماعی گروه دارویی تامین حوزه صادرات اولویت ها دارویی کشور مواد اولیه ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۸۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در فاز نخست میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامه‌های راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامه‌های اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم.

وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرح‌های توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکت‌ها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعه‌ای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.

مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایه‌گذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استان‌های مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگ‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را ایجاد کند.

مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایه‌گذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان  است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز می‌شود.

به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری در فاز نخست سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتن‌سازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایه‌گذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.

مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایه‌گذار داخلی بوده می‌تواند از این طریق حل و فصل شود.

وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبه‌ای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایه‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی کمک شود.

در این جلسه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیت‌های تشکل‌ها، لزوم دیده شدن بیش‌تر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمه‌ای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین خبرها از دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • آخرین جزییات از دوره جدید کالابرگ
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است